Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד משהו אחד לגבי משהו שנרשם כאן - קבוצת הרמן היא בעצם הבעלים של חברת JBL קבוצת הרמן לא מייצרת מוצרים - היא מפעילה חברות, הרמן קרדון, אינפיניטי וג'יי בי אל.

לפי זה מאוד ייתכן שהם גם הקצו סידרה כזו לכל אחת משלושת החברות...

בקשר למגבר שלי - אני צריך לבדוק את זה - זה שנתן לי את המגבר טוען בפירוש שזה קלאס A אבל שוב - לא כל כך משנה לי, המגבר פועל נהדר, הוא באמת באמת טוב - ללא ספק מוצר איכות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קבוצת הרמן היא בעצם הבעלים של חברת JBL קבוצת הרמן לא מייצרת מוצרים - היא מפעילה חברות, הרמן קרדון, אינפיניטי וג'יי בי אל.

לפי זה מאוד ייתכן שהם גם הקצו סידרה כזו לכל אחת משלושת החברות...

קבוצת הרמן היא לא חברת אחזקות קלאסית (דוגמאות לחברת אחזקות; קבוצת דלק, גבור ספורט אחזקות, פישמן אחזקות, IDB...) החברה הוקמה כדי ליישם את היתרונות לגודל שגלומים בניהול וייצור מרכזי רחב היקף.

החברה כן מייצרת מוצרים. המוצרים ממותגים לפי השווקים אליהם הם מיועדים ומתומחרים לפי המותג דוגמת ה75.4 של JBL ואחיו הזהה תחת המותג אינפיניטי הנושא את השם 7541A. דבר זה נפוץ בארה"ב גם בין רכבים כמעט זהים של חברות רכב, כמו GM לדוגמא שנמכרים כ- שבי, אולדסמוביל, פונטיאק וכדומה.

לחברה גם יש אחזקות בחברות שניתן לכנותן כחברות מו"פ והם עצמאיות ומהוות מרכז עלות. כמו מרק לווינסון (למעט חטיבת ה- OEM) חברת רבל וחברת לקסיקון. המוצרים של חברות אלו נמכרים לרוב ברווח אפסי (אם בכלל) ומיועדים לשוק ההי אנד הצרכני. התועלת לקבוצה מחברות אלו היא השימוש בתוצרים של המחקר והפיתוח שנעשה בהם (במימון הקבוצה) שמחלחל למוצריה וכן ב"הילה" סביב המותגים הללו - בדומה לרכישת בוגטי ע"י פולסווגן.

האתר שהפנית אליו בו מוצג המגבר הינו אחד מהבדיחות היותר טובות שראיתי לאחרונה.

יש להם מגבר של ROCKWOOD (חברת קקה) שנרשם עליו mosfet class A ונמכר במחיר 225$ וכל זאת עם הצהרת power output של 1,000W.

http://www.truckstuff.org/rockwood/amp1245.htm

יש מגבר של חברת "DETONATOR" שמוצהר 1,800W וגם שם נטען שיש לו mosfet class A. בקיצור בדיחה במחיר שווה לכל כיס של 285$:

http://www.truckstuff.org/amps/detonator_899.htm

הוא גם מוכר מגברי וולפנהג (יותר זבל מזבל - משהו סטייל פירסט אוסטריה) 1600W במחיר מופקע של 289$

http://www.truckstuff.org/amps/volfenhag_car_stereo_amplifier.htm

לפי המוצרים נראה לי שהאתר הזה עודכן לאחרונה אי שהם במחצית השנייה של שנות ה- 90. מצאתי את המגבר לסאב שהיה לי ברכב הראשון שלי בתיכון (רנו 5 LE CAR כבוד!!!) רוקפורד P250.2 שנרכש במחיר נמוך בהרבה מהמחיר הלא שפוי בעליל שרשום באתר - 669$. ימי הקרוס אובר בכרטיסים... אלה היו הימים...

http://www.truckstuff.org/fosgate/250.htm

פרטים על המגבר שלך? הספר למשתמש שלו:

http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Owner%27s%20Manual/GTQ200-400%20om.pdf

מדובר על מגבר המסידרה הנמוכה של JBL של אתה תקופה (סוף שנות ה-90) מדובר על סדרת הגרנד טורינג שהיום נקראת GTO. כל קשר בין CLASS A לבין המגבר מקרי בהחלט, 37*4 עם פיוז של 30A זה רק CLASS A/B

העיקר שאתה מרוצה מה JBL, אם אתה מרוצה אני מרוצה. אני הייתי משתמש בו להפעיל סט קומפוננט על זוג גישורים כך שהם מקבלים 100W לפי הספר.

gtq200-400.JPG

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא הבנתי לאן נעלמה ההודעה ואיך היא כל כך מהר הגיעה לעמוד השלישי...

עוגי - אם הבנתי\פירשתי נכון את השם... קודם כל תודה על הPDF

אכן - זהו מגבר ישן - ולכן לא מצאתי עליו הרבה מידע באתרים חדשים אלא האחד שמגיעים אליו הכי מהר הוא הtruckstuff הזה והמגבר הוא באמת 37 כפול ארבע, אבל עד עכשיו הוא ממש נותן תוצאה טובה

הצליל שלו מוצא חן בעיניי מאוד ואני נשאר איתו ברוב קולות.

קצת מאכזב אין ספק - חשבתי שגיליתי את אמריקה של 5 שנים אחורה אבל לא הייתי מופתע לגמרי לשמוע שזה בסה"כ מגבר מן השורה - מספק בהחלט ובמפגשים אני אשמח עם תשב איתי ברכב ותיתן חוות דעת.

לצערי אין לי תקציבים גדולים שאני יכול להשקיע על התחום הזה, אולי יום אחד כן יהיה ואז אני כבר אתקין מערכת - סבירה פלוס... לבינתיים אני אכן מרוצה ממה שיש ומאוד אוהב את זה.

בגדול - אני רוצה להגיע לסט קומפוננט 3 חלקים וסאב ומגבר וHU שיספק אותי - זהו... יהיה לי את זה - והדרך לשם כבר לא כל כך ארוכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...