Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש לדעת איך אני מסיר אותם לגמרי כי אני רוצה לשים דיבורית חדשה אולי משלי

ואני לא רוצה 1000 אנטנות על השמשה אני רוצה להוריד את הישנות

מחכה לתשובה ותודה רבה

פורסם

מוריד אותו עם שפכטל בקלי-קלות..

ואח"כ אם נשאר דבק, או שמוריד עם מים חמים, או מגרד עם סכין יפני (כמובן, יש להיזהר לא לשרוט את השמשה)

פורסם

הדבק שמשמש להדבקתן, יכול להיות הרסני ליציבות השמשה שלך,

יש סבירות טובה מאוד שהזכוכית תנזק בזמן ההסרה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הדבק שמשמש להדבקתן, יכול להיות הרסני ליציבות השמשה שלך,

יש סבירות טובה מאוד שהזכוכית תנזק בזמן ההסרה.

לא יודע איך הגעת לזה, אני הורדתי מעל 5 פעמיים אנטנות משמשת הרכב, ואף פעם לא נתקלתי במקרה הנ"ל. (וגם לא שמעתי שאנשים שנתקלו)

ובנוסף לכך, בפעם הראשונה הלכתי למתקין מורשה שיעשה זאת. כך הוא עשה, וכך המשכתי לעשות.

אם היה בזה סיכון קטן אפילו, הוא היה מיידע אותי לפני המעשה.

פורסם

יש לנו 3 אנטנות ברכב, כשהלכתי למתקין של נוקיה, כדי שיוריד לי אותן.

הוא אמר שהוא לא מוריד שום אנטנה, גם אם יהיו לי 7, משום שהוא לא לוקח אחריות על השימשה שלי.

והוא בחיים לא יעשה דבר שכזה, משום שיש סיכוי שהשמשה תנזק.

אני במקומך הייתי בודק את זה לעומק, זה הניסיון שיש לי בתחום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקיי אז עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לעשות להוריד או לא להוריד?

ואם כן אולי יש איזה חומר מיוחד שעוזר לזה לרדת יותר בקלות?

פורסם

הוא הסביר לי שהדבק הזה הופך להיות כימעט כמו חלק מהשימשה, ולכן לא ניתן להסירו בשום אופן.

אולי הדבק שהשתמשו אצלי, היה מיוחד , אין לי שמץ של מושג

אני היתי הולך לקבל כמה חוות דעת מאנשים קצת יותר לגיטימים, בשביל לקחת סיכון על השמשה שלי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אוקיי אז עכשיו אני בדילמה אני לא יודע מה לעשות להוריד או לא להוריד?

ואם כן אולי יש איזה חומר מיוחד שעוזר לזה לרדת יותר בקלות?

אתה הולך להתקין את הדיבורית החדשה אצל מתקין?

אם כן, תשאל אותו לגבי הנושא הזה, ובמידה והוא אומר לך שאין בעיה.. תן לו להוריד לך את זה. (הרי זו תעסוקתו)

וכמו שאמרתי, אני הורדתי 5 אנטנות כבר, לעולם לא קרה משהו לשמשת הרכב.

יכול להיות שאצל שי, הדביקו את זה עם דבק חזק במיוחד, אך לא נתקלתי בכזה דבר עד כה.

פורסם

גם כשאני ביקשתי להוריד את את הקליפס של האנטנה לדיבורית יעצו לי שלא להוריד מכיוון שזה יכול לפגוע בשמשה עצמה ....

פורסם

אני מתכוון להתקין לבד את הדיבורית כשאקנה אותה

ולכן אני גם אמור להוריד את הישנה

השאלה שלי היא כזאת אם מדובר בדבק אולי יש איזה חומר ששמים מסביב שגורם להיחלשות הדבק וכך בעצם יהיה יותר קל להורידה מבלי שהשמשה תינזוק?

פורסם

כפי ששמת לב, אנחנו לא בעלי מקצועי, (לפחות האנשים שהגיבו) ואין לנו ניסיון נרחב יותר ממה שמתקינים אחרים אמרו לנו , היתי מתייעץ עם כמה מתקינים מהשטח, לפני שהיתי עושה צעד שכזה... במיוחד בגלל הספק שיש בנושא.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...