Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש פה עוד מישהו שחושב ככה?!?:shock:

אם אי פעם אני יקלע לכזאת סיטואציה אישתי תיצטרך לשאת בתוצאות הטיפול הפסיכולוגי, גם אישה צורחת, גם "בריכה" באוטו, גם פשושון קטן והפחד שלא יגרם לו נזק, וגם נהיגה מטורפת=אברבנל.

היא התכוונה שזה לא נורא לאישה, הגבר יסבול אחרי זה

פורסם
תנסה לעבור ברחובות יפו בבוקר...אתה חושב שמה שראית זה סרט...

דרך אגב,יש סיכוי שזה רכב חברת היי טק?

ממש כמו ברולטה רוסית - אתה לא יודע מאיזה רחוב חד סטרי וצר תבוא ה-DL

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
המצב היחיד שבו אני מקבלת נהיגה כזאת זה אם שוכב לו אדם במצב אנוש מאחור.
המצב היחיד שבו אני מוכן לקבל כזו נהיגה זה רק אם שוכב לו כלב חולה ברכב.אנשים יש יותר מידיי,כלבים לא.

אגב-בדיוק בגלל מצבים כאלו אני רוצה האמר...נראה אותו מנסה לחתוך אותי-אני לא זז!.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מתפלאים ???:roll:

זה נשמע כאילו בדרך כלל כולם נוהגים פה (בארץ) כמו בשבדיה...:wink:

זו מציאות יומיומית בכבישי ישראל... המערב הפרוע.

Veni Vidi Vici

פורסם

קודם כל למה ישר תלונה ?

יש מצב (סיכוי קטן) שזה היה מקרה דחוף לדוגמא: אם חבר שלך נדקר והוא אצלך באוטוואתה ממהר לנסוע לבית החולים אתה לא תנהג ככה ?

ודבר שני ראיתי מקרה כזה בעבר של ג'רושים שרצינו לעשות רייסים פתאום באו 2 ב.מ.וו ופשוט לוחצים על הגז ולא רואים בעניים אם אתה לא זז פשוט נכנסים בך (2 הבחינות אני מאמין)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
קודם כל למה ישר תלונה ?

יש מצב (סיכוי קטן) שזה היה מקרה דחוף לדוגמא: אם חבר שלך נדקר והוא אצלך באוטוואתה ממהר לנסוע לבית החולים אתה לא תנהג ככה ?

אני אזמין אמבולנס

ודבר שני ראיתי מקרה כזה בעבר של ג'רושים שרצינו לעשות רייסים פתאום באו 2 ב.מ.וו ופשוט לוחצים על הגז ולא רואים בעניים אם אתה לא זז פשוט נכנסים בך (2 הבחינות אני מאמין)

הוא מדבר שני השפות :shock: (וגם עושה רייסים תוך כדי)

פורסם

זה עוד כלום, ביום שישי הגשום לפני שבוע 16/12 הייתי מאוד קרוב למות. מי שמכיר את הכביש בין באר יעקוב לנס ציונה(איפה שיש תחנת "דלק" וצמוד לזה בית משוגעים). טוב אני נוסע לי בכביש, בשום קטע בכביש הזה אסור לעקוף. פיתאום אני רואה מולי מתקרב פלוץ גגן (כמו של המוניות עם 11 מקומות ישיבה לערך) חמור יצא לעקיפה, ולא חזר לנתיב שלו!!! מזל במקרה היו שוליים בצד,כי בידיוק שמו שם גדר בטיחות. אם לא הייתי זז לשוליים אני מת 99 אחוז. עוד מקרה שהיה לי, אני נוסע לי בכביש דו סיטרי, מלפני יש מן פנייה בצורת S, אחד מהנתיב הנגדי יצא עלי מהפנייה, עוד שניה היה עולה עלי, בשניה האחרונה הוא שבר חזרה לנתיב שלו. עוד מקרה שהיה לי(וכל זה רק בחודש האחרון!!!)-מצורפת תמונה.

