Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מערכת לאוטו

למען האמת כבר הזמנתי אותי

המערכת כוללת:

1. מגבר של JBL GTO75.4

קישור: http://www.epinions.com/pr-JBL_GTO_75_4_Multi-Channel_Amp_Car_Audio_Amplifier

2. סאבוופר של Infinity KAPPA PERFECT 12.1

קישור:http://www.epinions.com/elec-Car_Stereo-Speakers-All-Infinity_Kappa_Perfect_12_1

3. סט קומפוננט של: Infinity Reference 6010cs

קישור:

http://www.epinions.com/Infinity_Reference_6010cs_6_1_2_2_way_Component_System_Car_Speaker

המערכת הולכת להיות מותקנת ככל הנראה ברנו קנגו (מסחרית)

רציתי לדעת חוות דעת על הבחירה של המערכת

והשילוב שלה

בסנוסף רציתי לדעת מה אתם יודעים על יבוא מחול

אם יעשו ל 2 אנשים בעיות להביא את זה

תודה!!

המון המון תודה לכל מי שהשקיע פה אפילו שניה מזמנו!

פורסם

מערכת נחמדה מאוד לטעמי, רק תדאג לאיטום והתקנה טובה הם לא חשובים פחות מהאלמנטים

והכי חשוב תתחדש...

בקשר לייבוא - דווקא לאלמנטים שהזמנת יש ייבוא רציף לארץ, בקשר לבעיות במכס זה תלוי זה 50% כן 50 לא..

פורסם

אם תשים לב לפירוט המערכת שלי למטה אתה תגלה שיש לנו מערכת כמעט זהה חוץ מההגברה

הסאב - סאב טוב מאוד!

הסט הקדמי חביב - אבל הטוויטרים קצת חדים מידי

תיזהר עם המגבר - תדאג שהוא יהיה בשטח מאוורר היטב משום שלסדרה הזאת יש נטיה להכנס לפרוטקשיין ובעוצמות גבוהות המגבר הזה מעוות את הצליל - יש כאן הרבה מקרים שדיווחו של שריפת טוויטרים (בעיקר של מורל MT11) - תכוון את המערכת אצל מתקין טוב.

סה"כ - סאב ממש טוב, רמקולים קדמיים חביבים מאוד ומגבר שנוי במחלוקת אבל כשמכוונים אותו היטב הוא עושה עבודה יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה!

איך אני יכול להגן על המגבר שלא ישרף וכמו כן על המקולים והטוויטרים והסאב

הבנתי שאפשר לשים פיוזים? (כמה עולה פיוז..?)

פורסם
תודה רבה!

איך אני יכול להגן על המגבר שלא ישרף וכמו כן על המקולים והטוויטרים והסאב

הבנתי שאפשר לשים פיוזים? (כמה עולה פיוז..?)

המגבר לא ישרף כי יש לו סליל הגנה..

בקשר לשאר האלמנטים לא צריך שום פיוזים ושום בטיח הדבר היחידי שצריך זה מתקין טוב ולא לשחק כל יום שני וחמישי בגיין ובמגבר בכלל... זה הכל... אם תקרא כמה שירשורים למטה אתה באמת תראה שהסיבה העיקרית שדברים כאלה קוראים זה או שהמתקין אינו טוב או שהבן אדם אחרי שיצא מהמתקין מחליט שהוא רוצה לכוון את המגבר לבד, לא שאני אומר לא לכוון את המגבר, אבל לכוון רק מי שיודע לכוון...

פורסם
המגבר לא ישרף כי יש לו סליל הגנה..

shalom3737,

בבקשה תסביר לי קצת למה התכוונת? אני לא מכיר סליל קסמים כזה. אולי אתה יכול לחדש לי, בבקשה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
shalom3737,

בבקשה תסביר לי קצת למה התכוונת? אני לא מכיר סליל קסמים כזה. אולי אתה יכול לחדש לי, בבקשה?

שלו.

לא התכוונתי לכך שהוא מגיע עם סליל הגנה מובנה כלומר בתוך המגבר..

אלא בהתקנה בערכת החיווט הכי בסיסית יש סליל הגנה למגבר שמורכב ליד היציאה של המצבר..

אומנם אתה צודק לא קוראים לזה סליל הגנה אבל שחכתי את ההגדרה המקצועית אשמח אם תזכיר לי..

פורסם

פיוז\נתיך בשפה עממית בשבילך-מגן על הכבל\רכב ולא על המגבר-על המגבר יש פיוזים משלו שמגנים עליו וגם לא בדיוק,אם הוא יתחמם הרבה-אורך החיים שלו יתקצר בהתאמה.

פורסם

חשבת כבר איפה אתה הולך להתקין את הקומפוננט בקנגו?

זה סיפור קצת מורכב, חייבים לעשות בניה בדלת .

קח זאת בחשבון. למרות שכבר הזמנת לא?....

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...