Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לקבל פרטים נוספים על הבורה? מה הם רכיבי המערכת, באילו הורנים מדובר ומי בעל הרכב?

CD2 , ומדובר על רכב מחו"ל .

בכל מקרה ממה שאני זוכר היו לו 2 IDMAX על מגברי זאפקו ,אקולייזר גרפי של ID (הלבן), ופאנל אם אני לא טועה זה היה ה9835.

אגב התקנה דומה יש למאט קייבל מIDTEAM אצלו בבורה הכסופה,3מגברי ארק אודיו פרוססור עילי ו2 IDMAX, גם מותקנים ההורנים מתחת לדש.

ללא בד אקוסטי או משהו, פשוט אצלו הדש שחור וזה נראה טבעי.

http://www.imagedynamicsusa.com/gallery/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=5079

זה ההתקנה של ההורנים, כמוכן הוא הוסיף תמונות מכל תהליך ההתקנה וזה פשוט מדהים, ממש מדריך למשתמש.

under construction..

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחו"ל זה לא מעניין, חשבתי מהארץ icon_smile.gif

מאט (היבואן הבריטי של ID) התקין את ההורנים (השופר עצמו) של הCD1E שהם קטנים יותר מהמיני הורנים הרגילים (השופר של הCD1E הוא פחות מוצלח ומתאים לפי ID למרות שהוא טוען שהוא אהב אותו יותר) וגם שם את הדרייבר החדש יותר CD2NEO שהוא קטן משמעותית מהCD2 של עופר וקל משמעותית (בכמה ק"ג) . אפשר להגיד שהוא בחר בדברים הקלים ביותר להתקנה.

הNEO מול הCD2:

http://www.acidtrax.net/junk/talkaudio/Horns-002.gif

ההתקנה שלו של ההורנים לא כל כך טובה (מעבר לכך שלדעתי הורן פתוח לא נראה טוב אבל זה פחות קריטי). באתר שלהם הם כנראה ניסו לטשטש את זה ולא שמו את כל התמונות אבל בתמונות מTALKAUDIO ניתן לראות שההורנים לא צמודים לצדדים (מצר את הבמה) ולא צמודים לדש בורד (כשהם צמודים לדש הדש הוא כמו הארכה שלהם ועוזר לגובה הבמה) אני חושב שהם גם העירו לו בעדינות על זה באחד הפורומים (בטח באליט) אבל לפעמים גם אין הרבה ברירה.

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=69152

זה לא סיפור פשוט להתקין הורנים כמו שצריך.

פורסם

רק עכשיו אני רואה שהוא באמת לא הצמיד את ההורנים כמו שצריך .

כנראה שבאתר של ID הם באמת לא שמו את כל התמונות.

בכל מקרה זה גם לא אמור להיות בעיה, תמיד אפשר לשים בחריץ בין ההורן לדש קצת בונדו שיוף קל וצביעה בשחור בהתאם.

בכל מקרה אכן לא מדובר בהתקנה קלה, אלא אם עושים פאנל מבניה בפיבר שבו ישב ההורן,וגם אז התאמה מוחלטת תהיה רק עם מילוי החריצים עם פלסטיק וכמובן שיוף לרמת חלקות.

אין דבר כזה התקנה קלה, אף אחד לא מלקק דבש...

וזה דווקא די מצחיק שמאט, שעשה התקנה כוללת מדהימה מבחינת בנייה,איטום, העברת כבלים ועוד', דווקא חוסך בפיניש על ההורן שהוא החלק אחד הבולטים במערכת.

טוב, אף אחד לא מושלם.

under construction..

פורסם

זו כן בעיה. אם למשל יש חלל מתחת לתא הכפפות יש בעיה למלא אותו כי הדלת לא תוכל להיפתח במקרים רבים ויש הרבה דברים נוספים שאולי נראים לך פשוטים או אפשריים אבל בפועל הם לא (לפעמים תקועים מתחת לדש דברים שאי אפשר להזיז). מאט לא "חסך" כי הוא חיפף, הוא "חסך" כי הוא לא הצליח לעשות יותר טוב ובגלל זה אמרתי שההתקנה לא קלה.

