Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המפגש של אתמול, השמעתי את המערכת למספר אנשים, וכנראה שהטויטרים "סיימו את חייהם".

על איזה טויטרים הייתם ממליצים?

עלויות?

מקומות רכישה/התקנה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל,

1. יהיה נחמד אם תפרטי איזה מערכת מותקנת אצלך ברכב.

2. האם את אוהבת טוויטר שיש לו גוון מתכתי? או גוון רך יותר?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מצתרף להמלצה של לירון27 מורל MT 22 אחלה טוויטרים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גיא לאנשים מיוחדים אפשר גם להשיג ביותר זול(מחיר מיוחד):lol: .

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם ממליץ על הטוויטרים של מוראל MT22

אבל במחיר יותר זול ניתן לקנות טוויטרים של JBL מסדרת GTO שהם יחסית חדים אבל ממש לא צורמים בצליל שלהם

לי יש את הסט של אינפיניטי רפרנס - אבל הטוויטרים שלהם לבד עולים כמו MT22 של מוראל ואחרי ששמעתי אותם בכמה רכבים... אני חושב שהם עדיפים...

http://www.pompa.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=178

מוסיף לך לינק למבחר של טוויטרים - כל הדגמים של מוראל טובים - אבל בין הTW1 לאלה של הJBL כבר מציע לך ללכת על הJBL...

בשום פנים ואופן לא הפיוניר!!! היה לי אותם - זה סכינים יפניות שאפילו היאקוזה לא מעיזים להשתמש בהם!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

MT23 בנויים להתנגדות של 6 אוהם... הם יהיו קצת יותר רגועים מה MT22 באותו הספק נתון... בקיצור - דורשים קצת יותר הגברה - מעשית, לא קריטי

הייתרון שלהם - הם מתחילים ב1400 הרץ בזמן שהMT22 מתחילים ב1600 הרץ... לא כזה הבדל גדול בייחוד אם אתה לא מגביר בי-אמפינג...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היא אפילו לא הספיקה להגיד באיזה תקציב היא רוצה לקנות טויטרים או איזה הגבר יש אם בכלל..

גם אני יכול לזרוק דגמים של טויטרים כל מיני לדוגמא הטויטרים של מורל סופרימו אבל למי זה עוזר תתנו לה להגיד כמה דברים אי אפשר לעזור ככה

פורסם
היא אפילו לא הספיקה להגיד באיזה תקציב היא רוצה לקנות טויטרים או איזה הגבר יש אם בכלל..

גם אני יכול לזרוק דגמים של טויטרים כל מיני לדוגמא הטויטרים של מורל סופרימו אבל למי זה עוזר תתנו לה להגיד כמה דברים אי אפשר לעזור ככה

טווח מחירים לא הגדרתי, וזאת כדי לשמוע הממלצות רבות.

ברכב ישנם שני מגברים, האחד קונקורד 2 יציאות ומגבר חדש נוסף בעל 4 יציאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל,

על פי מה שהבנתי ממך אין לך רמקולים קדמיים ברכב, אלא רק רמקולים אחוריים + סאב. לכן אני ממליץ להרכיב זוג קומפוננטים קדמיים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...