Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל,טמפונים? שמר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סיימתי

אז עכשיו אתה אומר שאתה לא חושב ביכלל

נו איך עברו הכאבים בראש או שנולדת ככה?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
מנהל רשת מספיק טוב לך? (לא טכנאי שמרכיב ומפרק פיסי-ים, אלא תפקיד עם אחריות על כל הרשת של הארגון כולל אבטחת מידע וכו')

מעסיקים בהחלט שואלים על העבר הצבאי (לפחות כשהמרואיין צעיר והעבר הצבאי הוא לא כ"כ מזמן).

יש מעסיקים שפוסלים קבניסטים על הסף.

אבל יש גם לא מעט מעסיקים שממש לא, ובסך הכל בנאדם צריך למצוא עבודה אחת טובה ולא 10.

מצד שני יש גם מעסיקים שלא יקבלו מי שעושה הרבה מילואים (וזה מגעיל - אבל קיים).

אי אפשר לצאת בסדר מכל הכיוונים (אלא אם כן במקרה נולדת עם ציצים ומנוש ולא עם בולבול)

אני 'מנהל רשת' עאלק בצבא. אני מחזיק רשת של בית-ספר שלם בצריפין (מיני בה"ד), כמעט 100 מחשבים. אחריות? הכל נופל עליי? הצחקת אותי. לא תלוי בי, אלא ביחידה אחרת. מקצועיות? להכל יש תמיכה. מה שצריך לדעת זה אקטיב דיירקטורי בצורה ה-כ-י בסיסית שיש. עניין? משמעם טילים.

אתה יודע מה אני עושה ביום העמוס שלי? קורא, לומד (יהדות), עובד שחור על הלפ-טופ, גולש בפורום (יש עמדת אינטרנט אזרחי), רואה את כ-ל הסרטים של מקס-טיונינג וסקאלה :), קורא עיתונים, ובעיקר משתעמם. ביקשתי מהמפקדת שלי לחזור לטכניון יום בשבוע ללמוד (יוצא לי ממש זול, הרבה יותר זול מהאונ' הפתוחה), היא אפילו לא הסתכלה עליי. כאילו שאני עסוק כל היום.

מה המסקנה? שאם המעסיקים חושבים שמה שאני עושה שווה משהו, אז הם סתם דבילים. אני אישית מרגיש שאני מבזבז זמן יקר - ואני לא מדבר על ה-3 שנים!! - אני מדבר על העובדה שאני עובד שעה נטו ביום (להריץ גיבויים, לראות שהמחשבים לא רבים, וזהו..). נכון שיש ימים בהם אני עובד פול-טיים - אבל אלה נדירים. מה יוצא? שאני מבזבז 7 שעות כל יום!! (נמצא ביחידה 8 שעות בשביל שעה). זה גורם לי להרגיש דביל.

ד"א, שקלתי 21, אבל בסוף הגעתי למסקנה שלא; לא רק שאינך יכול לדעת לאיפה 'יזרקו' אותך החיים, אלא שיש אנשים שקורעים את התחת 12 שעות ביום, ורואים בית פעם בשבוע. להתבכיין על זה שאני עובד שעה ונח 7, זה ילדותיות. נכון שזה מעצבן, אבל צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. חוץ מזה, במגזר שלי ('כיפות סרוגות') הרבה חבר'ה משרתים בתפקידים קרביים, ושירות צבאי זה 'מאסט'.

• תוכן חדש...