Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לקבל המלצות לסאב ''10 שיתן כמה שיותר SPL.

מה דעתכם על סולובריק של קיקר L5 10?

תודה!

נ.ב: תקציב עד 2000 ש"ח ללא הקופסא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יש סאב חזק מאוד שבמקרה יושב אצלי ברכב. אל תשאל אותי למה, לי בעצמי זה לא ברור...:-D פשוט מפלצת!

עונה לשם:ROCKFORD FOSGATE RFR 3110

1000 וואט RMS. מחובר למגבר HIFONICS שנותן 1200 ב 1 אוהם (הסאב הוא 2 סלילים של 2 אוהם).

פשוט מטורף. שוקל 18 קילו. עם תיבה, איזה 25 ק"ג, משהו לא ברור.ועוד אחי הביא לו תיבת SPL שנראית כמו הבגאז' שלי (וזו מסחרית...) כרגע הוא עובד בתיבה אטומה קטנטונת, ומפיק עוצמה ודיוק מדהימים.

ממליץ למי שחולה בנפשו ועתיד לחלות באזניו...:lol:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

האמת שאני לא בטוח. להערכתי בסביבות ה 3000-2500 (משומש), משהו כזה.

אני חייב לומר שהסאב הזה מנגן באופן בלתי רגיל מעבר לעובדה שהוא חזק, הוא מדוייק להפליא!

להערכתי, זהו אחד הסאבים הטובים שיצאו להם. מדהים לשמוע איתו רוק או ג'אז...אתה לא מקבל את זה בסאבים חלשים. צריך עוצמה מאוד גבוהה בכדי לשמוע ולהרגיש באסים גם במוסיקה שקטה ווקאלית.

מעבר לזה, שלא תקבלו את הרושם שמדובר בסאב עדין...בתיבת SPL הוא יפיל את הרכב מהשאסי! :lol:

פורסם
המממםםםם, מחזק את דבריו - ומכפיל! :);)

אני מקווה שעשית מתיחות טוב טוב לפני ההנפה של הסאב שבתמונה...;)

זה ''12 או ''15 ?

פורסם

וואי וואי...''15, זה מעניין לשמוע (או יותר נכון, להרגיש). אני מקווה שכשאתה מפעיל אותו, אתה מראש שם את הרכב על בלוקים :-D .

3000 ש"ח לחדש ''12? האמת, נשמע לי זול מדיי, בדקת את זה? אני יודע שהוא עלה בסביבות ה4500. גם ספק אם יש להם עדיין סאבים כאלו בכלל. כבר לא מייצרים כאלו לפי מה שאני יודע. אין מה לעשות, הדברים הטובים יוצרו פעם...

אגב, איך הסאב הזה מבחינת דיוק? כי ה''10 מדוייק להפליא! מענין אותי אם הגרסאות הגדולות גם כן שומרות על דיוק ראוי.

פורסם

הסאב הזה יודע להיות מדוייק בדיוק כמו אחיו הקטן - הפאנץ', וזה מה שאני אוהב בהם.

הכנת תיבות - זה החלק הקשה.

כבר בניתי 3 ועדיין לא מצאתי איזון טוב... אבל הבאה תהיה טובה עוד יותר. ;)

פורסם

סאב 10" SPL : מאגנט דיסטרויר .

זול,כבד,SPL,יהרוג אותך אבל שווה את זה...

חי חי חי... תשאלו את קובי עוז שעלה מהאולפן לראות מי עושה לו רעש...

בברכה,

ק.

פורסם

מאגנט דיסטרוייר:

זול = לא עוצמתי

כבד = לא עוצמתי

300 וואט = לא עוצמתי

הוא ביקש סאב חזק ל SPL, אני לא חושב שהמאגנט הזה הוא סאב SPL.

בעד 2000 ש"ח הייתי ממליץ או על הקיקר סולובאריק או ביד שנייה כמו דוגמת עופר.

• תוכן חדש...