Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני, שלום!

כל פעם אני נדהם ביחס שלך לשיפוץ ולרכב... ובגלל זה, כל פעם שרואים התקדמות בתהליך אצלך, אני מתחיל לחשוב איך אנחנו עושים את אותו הדבר לאסקורט. עכשיו אנחנו בדיוק בשלב של לחשוב מה עושים עם התחתית. אני מאוד רוצה לזפת מחדש, אבל:

1. אין לי מושג איך, איזה כלים צריך וכמה זמן זה ייקח.

2. מה נקודות התורפה?

אם תוכל לתת כמה טיפים, להסביר איך מבחינה טכנית עשיתם את זה ובאיזה כלים השתמשתם, אני מאוד אודה לך.

תודה, ויישר כוח.

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני אני לא מבין אותך? למה התגובות קיצוניות לפה או לפה?

או שאתה תוקף או שאתה נפגע ? מה כבר החברה אמרו פה? למה אתה עושה מכל דבר דרמה סוחטת רגשות. אתה משתף אותנו (יושבי הפורום ) אני משתף אותך ואת כולם בדעתי וזה מה שנקרא פורום.

טבעי שאנשים יתנו את דעתם גם אם היא לפעמים נוגדת את שלך.

אתה הרי אדם מבוגר בוגר ומבין עניין אז מה כל ההתלהמות? הרי בסופו של דבר אתה תשפץ את הרכב איך שבא לך כי הוא שלך וזה מה שמתאים לך ולכיס שלך.

למה לא ללמוד על הדרך מאנשים שעברו או שעוברים חוויה דומה?

למה לעשות סצנה? כפי שאמרתי מקודם תרגיע.

הרי זה נראה לכל משפץ אבסורדי לעשות שיפוץ חיצוני ברמה שאתה עשית ולא לגעת בחלקים המכניים מפה נובעות השאלות. אני לא רואה בזה שום דבר פוגע או מעליב.

בתקווה שלא תפסיק לשתף את כולנו ותפנים את דברי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בני אני לא מבין אותך? למה התגובות קיצוניות לפה או לפה?

........ אני לא רואה בזה שום דבר פוגע או מעליב.

הענין הוא שלא משנה מה אתה רואה בזה - משנה איך זה נתפס ע"י הצד השני... אתה יכול לומר עד מחר שלא התכוונת להעליב, וזה לא אמור להעליב, אבל עובדה - זה מעצבן את האיש.

ועכשיו אני אנסה להראות מזווית קצת יותר אובייקטיבית ו"זקנה" איך זה עלול להראות מהצד השני: בני משתף את כולם בשיפוץ המרשים שהוא עושה, וכמעט בכל שירשור שלו הוא חוטף תגובות של: "למה לא V8, למה לא פוליאוריתן, למה לא שיפורים, זה בסך-הכל 6 צילינדר, למה לא להחליף קפיצים, למה לא לשדרג לדיסקים מקדימה וכו' וכו'" - בקיצור חברים - אתם קצת טוחנים לו את הראש, ומהצד זה נראה כאילו לדעתכם יש רק דרך אחת לשפר מוסטאנג. אז כנראה שיש יותר מדרך אחת, ולפחות אני הבנתי כבר מזמן שלבני הספל ולכם יש גישות שונות, אז אולי מספיק עם העניין הזה? נכון שצריכים להיות פתוחים לביקורת, וזה חלק מכללי המשחק בפורום, אבל כולם כבר הבינו את הפערים בגישות, ועכשיו זה נראה כמו הצקות ועקיצות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מסכים עם כל מילה של קובי (מילוא)

אצל בני היה ברור מן ההתחלה שהשיפוץ הולך להיות מקיף ביותר אבל יגע בעיקר בגוף הרכב שבאמת היה עייף ובעל רקבונות רבים. אני כבר מזמן למדתי שהרבה יותר קשה לשפץ בודי של רכב ולהגיע איתו לרמה מרשימה מאשר להחליף או לשפר דברים מכניים. מה לעשות שבעלי מקצוע של בודי מעטים ביותר בארץ ומכונאים וסתם חובבי שיפורים לא חסר? הרי ברוב מכוניות המועדון (ובלי להעליב אף אחד!) יש פאקים וגלים בבודי והצבע ברמה סבירה או סבירה מינוס, לא יותר. לעומת זאת במכניקה יש לא מעט אלופים!