בכביש הרבה יותר צר ממה שציירתי בתמונה. אני האוטו הכחול, עצרתי בתמרור "עצור" ומתחיל נסיעה לכיוון ימין. החמור בצד ימין-יש לו עיקול קטן ימינה, מה הוא עושה? הוא חותך ישר בין הנתיבים בשביל לא ללכת לפי הנתיב וניכנס ישירות לנתיב שלי במהירות! אני לא יודע איך לא הייתה שם תאונה, זה קרה לי כבר 3 פעמים באותו המקום. אני לא הייתי יכול לראות אותו כי מצב הכביש לא מאפשר ראות טובה של הצד הימני עד שלא ניכנסים לנתיב.

כמו שחיים הכט אמר:"הסיכוי שלנו לעשות תאונה הוא 100%" :x

dead.JPG

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בוא נגיד שאם אותו נוהג ככה באופן קבוע ,מתי שהוא בחיים שלו זה יגמר בתאונה , אולי קטלנית אפילו

בסוף הם תמיד לומדים , בין אם זה בדרך הקלה (שלילה לכמה שנים טובות), ובין אם זה בדרך הכואבת (נכות או מוות)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
רכב מספר 9112305 מסוג פורד מונדיאו (אם אינני טועה, שכן הוא נעלם די מהר קדימה וכל שהספקתי הוא לרשום את המספר) ניסה להרוג את כל הנהגים על הכביש הבוקר בדרך דרומה על כביש מספר 4.

אם אתה אולי טועה , בשביל מה לפרסם את המספר ?

חוץ מזה - חסרים מתנקשים פוטנציאליים ? בין בידיעה ובין אם לא ?

ממשיכים הלאה ,עד לבום.

לכל אחד יש עשרות סיפורי כמעט , כל יום.

פורסם
אני אזמין אמבולנס

אתה לא תזמין אמבולנס.

ממקרה שהיה לי(לא דקירה חס וחס, אבל משהו אחר שמצריך מיון ונגרם לרוב ממסיבות...), אפילו לא חשבתי על להזמין אמבולנס ולחכות לו.

ישר השכבתי את הבן אדם באוטו, ויאללה טיסה לקפלן.

אז אם גם מישהו מהפורום היה נוסע אותו לילה בכביש, הוא כניראה היה מספר עליי פה.

(לא באותה רמה כמו שרוני פה סיפר, כי אני נסעתי בערך ב5 בבוקר ביום שבת, כשהכבישים ריקים....).

פורסם

Igor_STI:

עדיף שלהבא תרים טלפון למד"א.

כי כשאתה "מפנה" מישהו במהירות לבי"ח, ועושה תאונה בזמן עבודת הקודש שלך ונפגע בעצמך שלא לדבר על הרכב שבו התנגשת, שחלילה גם יושביו נפגעו - סביר שלא ממש עזרת למצבו של הנפגע המקורי, שבשבילו עשית את כל המבצע.

אמבולנס הוא כלי רכב ייעודי לפינוי, בעל אמצעי טיפול בזמן הפינוי וכמובן - כלי רכב בעל נוכחות ואמצעי נוכחות, המאפשרים לו לנסוע במתכונת חירום, אבל בבטיחות מסויימת, שלרכב פרטי אין.

פורסם

באותו רגע אתה לא חושב על כל הדברים האלה.

הדבר היחיד שעולה לך בראש זה שאם אני אסיע אותו אני אגיע לבית החולים יותר מהר מאשר האמבולנס יגיע אליי.

חישוב מהיר - אני גר באשדוד. אני יכול להגיע לקפלן תוך 10-15 דקות בנסיעה מהירה.

כמה זמן בממוצע לוקח לאמבולנס להגיע אלייך מהרגע שאתה מזמין אותו?

+

כמה זמן עד שהוא יגיע לקפלן?

ולכן באותה עת החלטתי לנסוע לבד.

פורסם

רוני, אתה עוד מתרגש מכאלו?

אני רואה כאלו שיוצרים לעצמם נתיב משלהם כמעט על בסיס יומי.

מדינת ישראל במיטבה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...