Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד! עכשיו אתה יודע מי שורט לך את האוטו.

אתה יודע רק מה הבאסה?! שאין לך כ"כ מה לעשות עם זה.

עוד כמה חודשים תקבל מכתב יפה מהמשטרה: "התיק נסגר מחוסר עניין לציבור".

ואם תהיה עקשן ותמשיך בדרך שלך אז אולי האם תחוייב בתיקון השריטה היחידה שצולמה כי בוצעה. (לכל האחרות אין הוכחה).

אבל! אם היית שובר לו את היד כנראה שלא היית יכול היום לכתוב לנו בפורום.

מדינה עקומה, חוקים עקומים.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משפט אזרחי שונה ממשפט פלילי.

הוא לא חייב להוכיח מעבר לכל ספק סביר כמו במשפט פלילי. מספיק שהוא מראה את הצילום של הילד שורט את הרכב וזה כבר יהיה מספיק.

אסף

פורסם

וואוו זה שוס ליתפוס מישהו על חם.

בטח באותו רגע שראיתה את זה הרגשת שהיה שווה לקבל עוד שריטה על האוטו רק כדי ליתפוס את הממזר

אגב רעיון לכל המגיבים המגניבים:

פתחו אשכול לרכישה מרוכזת של מצלמות לחניה.

ולגבי האור איפרא אדום (זה שהזכיר הוספת לדים), כדי שלמצלמה תהיה תאורה טובה בחושך צריך לפחות 15 לדים (בכל זאת זה לא יקר...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני כל כך שונא את העידוד של האלימות הזו כאן, לשבור לו את העצמות לתלות פוסטרים בשכונה, מי ישמע איזה פדופיל או רוצח מסתובב בשכונה.

כולה נער חשוך בן 15 שחיפש ריגושים וסורט מכוניות, אתה אורן יכול להוכיח רק לגבי השריטה שצולמה לא לגבי שום דבר אחר, אלא אם הוא יודה בזאת.

המשטרה לא תעשה שום דבר, גש להורים תבקש פיצוי ושיבטיחו לך שישמרו על הרכב, אני מבטיח לך שהילד עצמו יספר לכולם איך הוא יצא בזול ואף אחד לא יעשה זאת כבר באזורך.

מדינה עקומה מה לעשות אבל אתה תיהיה הרבה יותר עקום אם אפילו תאיים אליו, זה פלילי לגמריי.

הכי טוב פנה לקצין הרכב, והמשך טיפולו.

סוף שבוע נעים, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

למה רבים מכם ישר קופצים ואומרים שהמשטרה לא תעשה עם זה כלום?

לי יש דווקא ניסיון טוב עם המשטרה במקרה דומה.

ילד בן 16 בעט לי בדלתות וגרם לנזק. בשיחה עם חברים שלו הם אמרו שהוא באמת בעט, והשיחה הזו הוקלטה. (חבר משותף שלנו הקליט).

בעקבות כך היו מספר חקירות בעניין ונגד אותו הילד הוגש כתב אישום!

שימו לב, הילד קיבל זימון למשפט בגלל שהוא בעט לי בדלתות ולא הייתה פה הוכחה כל כך טובה כמו הקלטת ווידאו.

מה שאני מנסה לומר זה שיש סיכוי שהמשטרה תטפל בזה כמו שצריך.

פורסם

איך הם יכולים לתקן רק שריטה אחת בלי לצבוע את כל החלק?

ואם מדובר על חלקים שונים שרק אחד מהם תוקן, אתה תמיד יכול לשרוט בחזקה את האוטו של השכנה. מקסימום אם תתפס גם, תתקן להם שריטה אחת.

פורסם
איך הם יכולים לתקן רק שריטה אחת בלי לצבוע את כל החלק?

ואם מדובר על חלקים שונים שרק אחד מהם תוקן, אתה תמיד יכול לשרוט בחזקה את האוטו של השכנה. מקסימום אם תתפס גם, תתקן להם שריטה אחת.

ומה יצא לו מזה שהוא ישרוט את האוטו של השכנה?

מה הוא ילד משועמם בן15?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב עדכון , ותגובה לכל מי שכתב הדף הזה (דף 5)

הלכתי למשטרה, היה חקירה היום בבוקר... הילד הודה בפני חוקר הנוער שעשה את זה כי קראתי לאמא שלו זונה (מהההה היא באמת !!!), והוא הודה בשאר השריטות ובניסיון להוציא אוויר מהגלגל אך ללא הצלחה (תותחים שם במחלקת נוער) , בקיצור ולעניין, תיק פלילי לצערי כנראה לא יצא מזה.. אבל יש לי מספיק חומר כדי לגשת לבית המשפט לתביעות קטנות :) יום ראשון אני אעשה זאת, ונראה מה הלאה.

פורסם
אל תשכח הוצאות על ציוד מעקב

האם זה אפשרי לתבוע על ההוצאות על ציוד המעקב? הרי אף אחד לא "הכריח" אותו לקנות את הדברים הללו.

אורן, באמת כל הכבוד לך. צריך לתלות ילדים כאלו!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
טוב עדכון , ותגובה לכל מי שכתב הדף הזה (דף 5)

הלכתי למשטרה, היה חקירה היום בבוקר... הילד הודה בפני חוקר הנוער שעשה את זה כי קראתי לאמא שלו זונה (מהההה היא באמת !!!), והוא הודה בשאר השריטות ובניסיון להוציא אוויר מהגלגל אך ללא הצלחה (תותחים שם במחלקת נוער) , בקיצור ולעניין, תיק פלילי לצערי כנראה לא יצא מזה.. אבל יש לי מספיק חומר כדי לגשת לבית המשפט לתביעות קטנות :) יום ראשון אני אעשה זאת, ונראה מה הלאה.

ילד פראייר,אם הוא לא היה מודה בשום דבר אחר היתה יכול רק לתבוע אותו על שריטה אחת.

עדיף בכלל לא להודות בכלום עד שמגיעים לבית משפט,מנסיון.:lol:

וברצינות,יפה אבל למה למשטרה?

לדפוק לו את כול החיים על שריטה באוטו?

לתלות?

לשבור לו את כול העצמות?

למה שפשוט לא נתלה אותו על עץ בכיכר העיר?

• תוכן חדש...