Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתחרויות SPL נרשמו עד כה 10 משתתפים. במידה ולא ירשמו עד יום חמישי ה-8.6.06 לפחות 20 משתתפים, נאלץ לבטל את התחרות.

לתחרות SQ נרשמו עד כה 4 משתתפים. במידה ולא ירשמו עד יום חמישי ה-8.6.06 לפחות 10 משתתפים, נאלץ לבטל את התחרות.

מי שכבר נרשם, מתבקש לשלוח לאוטופרט בהודעה אישית את צבע ומספר הרישוי של הרכב, על מנת שנוכל להכניסו ביום שישי לאזור התחרות.

מי שטרם נרשם, מתבקש לשלוח בהודעה פרטית לאוטופרט את הפרטים הבאים:

1. שם ומשפחה.

2. דגם- צבע- ומספר הרישוי של הרכב המתחרה

3. קטגוריית תחרות (SPL/SQ סאב אחד/SPL יותר מסאב אחד)

4. טלפון נייד ופרטים נוספים להודעה על שינויים או ביטול

אתם מתבקשים לבדוק בפורום, ביום חמישי בתאריך 8.6.06, שינויים בנוגע לתחרויות.

רשימת משתתפים רשומים נכון ליום 4.6.06:

http://www.carsforum.co.il/shares/eyal/רשימת%20נרשמים%20לתחרות%20SPL.doc

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל שזה בראשון ולא במקום יותר מרכזי

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

זה לא בראשון. זה באשדוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער....יש לי נטיה לבלבל בין השתיים

פורסם

הוווו סרגיי יקטנוני רד מהבנאדם. וראסמי אשדוד סוף העולם חבל אחרת הייתי בא.. \=

רגע יש איזה הגרלות שמה או משו? חח

רותם

פורסם

טוב, כדאי שתתחילו להזיז את עצמכם קצת.

אתם משתמשים בפורום תורמים ידע ויוצאים נשכרים מהידע שאתם רוכשים בו, אז כדאי שתפגינו קצת נוכחות בתחרות הכי גדולה שאורגנה עד כה בתחום האודיו, ארגון התחרות דורש לא מעט משאבים פיזיים וכלכליים מהמארגנים וחשוב מאוד שתראו נכונות ותגיעו ותתחרו.

אתם רוצים לקדם את תחום האודיו בארץ? זו ההזדמנות של כולכם! כי באירוע הזה להבדיל מתחרויות קודמות ומהמפגשים החודשיים יהיו אנשים שלא באים מהתחום, אלא אנשים מתחום הרכב ופה זה ה-מקום להראות עד כמה תחום האודיו לרכב התקדם בשנתיים-שלוש האחרונות, תעמדו ליד הרכבים שלכם, תציגו ותסבירו.

נוכחנו כבר לדעת שעם כיוונים נכונים גם מערכת בעלות של 3 אש"ח מפיקה צליל יפה מאוד, אז לכל ה'פחדנים' שחושבים שהמערכת שלהם לא מספיק טובה - תגיעו, לא חייבים לנצח ולא עולה לכם כסף להתחרות, תראו את החוויה שבעניין וכמובן שתנסו גם להשיג מקום גבוה.

הכנתי כאן רשימה של אנשים שליקטתי מהשרשורים האחרונים, אני רוצה לקבל ה"פ ביחד עם אוטופרט מכל אחד ואחד מהאנשים ברשימה שאומרת שהם נרשמים לתחרות, אין לי ספק שלא הכנסתי לרשימה אנשים חשובים אחרים ועל כך תסלחו לי, אבל תירשמו.

• asafay1 אסף SPL
  • Soundman אלי SPL
  • "Swiftoren אורן SPL
  • quiksilver (שם?) SPL
  • MJ01 גיא SPL
  • nadav007 נדב SPL
  • blackmazdaF גל SPL
  • SimonLTZ סימון SPL
  • Green monster ניר SQ
  • KICKER עופר SQ
  • shalevho שלו SQ
  • dr orlick מתן SQ
  • אנטיזחן SQ
  • RomanX רומן SQ
  • lanosforce אדי SQ
  • truejoker יהודה SQ
  • oogee (שם?) SQ
  • JMG יונתן SQ
  • alpine יוסי SQ
  • magic ערן SQ
  • Q-PIXEL רומן SQ
  • Droid אנדריי SQ

האירוע הזה בשביל כולנו, תהיה חשיפה גדולה לתקשורת(טלוויזיה ועיתונות) וכדאי שנראה נוכחות.

איציק.

פורסם

אבל אני לא רואה אותך ברשימות, אז אולי כדאי שתשלח ה"פ ותירשם, כמו שכבר אמרתי, לא משנה מה יש לך ברכב, תבוא בשביל החוויה.

איציק.

פורסם

אמנם אני לא יכול לבוא ולהתחרות, כי אין לי מערכת ברכב.

אבל, המארגנים של הארוע (שלומי, שאר המנהלים, ועוד המון אנשים), התאמצו המון בשביל להרים את הארוע הענק הזה, ויהיה חבל מאוד אם הדבר יתבטל.

לא בקשו ממכם תשלום על השתתפות, פשוט תבואו, תהנו, תבדקו את המערכת שלכם מול אחרים - והעיקר, תנו למארגנים את ההרגשה, שיש הצדקה למעשים ולארגונים שלהם.

וכמו שאיציק אמר, לא כולם יכולים לנצח, אבל כולם יכולים להנות - אני אישית מצפה לעבור בין הנקודות השונות (ג'ימקאנה, דריפט, מועדון ה-5, וגם מפגש הסאונד), לבוא ולהנות.

ככה שתרימו את העכבר והמקלדת ( :) ), תשלחו למי שצריך ה"פ עם הפרטים, ותצדיקו מפגשים נוספים שיבואו בעתיד - אם לא תרצו עכשיו, אז לא תהיה מוטיבציה לעשות כאלה דברים בעתיד.

ערב טוב.

פורסם

אני מאוד רוצה להגיע ולהשתתף בתחרות..

אבל מי יסע עד לשם? יש גבול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...