Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין דלק 95 ל 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה משנה שאני מתדלק את האוטו ב95 ולא ב96 אם כן, מה ההבדל?

האוטו רנו 5 1400, מודל89, הצתה אינטגרליט אלק', קרבורטור כמובן.

בתודה מראש!

מיכאל

DROZD

פורסם
95 נטול עופרת, 96 עם עופרת. וכן משנה מאוד!
לא שאלתי על העופרת שאלתי מבחינת מע' מכנית של האוטו אם זה משנה ולמה זה משנה?

DROZD

פורסם

אני הבנתי שהשסתומים של פעם דרשו עופרת וכשנכנס ה 95 בגלל ההזרקה , היו חייבים לשנות את השסתומים שיוכלו לתפקד ללא עופרת.

יש רכבים שהם ללא הזרקה אבל עדיין יכולים לתדלק ב 95 ללא עופרת , עד כמה שידוע לי הרכב שלי 205מודל 93 יכול גם וגם, אבל אני מתדלק 96.

אם יצא לי הסבר לא נכון מישהו כבר יתקן אותי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תיקון קל לעמית , אין כבר עופרת באוקטן 96, קיים אשלגן שמחליף את העופרת, ולרנו 5 מומלץ עדיין כל עוד האוקטן נמצא במלאי, למלא אוקטן 96 בלבד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הספרות אומרת של משנה איזה דלק אני אתדלק מבינחת האוקטן כלומר אם היה 98 עם עופרת אז יכלתי לתדלק אותו?

DROZD

פורסם

אם אתה כבר פה צביקה...

ניתן להגיד בוודאות שלא יגרם נזק לרכב שלי אם אתדלק 95 באופן קבוע?

או שיש עוד חסרונות?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תרגעו שניכם יכולים למלאות 95 נטול עופרת, ללא נזק לשסתומים ברכבם, בשניכם השסתומים לא ניזוקים באוקטן 95, אך הרנו עומד בגבול של הכדאיות, אך יכול למלא 95 , ועל כל תדלוק שני, שלישי לחזור ל96!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

95 ורק 95 !!!

כמה נקודות חשובות:

1. כל רכב שעומד בתקינה אירופית החל משנת יצור 1988 מתאים לתדלוק בנטול עופרת (ורנו מודל 1989 בוודאי שכן).

2. כל רכב שיובא לישראל החל משנת 1990 מתאים לתדלוק בנטול עופרת על פי דרישות החובה של משרד התחבורה.

3. בראש מנוע העשוי אלומיניום (ולרנו יש ראש כזה), קיימות תושבות שסתומים מפלדה קשה, ואלו מתאימות לשימוש בנטול עופרת.

4. תצרוכת ה 96 בארץ עומדת על כ 20 אחוזים מכלל תצרוכת הבנזין, בעוד שבפועל רק כשני אחוזים מהמכוניות זקוקות לו (נמסר לי על ידי גורמים מבתי הזיקוק לנפט בחיפה).

...לסיום משהו לא פחות מעניין, אני נוסע מעל 14 שנים וכ 450,000 ק"מ בסאאב 99 שלי, מודל 1975, מתדלק נטול עופרת בלבד ואין שןם בעיות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
...לסיום משהו לא פחות מעניין, אני נוסע מעל 14 שנים וכ 450,000 ק"מ בסאאב 99 שלי, מודל 1975, מתדלק נטול עופרת בלבד ואין שום בעיות.

האם הראש מנוע מיציקת ברזל?

• תוכן חדש...