Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הגיע הזמן לעשות טיפול לדייהטסו שלי..

(רשום בספר רכב כל חצי שנה). הטיפול הוא החלפת כל השמנים והנוזלים, בדיקת בלמים וכו..

רציתי לשאול איפה במרכז (איזור בני ברק) יש לי מוסך איכותי שיבצע לי את הטיפול הזה עם השמנים הכי איכותיים ושהטיפול יהיה ברמה מאד גבוהה..(לא כמו כל המוסכים ששמים את השמן הזול ביותר שקיים וממלאים מים במקום נוזל קירור לרדיאטור).

תודה!

בראבו

פורסם

הכי חכם זה יהיה לקנות את השמנים בעצמך כפי ראות עניך וללכת איתם למוסך\סיכה שיחליפו לך.

במוסכים היות וקונים בכמויות, בד"כ השמנים הם לא מרמת איכות גבוהה.

פורסם

בנג'י, בטיפול האחרון לפני חצי שנה החלפת נוזל בלמים ל DOT-4 - אני לא חושב שיש צורך לגעת במערכת שוב.

בנוגע לנוזלים - כדאי להחליף נוזל קירור לרדיאטור וכמובן, כמו שאמרת, לבצע בדיקת בלמים.

בנוגע לשמן גיר - אני מתלבט עד כמה להמליץ לך לגעת בזה כרגע, התיבות הידנית המודרניות אוהבות שמן גיר דליל ולכן צריך להצטייד מראש בשמן חד-דרגי 80 או חד-דרגי 90. עם ה 80 אין שום בעיה, עם ה 90 יכול להיות (וזה בסימן שאלה גדול) שאולי יהיה קצת קשה להכניס הילוכים בימים ממש קרים.

תמיד אפשר לרכוש שמן 75W80 שמתאים לצרפתיות אבל אני לא יודע עד כמה ההמלצה הזו טובה עבור הדייהטסו.

דרך אגב, עבור הדייהטסו שלך האתר של חברת ARAL ממליץ על 2 סוגים של שמנים בצמיגות 75W80 ועל עוד שמן סינטטי בצמיגות 75W90, כך שההמלצה על ה 75W80 יכולה להיות טובה, תלוי באיזה קריטריונים עומד השמן 75W80 של הצרפתיות (ESSO) ביחס לדרישות של דייהטסו.

הכמות הנדרשת, לפי אתר ARAL, היא 2 ורבע ליטר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...