Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירית את חייבת לעשות סיפור מכל דבר, אמרתי פעם אחת ואומר שנית - שטויות.

הלוואי ואלו היו הצרות בחיי, דווקא קיבלתי משהו יותר טוב היום. ובלי שום קשר הגעתי בתור מבקר ונהנתי, פתחתי את הגג בכדי שהרכב יתאוורר קצת ועניתי לשאלות סקרנים בנוגע לחלק מהמכוניות. היה ממש כייף.

ועוד שאלה קטנה, יש חיבור לחשמל ליד הדוכן? יהיה נחמד לשים איזה רדיו.

haters will hate

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אירית את חייבת לעשות סיפור מכל דבר, אמרתי פעם אחת ואומר שנית - שטויות.

שמע היו"ר נתן פקודה ואני צייתנית אני

הלוואי ואלו היו הצרות בחיי, דווקא קיבלתי משהו יותר טוב היום. ובלי שום קשר הגעתי בתור מבקר ונהנתי, פתחתי את הגג בכדי שהרכב יתאוורר קצת ועניתי לשאלות סקרנים בנוגע לחלק מהמכוניות. היה ממש כייף.

ועוד שאלה קטנה, יש חיבור לחשמל ליד הדוכן? יהיה נחמד לשים איזה רדיו.

נבהלתי, לרגע חשבתי שיש לך אמצעי חדש נגד נגיעות, יש שם אנטנה ענקית של מפעיל סלולרי (נמנעת מפירסומת) נראה לי שהרדיו יעבוד יופי על קרינה, ובכלל יש שם 31 מכוניות עם מצברים :wink: (יש חיבור לחשמל מאחורי הלארק).

אירית

פורסם

יש לציין את הנאום המרגש שנשא מר אפריים אילין, פשוט מרגש עד דמעות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הנה מה שצילמתי עם הפלאפון, לצערי כשהקטנתי את התמונות הם קצת נדפקו ונהיו חדות מדי ואין לי כוח להתעסק עם זה.

0001.jpg

0002.jpg

0003.jpg

0006.jpg

haters will hate

פורסם

לעזאזל, למה אין כניסה למבקרים מ-3?! אתמול באתי ב-5 ומשהו, ולא הכניסו אותי. חבל, שלא ידעתי, שאתם עדיין שם... גם ככה, עד שהצלחתי להגיע קצת אחרי 5 - אני לא יוצא מהעבודה בד"כ בשעות כאלו עדיין...:? שום דבר חדש בקשר לליילנד צ'פטיין אין, וכנראה כבר לא יהיה - קשה לי להאמין, שהוא שרד יותר מיום-יומיים אחרי שנעלם...:?

האסקורט הצהובה ליד בנצי - זו הסטיישן הצהובה, או שיש עוד אסקורט, שאני לא מכיר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לציין את הנאום המרגש שנשא מר אפריים אילין, פשוט מרגש עד דמעות

מישהו הקליט / רשם את הנאום המרגש ? הוא העלה אותו מדף כתוב או בע"פ ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הנאום לא היה כתוב ובגלל שצילמתי לא הספקתי לרשום.

אני אנסה לשחזר משהו היום כי יש הרבה קטעים שאני זוכרת

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...