Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זה עוד פעם אני עם הרובר 200

והפעם נכנס לי שמן מנוע למעכת המים :-(

אמרו לי שזה ראש מנוע האם זה נכון?

ורוצים ממני 2300 שקל על חריטה וסט פקומים

בבקשה תעזרו לי :cry:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כולל עבודה? באמת לא יקר. אבל אתה צריך לברר את הסיבה שזה קרה בשביל שלא יקרה עוד פעם. האם הרכב התחמם לך? נדלקה מנורה אדומה של חום מים?

פורסם

נגיד אני לוקח את הראש מנוע לחריטה וקונה לו סט פקומים כמה זה עמור לעלות לי

כי אני זה שפירק את הראש מנוע והכל

פורסם

עבודת שיפוץ לראש מנוע יכולה להתחיל ב400 ש"ח ולהגיע גם ל800 והלאה. תלוי בבעל המקצוע, בראש המנוע הרלוונטי, ובכמה כושר שכנוע יש לך.

• ספונסר פורום
פורסם

העבודה ברובר צריכה להעשות ע"י משהו שיש לו ניסיון עם הרכבים האלו,יש לחזק את הראש בדיוק לפי הוראות היצרן!! לקנות אך ורק אטם ראשי מקורי!!!

והכי חשוב יש לבדוק את כל הברגים,יש להם נטייה להתארך, אחרי שהראש מפורק יש להבריג את הבורג ביד עד סוף ההברגה ולמדוד את המרווח מהבלוק לראש הבורג-מרווח מקסימלי 97 מ"מ

מצורפת תמונה של בורג ישן ליד חדש.

אורן בן סימון

תמונה 122.jpg

תמונה 124.jpg

פורסם

תודה על העצה !!!!!!! לא ידעתי את זה

כמה בערך אמור לעלות לי חריטה לראש מנוע שלי שהוא 1400 של רובר 200

וכמה צריך לעלות סט פאקונג

תודה מראש לכולם על העזרה

• ספונסר פורום
פורסם

שיפוץ ראש מנוע עולה בין 350-500 שקל.

ישור שטח בלבד -150 ש"ח

סט אטמים מקורי תצטרך לבדוק בחברה,אני כבר לא זוכר

אורן

פורסם

איפה אני יכול לקבל הצעת מחיר כזאת כי אמרו לי שאם אני

מוצה יותר זול מ 1000 שקל אז הוא מריד לי לכמה שאני מצאתי

וגם עם אפשר על סט פאקונג

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אהלן , חבר טוב שלי יש לו גם רובר , עשה ראש מנוע במוסך החברה שילם 3000 ש"ח ועשו לו חרא של עבודה , אני חושב 2500 ש" ח אם אתה בטוח שאתה בידיים טובות אז לך על זה

בהצלחה

פורסם

אגב המוטו שלי , גם אתה יכול לעשות את זה אם ישלך קצת סבלנות וידיים טובות , ואז כל הנזק יעלה לך משהו בסדר גודל של 1000 ש"ח פחות או יותר

המון הצלחה

• תוכן חדש...