ובני קשישא בחר להשקיע ולשתף וזה באמת כיף לראות. לא פעם אחת ולא פעמיים הוא הסביר שאינו מתכוון לשפר את המכניקה שלו מעבר לחלקים הדורשים החלפה מיידית, אבל כרישי ה fuel slut בשלהם. למה ולמה ולמה ולמה. אז התשובה של בני היא שזה מה שהוא רוצה וזהו. יש כאן בהחלט מקום לויכוח תרבותי אבל לא צריך ולא כדאי לתקוע לאיש אצבע בעין כל הזמן.

האם זו חוכמה קובי (סו) להראות לנו תמונות של show car מתחת? למה לא תצלם את המוסטנג שלך מלמטה ותסביר מה אתה עשית בה או מה אתה מתכוון לעשות בה?

ולמה אתה דודי לא מראה לנו תמונות של הקומט של אבא שלך שגם אחרי השיפוץ עדיין יש בה לא מעט רקבונות בחלקים התחתונים של הדלתות?

פורסם
כל פעם אני נדהם ביחס שלך לשיפוץ ולרכב... ובגלל זה, כל פעם שרואים התקדמות בתהליך אצלך, אני מתחיל לחשוב איך אנחנו עושים את אותו הדבר לאסקורט. עכשיו אנחנו בדיוק בשלב של לחשוב מה עושים עם התחתית. אני מאוד רוצה לזפת מחדש, אבל:

1. אין לי מושג איך, איזה כלים צריך וכמה זמן זה ייקח.

להעלות על ליפט, ולהתחיל לרסס זפת. יותר פשוט מזה אין.

ספריי זפת עולה בסביבות ה25 שקל.

אני קניתי כשלושה תרסיסים, וזיפתתי מחדש את כל הרצפה ברכב שלי.

מספיק לעשות שכבה אחת. ועוד שכבה "קלה" נוספת.

בהצלחה!

שלי ירוק רדיואקטיבי...

ידעתי שזורם לך פרסטון בגוף!

בני - נראה טוב. גם אני אוהב לשמור על מקוריות. להחליף, לחזק ולהגדיל זו לא חוכמה גדולה. מבחינתי הגדולה היא להתעקש דווקא על המקורי, ממש כמו שהרכב יצא את שערי המפעל.

שיפורים זו לא מילה גסה, אך גם מקוריות היא לא כ"כ רעה. שיהיה גם לך בהצלחה!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

קיצור חברה תפתחו את עניי לא ראיתי איפה תקפתי את בני בשירשור חוץ מהעבודה של העבודה הלא זהירה של הבעל מיקצוע שלו אבל שוב זאת הההחלטה שלו.

נעים.. אני יעלה את האוטו שלי על ליפט אצלם תמונות ואתה תראה שהוא בדיוק במצב של הרכבים שהעלתי את התמונות שלהם מכוון שהרכב שלי שופץ לפני כ עשור בארה"ב והשיפוץ עלה הרבה יותר ממה שאתה יכול לדמיין, לא לכולם יש את התקציב הזה.

אתה יודע מה אני לא חושב שצריך לעשות שיפוץ בהקף כזה אבל ויש אבל שצריך כן ללמוד מה משמר את הרכב לאורך ה40 שנה הבאות.

בקשר לתמונות שהעלתי חיפשתי להעלות לבני תמונות של 6 צילנדר במצב דומה אבל לא מצאתי .

אתה אומר "לא חוכמה להעלות תמונות של שאו קארס"

למה האוטו של בני לא הולך להיות ברמה הזאת? אני משוכנע שכן.