גם חובבן עם יכולות התקנה טובות יתקשה. בוודאי אם הוא ממש הולך לפי הספר ובודק עם פלס שההורן מקביל לרצפה (כמו שיוסי עשה אצלי), מנסה להצמיד אותם כמה שאפשר לצדדים ולדש, תמיד צריך להתפשר על משהו (לפעמים פחות ולפעמים יותר - תלוי בהורן וברכב).

פורסם
בכל מקרה זה גם לא אמור להיות בעיה, תמיד אפשר לשים בחריץ בין ההורן לדש קצת בונדו שיוף קל וצביעה בשחור בהתאם. זה מאוד בעיה , להגיד שתמיד אפשר לשים קצת בונדו זה ממש לא רציני , בונדו לא עומד בפני עצמו , וברוב המקרים הדש לא שחור מושלם וקשה למצוא גוון מתאים בדיוק .

בכל מקרה אכן לא מדובר בהתקנה קלה, אלא אם עושים פאנל מבניה בפיבר שבו ישב ההורן,וגם אז התאמה מוחלטת תהיה רק עם מילוי החריצים עם פלסטיק וכמובן שיוף לרמת חלקות.

אין דבר כזה התקנה קלה, אף אחד לא מלקק דבש...

וזה דווקא די מצחיק שמאט, שעשה התקנה כוללת מדהימה מבחינת בנייה,איטום, העברת כבלים ועוד', דווקא חוסך בפיניש על ההורן שהוא החלק אחד הבולטים במערכת. הבעיה הקשה היא לא הקוסמטיקה שאתה מדבר עליה ( למרות שזה כמובן לא דבר פשוט בפני עצמו ) , הבעיה היא באמת להביא את ההורן למיקום האופטימלי שלו . זה אומר להצמיד אותו לקצה זוויות וכו . הדבר הרבה יותר מסובך ממה שאתה חושב , אני מרשה לעצמי להניח שלא החזקת ביד את ההורנים האלו - הם שוקלים - והמון. בשביל ליצור סטנדים בשבילהם נדרשת עבודת ריתוך לא פשוטה של ברזלים בשביל להגיע לצורה המתאימה ולתמוך אותם מהמקומות הנכונים. הדרייבר עצמו גדול , והוא בעצמו מגביל את המיקומים , זה לא דבר שרואים עד שלא ניגשים להתקנה עצמה וחלק גדול מהדברים לא פתירים.

טוב, אף אחד לא מושלם.

כמו שאייל רשם , יש הבדל גדול מבחינת ההתקנה בין ההורנים , הגודל והמשקל שלהם הרבה יותר קריטי ממה שזה נראה. הסביבה שבה הם מותקנים מאוד לא קלה , יש קורות , תאי איחסון , קופסאות פיוזים , ידית פתיחה של המכסה מנוע , דוושות , מפוח של המזגן ועוד ( אלו רק דוגמאות שיוסי נתקל בהם אצלי ) - בקיצור כל הדברים האלו מפריעים ומקשים על המיקום הקלאסי של ההורנים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
קורות , תאי איחסון , קופסאות פיוזים , ידית פתיחה של המכסה מנוע , דוושות , מפוח של המזגן.
הזזתם משהו מכל מה שפירטת?

לא נראה לי שמישהו יכול להתעסק עם הרכיבים האלה,

ולמרות הרצון להתקין בצורה המיטבית, שינויים דרסטיים ברמה הזו, פשוט צורכים זמן, עצבים

וכסף רב.

