Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 290
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כתבו לך :

הבעלים רוצה 10,000 דולר ולא חצי זוז פחות, כאשר במחיר הזו ניתן לייבא אחת מושלמת מארה"ב

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אז גנאדי,מה שהולך לאט הולך בטוח.:wink:

ומה שהולך עוד יותר לאט הופך לאבקה...

גנאדי - אני לא רוצה לבקר אותך עם ביקורת שלילית - אבל אתה צריך להתחיל לחשוב מה אתה עושה עם האוטו הזה, אני זוכר שהיא הייתה פחות רקובה במפגש הפורדים... בקצב הזה עוד תוכל לאחסן אותה בצנצנת.

שוב, אין הדברים נאמרים כדי לפגוע.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ומה שהולך עוד יותר לאט הופך לאבקה...

גנאדי - אני לא רוצה לבקר אותך עם ביקורת שלילית - אבל אתה צריך להתחיל לחשוב מה אתה עושה עם האוטו הזה, אני זוכר שהיא הייתה פחות רקובה במפגש הפורדים... בקצב הזה עוד תוכל לאחסן אותה בצנצנת.

שוב, אין הדברים נאמרים כדי לפגוע.

היתי מציע לו לאחסן את הקפרי בתוך המשאית כדי שתסבול פחות מפגעי האקלים שלנו :wink:...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
היתי מציע לו לאחסן את הקפרי בתוך המשאית כדי שתסבול פחות מפגעי האקלים שלנו :wink:...

את האמת - בשיא הרצינות, חשבתי על האופציה הזו, אבל יש עם זה כמה בעיות:

א. המשאית לא אטומה-יש חורים בגג הארגז, ושילוב של מים מגשם, לחות וחוסר זרימת האוויר יעשות את העבודה הרבה יותר מהר.

ב. יש בעיה לעלות את האוטו לשם, לפחות עכשיו, כשמשאית לא זזה ועומדת עם התחת לקיר.

ג. אני לא רוצה, שיהיה לי משקל רציני כלשהו נוסף - הגלגלים גם ככה כבר מזמן "לא משהו", אז לא ממש בא לי, שיירד אוויר והיא תעמוד על הג'אנטים שנתיים!

ועידן - לא ממש, המצבה היה די זהה במיפגש, רק אז הוא נסע, אז פחות שמים לב להרס, מכוון שמסתכלים על הרושם הכללי. לא חושב, שמשהו שלא היה הרוס אז, נהרס מאז ועד עכשיו, גם אז כבר היה צריך:

להחליף מכסה האחורי.

להחליף (או ממש לשכם) את שתי הדלתות.

להחליף או לשכם את מכסה המנוע.

להחליף (אבל איפה לעזאזל אני אמצא את זה במצב טוב) את כל הגג - אין שם כבר פח, רק החלודה...

לבנות מחדש את החלקים מתחת לדלתות.

ועוד...

בקיצור, אם הייתי מוצא עכשיו אוטו במצב כזה - עם כל הצער, הייתי קובע שהוא מת, ולא הייתי מתקרב אליו, אפילו בשביל החלקים, בכל סכום שהוא. אבל, בגלל שהאוטו הזה אצלי כבר יותר מ-9 שנים, ואני מאד אוהב אותו, מה עוד, שהיה אוטו של ז'וז'ו מ"קומדי סטור" - התכנית שאני חולה עליה, אז האופציה ליזרוק/למכור לחלקים לא באה בחשבון, אז אני עדיין מצפה לצבור מספיק כסף, כדי להתחיל את התהליך השיכום הייסודי. הלוואי, והיה לי מקום "חם" לאחסנו בינתיים, אבל אם אתחיל להוציא כסף על החניונים הסגורים - אז בחיים לא אצבור מספיק לשיפוץ, ואז- מה עשינו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה רנו 4 צבע לבן במצב טוב, נמצאת ליד בית ברח' שדרות בן גוריון קצת לפני הצומת עם רח' אהרון קציר (הרחוב שנכנס ישר לתוך בית חולים תל השומר)

פורסם

ברחוב רופין בתל אביב פורד קאפרי MK1חומה עם גג סקאי שחור.

בכיכר היל תל אביב אלפא GTV אדומה אספנות, נעשו בבודי מלא תיקוני פחחות חפרים, אבל בסך הכול במצב סביר.

וגם אלפא אלפטה טורבו שנת 84 של שיפוצניק (משמשת כרכב עבודה, מן רנו אקספס) ברחוב יונה הנביא.

פורסם
מה עוד, שהיה אוטו של ז'וז'ו מ"קומדי סטור"

אז משם הפרווה ....

אם תצטרך עזרה, אני במרחק 3 דקות הליכה בקו ישר מהבית שלך..

haters will hate

פורסם

מחפש רנו4 לחלקים

או מי שיודע היכן ניתן חלקים מכל סוג

לרנו4

לתשומת לב: יש שרשור דביק מיוחד לחלקים

בני, מנהל הפורום

פורסם

במהלך העבודה אתמול ראיתי וצילמתי את הרכבים הבאים:

בקריית אונו- סובארו סטיישן משנות ה-70 נראית במצב טוב וכנראה משמשת מישהו בשימוש יומיומי

בקריית אונו- טרנספורטר שנת 81 כנראה עומדת במקום הרבה זמן

ברחובות מיני מיינור משנות ה-70 למכירה. פרטים בטלפון 0577-824948

אסף

P0126_161424.jpg

P0126_161842.jpg

P0127_040130.jpg

פורסם

המני מיינור שייכת לבחור מראשון לציון והיא מודל 79 הרכב נקנה לפני חודש לאישתו לאחר שעמד שנה וחצי.

אישתו בסופו של דבר החליטה שהיא לא מעוניינת במיני.

מחיר מבוקש 18k .

במהלך העבודה אתמול ראיתי וצילמתי את הרכבים הבאים:

בקריית אונו- סובארו סטיישן משנות ה-70 נראית במצב טוב וכנראה משמשת מישהו בשימוש יומיומי

בקריית אונו- טרנספורטר שנת 81 כנראה עומדת במקום הרבה זמן

ברחובות מיני מיינור משנות ה-70 למכירה. פרטים בטלפון 0577-824948

אסף

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

במושב עשרת (בין יבנה לגדרה), עומדת פולקסוואגן טרנספורטר שנת 1983, לבנה, סגורה, קומבי.

נראה שעומדת מספיק זמן (ברחוב, ליד בית פרטי, לא זרוקה בשטח), אך שלמה ובמצב טוב לדעתי.

(אולי בשבוע הבא יהיו לי תמונות)

שבת שלום לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...