Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושגים:

1.הדיוניט

2.קומפוננט

3.קרוסאובר

שאלות:

1. מה יותר טוב רמקולי ביצות 6*9 או עגולים באותה עוצמה.

2. פיוניר deh-1550 ב950 ש"ח. טוב או רע?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

הד יוניט, זה רדיודיסק/טייפ/דיוידי, או בעצם יחידת הראש ששולטת במערכת.

קומפוננט זה סט של מספר אלמנטים, בדר"כ טוויטר ווופר + קרוסאובר חיצוני, שדואג לשלוח את התדרים המתאימים לכל אלמנט.

6X9 ייתן טיפה יותר באסים בגלל שטח הממברנה הגדול יותר, אבל הבדל רציני באיכות אין. משכן קומפוננט יישמע יותר טוב.

הפיונירים ידועים כתמורה טובה לכסף.

פורסם

6X9 זה לרוב רמקול קואקסיילי שבדומה אליו יש גם בגדלים נוספים וגם עגולים. זה רמקול שמשלב באותה יחידה גם וופר וגם טוויטר ולעיתים מיד וטוויטר נוסף. החסרון בהם הוא הקושי לשלב אלמנטים איכותיים עם כל המגבלות של לשים להכניס אותם ביחידה אחת ובגלל הסיבה הזו והעובדה שיצרנים שרוצים ציוד איכותי לא יתפשרו על טיב האלמטים יצרנים גם פחות משקיעים בפיתוח הרמקולים הקואקסיילים כי הם לא יוכלו להגיע לרמה של קומפוננט טוב שבהם כל אלמנט (מידבאס, מיד, טוויטר) הוא יחידה שפני עצמה.

פורסם
המכרז היה קשה, כ-10 איש על מכשיר אחד ויחיד

אך בכל זאת הוא הצליח.

בכמה לקחת אותו בסוף..?

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

יצא לך יחד עם דמי משלוח 1000 ש"ח... המחיר לא רע--בסך הכל חסכת לך אולי 100-150 ש"ח.. זה אומנם לא הרבה אבל זה בכל זאת כסף :lol:

פורסם
איפה אתה משיג אותו בכל כך זול ?? אני קנתי אותו ב1100 ליפני שבועים וחצי

אני קניתי אותו מואללה שופס לפני חצי שנה ב1000 שקל כולל משלוח

פורסם

אני דווקא שמעתי שהבעיה העיקרית ב6x9, שמיוחדת לו, היא עיוותים בממברנה שנוצרים כתוצאה מצורתה האובאלית. זה נכון?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...