אם גם "מאט" וגם יוסי ועופר , מיקמו את ההורן במיקום שהצליחו, הכי קרוב למושלם,( אניבטוח שאחרי מאמצים רבים) , שם זה צריך להיות.

ZZR

פורסם

מר מל , לא אמרתי שהזזנו את אחד הדברים האלו , רק נתתי דוגמאות מהשטח , למה זה כל כך בעיתי להתקין הורנים ובעיקר את ההורנים מהדגם המסוים הזה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בשעה טובה אני יכול להגיד שסימנו את ההתקנה ..

הכל מותקן ..

לגבי איך שומעים ?

עדיין מוקדם להגיד כי עדיין לא היה לי זמן להתחיל לכוון הכל כמו שצריך , ויש הרבה משחקים וכיוונים.

אבל ..

חיתוכים נעשו דרך האלפיין. הסאב מנגן עד 80 HZ, המידבאס מנגן 80-1000 HZ וההורנים מנגנים מ 1000 ומעלה .

כבר משמיעה ראשונית אני יכול להגיד שהבמה יושבת גבוה ויפה. דבר שחששתי ממנו אבל מסתבר שההורנים באמת עושים את העבודה בעניין .

ההורנים נשמעים מאוד אמיתיים וקטעים של כלים כמו חצוצרות וכו נשמעים ממש מדהים גם מבחינת הצלילות של הכלי וגם בגלל הבמה והתמונה של הצליל . נשמע כמו הופעה.

המידבאסים - עוד נקודה שחששתי ממנה , נשמעים טוב מאוד , יותר טוב ממה שחשבתי , בקטעים של התופים הם תיפקדו יפה מאוד . במיוחד לאור העובדה שהם מנגנים עד 1000 HZ ולא מנגנים רק את תדרי המידבאס.

הסאב , אין ספק שמדובר בסאב משובח , ומה שאני מבסוט ממנו זה שהוא בועט מדויק ולא משתלט על המוזיקה לא מהדהד יותר מידי וכו הוא שם שצריך אותו icon_wink.gif .

הדלתות - שקטות לחלוטין , גם בקטעי התופים "הקשים" בווליום גבוה , אין שום קרקוש ושום דבר לא רועד. הבניה של המידבאס חזקה ומקובעת בצורה מצוינת.

בשמיעה של דיסקים איכותיים , המערכת גם בלי כיוונים נשמעת לטעמי מעולה וגורמת לי להנאה גדולה. בדיסקים לא איכותיים זה נשמע הרבה פחות טוב .

יש כמובן עוד המון עבודה ומשחק של כיוונים , אבל אני מבסוט !

בהזדמנות זאת אני אומר תודה ענקית ליוסי על העבודה המעולה , הלוואי וכל המתקינים יהיו כמוך , תודה כמובן גם למר אייל , שיעץ בבחירת הרכיבים ( שבעצם חלק מהם היה אמור להיות מותקן אצלו icon_razz.gif ) ועזר בכלל ...

אני מוסיף בהזדמנות זאת עוד תמונות מתהליך ההתקנה הארוך והיסודי.

P1010025.JPG

DSC05099.JPG

DSC05167.JPG

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופריקו מזל טוב, אני יודע כמה חיכית לרגע הזה, תודה על המחמאות פרוייקטים מסוג זה הם כיף גדול עבורי במיוחד שזה לחברים טובים מקווה שתהנה.

פורסם

קודם כל מזל טוב ותתחדש אל המערכת באמת נותן חשק לראות עוד תמונות

אם יש השמח לראות

דרך הגב באיזה חומר השתמשו בפלסטיקים של הדלתות ?

פורסם
קודם כל מזל טוב ותתחדש אל המערכת באמת נותן חשק לראות עוד תמונות

אם יש השמח לראות

דרך הגב באיזה חומר השתמשו בפלסטיקים של הדלתות ?

בבניה של הדלתות השתמשנו בפיבר ובחומר פחחים.

• תוכן חדש...