נעים בנימה אישית כרישים גם נושכים ונושכים חזק.

חפש ב GOOGLE תחת SHARK BITE .

פורסם
אני מסכים עם כל מילה של קובי (מילוא)

אצל בני היה ברור מן ההתחלה שהשיפוץ הולך להיות מקיף ביותר אבל יגע בעיקר בגוף הרכב שבאמת היה עייף ובעל רקבונות רבים. אני כבר מזמן למדתי שהרבה יותר קשה לשפץ בודי של רכב ולהגיע איתו לרמה מרשימה מאשר להחליף או לשפר דברים מכניים. מה לעשות שבעלי מקצוע של בודי מעטים ביותר בארץ ומכונאים וסתם חובבי שיפורים לא חסר? הרי ברוב מכוניות המועדון (ובלי להעליב אף אחד!) יש פאקים וגלים בבודי והצבע ברמה סבירה או סבירה מינוס, לא יותר. לעומת זאת במכניקה יש לא מעט אלופים!

ובני קשישא בחר להשקיע ולשתף וזה באמת כיף לראות. לא פעם אחת ולא פעמיים הוא הסביר שאינו מתכוון לשפר את המכניקה שלו מעבר לחלקים הדורשים החלפה מיידית, אבל כרישי ה fuel slut בשלהם. למה ולמה ולמה ולמה. אז התשובה של בני היא שזה מה שהוא רוצה וזהו. יש כאן בהחלט מקום לויכוח תרבותי אבל לא צריך ולא כדאי לתקוע לאיש אצבע בעין כל הזמן.

האם זו חוכמה קובי (סו) להראות לנו תמונות של show car מתחת? למה לא תצלם את המוסטנג שלך מלמטה ותסביר מה אתה עשית בה או מה אתה מתכוון לעשות בה?

ולמה אתה דודי לא מראה לנו תמונות של הקומט של אבא שלך שגם אחרי השיפוץ עדיין יש בה לא מעט רקבונות בחלקים התחתונים של הדלתות?

אני מבקש ממך לא להכניס את כולנו לעסק!(מה קרה אתה מקנא?)

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
להעלות על ליפט, ולהתחיל לרסס זפת. יותר פשוט מזה אין.

ספריי זפת עולה בסביבות ה25 שקל.

אני קניתי כשלושה תרסיסים, וזיפתתי מחדש את כל הרצפה ברכב שלי.

מספיק לעשות שכבה אחת. ועוד שכבה "קלה" נוספת.

בהצלחה!

התכוונתי יותר לדרך להוריד את השכבה הישנה...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

למקס, להלן תשובה (ישיר משדרות, עיר הפלקון)

ברכב ישן, בעקרון, אין צורך להוריד את השכבה הישנה. כי אם אתה מוריד אותה אתה פוגע גם בחומר מגן שנמצא בין הזפת והמתכת.

מה שכן, במקומות שיש רקבונות צריך להוריד את השכבה (על מנת לתקן וכו' וגם בגלל ששכבת הזפת במקומות האלה נפגעה). את ההורדה עושים בשיטות של אברהם אבינו: "לישפשף, לישפשף" עם מברשת מתכת שמחוברת למקדחה, עם מברשת שיניים, עם ליפה, עם ציפורן....בקיצור "לעשות ביד"...

וד"ש מהפלקון ששורדת בגבורה את הקסאמים, הריפוד הושלם ובקרוב התמונות...

Copy of IMG_3267.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני אני לא מסכים איתך.

מכוון שבגלל השכבה הזאת אתה לא יכול לראות איפה יש רקבונות ואיפה נקלעו מים וכו.

שעושים שיפוץ לאוטו בסדר גודל של שיחזור אני חושב שצריך להפישט את כולו.

הרי יש היום חומרים חדשים (ציפיי אבץ למינהם וכו) שיכולים לתת הגנה יותר טובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...