Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתי איך קוראים להם - הרמקולים שנמצאים בפינות של הרכב למטה על יד הדוושות.

אני כמעט בטוח שקוראים להם קיקפאנלים.

בקיצור - אני רוצה להכין כאלה (מהסיבה הפשוטה שאין מיקום אחר לשים אותם). חשוב מאוד שיעמדו בקפיצות של האוטו ולא יתנתקו או ישברו.

בנוסף, איך אני מגן מפני גניבה? (ג'יפ פתוח)

חשבתי להרוס את ההברגה ולקוות שאני לא אצטרך לפתוח בזמן הקרוב (למלא את ההברגה או לקדוח בבורג). אם יש פתרון יותר טוב אני אשמח.

בקשר לחשמל - איך אני יודע שהמערכת לא מעמיסה על החשמל (בכל זאת כל הרכב ישן, וכך גם האלטרנטור).

דבר אחרון - מיקום של מגבר

צריך מיקום מוסתר, וגם שלא יהיה נגיש במיוחד, ובנוסף שלא יתחמם יותר מדיי (וגם פה צריך שיעמוד בזעזועים).

האמת, חשבתי לשים אותו בתוך תא מנוע, אבל זה לא פרקטי (למרות שיש מלא מקום).

אלעד

פורסם

כל יום מופיע מישהו שרוצה שיעשו את עבודת החיפוש בשבילו!

מה הבעיה לכתוב "קיקפאנל" או "מיקום מגבר"? יש אלף ואת תשובות בפורום, תפסיק להתעצל!

פורסם

דווקא זאת לא שאלה כל כך נפוצה. לא זכור לי שהיה פה מישהו בשנתיים האחרונות עם גי'פ פתוח.

כן, קיקפאנלים זה הדברים האלה שנמצאים ליד הדוושות (ולא סתם קוראים להם קיק-פאנל, יוצא שכל הזמן בועטים בהם).

בעיקרון קיק-פאנלים בונים אצל מתקין מומחה שמתעסק עם זה. לרוב זה יוצא עסק יקר.

קח בחשבון שקיק פאנל בעיקרון משמש למיד, שלא צריך תיבת תהודה בכלל או שצריך תיבה קטנה מאוד. באסים יהיה לך קשה להוציא מקיקפאנלים.אתה בטוח שלא ניתן להתקין רמקולים בדלתות?

לעניין המגבר - ג'יפ פתוח מזמין צרות. המקום הכי בטוח הוא מתחת למושב, וגם זה בספק. תא המנוע לא בא בחשבון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק מהרעיון חלמקם רמקולים בג'יפ בפתוח במדינת ישראל!

אז כמו כן יורד הרעיון עם המגבר...

אתה יודע איזה חום יהיה בתוך ה"הקופסא המרותכת הזאת? המגבר שלך ירא כמו פחם (וכמו כן יעבוד גם ככה.)

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

התעסקתי כמה פעמים עם התקנות על ג'יפ סופה פתוח

פרוייקטים נחמדים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חיפשתי בפורום

אני לא עצלן זה בסדר :)

מצאתי הרבה על קיקפנלים ברשת בכלל, אפילו מדריך איך להכין מפיברגלאס.

אבל לא משהו שהצלחתי להבין.

לא באמת התכוונתי לשים את המגבר בתוך התא מנוע, אני לא כזה אידיוט, פשוט ציינתי כי זה המקום היחיד באוטו שלא נגיש.

הג'יפ לא משמש לנסיעות יום יומיות (הג'יפ הוא אספנות, כרגע בכלל בתהליכי שיפוץ), לא צריך מערכת מטורפת שתתן לי איכות ואפילו לא ביקשתי שתהיה כזאת חזקה, סה"כ להנות מהנסיעה.

חשבתי על לשים רדיודיסק ו2 רמקולים בלי מגבר, אבל אין שום סיכוי שרדיודיסק ישאר. (כרגע יש רדיו שאם הוא המקורי הוא בן 36 שנה, ואותו אני לא מאמין שמישהו ייקח).

אם זה כל כך מסובך אני ארד מהעיניין, אבל תמיד טוב לנסות. (עשיתי כבר תיבה ל6X9 ברכב שלי מפיבר וגם שיפצרתי את הקורות ברכב כדי לשים בהם את הטווטרים, אז אני חושב שאני יכול לעשות גם את זה)

ד"א

להלביש על המגבר רצועות מתכת זה רעיון לא רע, אבל תמיד אפשר לגזור אותן, ולא צריך איזה משהו מיוחד בשביל זה, מספיק קאטר והוצאת אותו.

פורסם

מאחורי הדש בורד אולי במקום יחסית אוירי (בג'יפים אין בעיה של אויר...בטוח יש מקום כזה),אבל צריך שהמגבר יהיה קטן,משהו כמו המגבר של בוס של גל.

עוד מקום יחסית מעניין הוא לעשות "כאילו" ריפוד מאחורה מפלטות של עץ בצדדים מרופדות ועליהם מהצד הפנימי לשים את המגבר.

בקשר לרמקולים בדלתות,אין שם מקום לטויטר אפילו (גם אם הם קיימות מה שבדרך כלל לא קורה) מרוב שהם דקות,קיק פאנלים הייתי ממליץ לעשות אבל לא לשים רמקולים שימשכו את העין יותר מידי משהו פשוט ולא יותר.

פורסם

את הדוגמא הנ"ל לקחתי מפורום בחו"ל.

הבעיה בהתקנה זו היא הרגליים, הן "מסתירות" את הרמקולים. אבל חייבים להתפשר במשהו, לא? הרי הוא רוצה להחביא את הרמקולים.

פורסם

שמתי לב שהסתרת מיד איננה מורגשת כמו הסתרת טוויטר.

מצד שני, אם אתה ממקם את המיד ממש במרכז, יש סיכוי שהמיד לא יהיה מוסתר יותר מדיי.

כמו כן, עדיין המיקום הנ"ל יהיה עדיף על פני הדלת...לא?

• תוכן חדש...