Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה הייתי חייב לחזור כדי להשמיע לכם תגובה בקשר לאפודים, של בחור אחד:

"עוד מעט גם תגידו שחייבים ללבוש תחתונים מברזל בשעת נסיעה בין עירונית למקרה שתעשו תאונה וקיים סיכוי שההגה יפגע לכם בביצים ואז תהיו עקרים ולא תוכלו להביא ילדים לעולם ואז ישראל תפסיד לפלשתינאים בכמות האוכלוסיה ואז הערבים ישתלטו על המדינה ואז ארה"ב תתערב ותנחית לפה צבא ואז האיראנים יזרקו לכאן פצצת אטום שתפגע בשבר הסורי-אפריקאי וזה יגרום לרעידת אדמה כלל עולמית ואז יהיו התפרצויות געשיות בכל העולם ואז יהיה חורף גרעיני ואז האנושות תחרב!"

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בונא, בחייאת ראבק

אני בכלל מתבייש לכתוב כל מיני דברים בסגנון "יש לי אפוד מהעבודה, אני לא צריך עוד אחד"

גאדמאיט :| אפוד שעולה 20 ש"ח לכל היותר, מזה עשיתם סיפור ?

פחות קופסאת סיגריות (למי שמעשן), או חבילת שוקולד (למכורים ;) ), או חבילה של כובעונים למי שמ***ן, או לא יודע מה, אבל לא תפשטו רגל מזה, אני מבטיח.

עמית, אני ארצה ממך עדכון כשיכנס החוק, האם באמת בודקים את זה בטסטים, כי נשמע לי הזוי שצופר לא בודקים אבל אפוד כן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור אם לא הבנת, זה לא עניין של כסף.

חוץ מזה, האפוד הקיים שלי הוא עם פרסומת של החברה, בגלל זה אני שואל.

פורסם
עמית, אני ארצה ממך עדכון כשיכנס החוק, האם באמת בודקים את זה בטסטים, כי נשמע לי הזוי שצופר לא בודקים אבל אפוד כן.
תהיה בטוח שנושא המצאות האפוד יבדק גם יבדק!

כאשר אין לך אפוד ברכב - הסיכוי שהמכון רישוי ימכור לך אותו הוא 80%(רווח נקי של מאות אחוזים).

כאשר הצופר אינו פועל - מרכיב הרווח על העבודה שתתבצע הוא זניח.

אז בשאלת הכדאיות האפוד גובר על הצופר ב-K.O. כבר אחרי במדרגות לזירה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ברכב השכור שקיבלתי באיטליה לפני חודש שכבו להם בכיף שני אפודים זוהרים בתא הכפפות.

אני משער שגם לגבי שאר המדינות ברשימה הארוכה שהקרצת לא בדקת האם החוק קיים או לא.

ולגבי ההערכות שלך על העליה במספר הנפגעים הצפויה כתוצאה מהחוק הזה - על מה מבוססות ההערכות האלו בדיוק? על מה?

בקיצור - תפסיק עם הדמגוגיה והשטויות.

מדובר בחוק צודק וחכם שיציל נפשות. אני אישית אשמח מאוד לראות מחצי ק"מ בן אדם רוכן להחליף צמיג במקום לגלות אותו 50 מטר לפני.

הייתי שמח גם אם היו מחייבים כל רוכב אופניים דלביוב שעושה את הכושר שלו בכביש בלי שוליים בלילה ללבוש אפוד זוהר (הייתי מעדיף שהמשטרה הייתה מעיפה אותם לעזעזל מכבישים ציבוריים אבל זה כבר סיפור אחר).

אני הולך לקנות אפוד כזה בלי קשר לחוק. עבור פאקינג מחיר של עשירית טנק דלק שווה שישכב דבר כזה באוטו. תפסיקו לשחק בקקה, המדינה גוזלת מכם הרבה יותר מזה במקומות אחרים. כאן לפחות המטרה מוצדקת.

זה בכלל לא הכסף.

אם אתה לא מצליח לראות את האורות האזהרה מהבהבים של הרכב התקוע עם מדבקת המחזיר אור אדום/לבן ומשולש האזהרה שעומדת כחוק - הדבר היחיד שיעזור האפוד הזה זה לזק"א למצוא את הגופה בחושך.

על מה מבוסס הדעה שלי = gut feeling בלבד

אה, ודמגוג שטותי אחותך :-P

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אור זה לא עניין של כסף, פשוט רציתי לדעת מה תקין ומה לא. אין לי בעיה ללכת ולקנות אפוד זוהר שיהיה זרוק בתא הנהג בשביל לבטל עילה לקנסות מיותרים ולמקרים נדירים של צורך לרדת לשוליים ויציאה מהאוטו בכבישים מהירים.

בכל מקרה קניתי הערב מה"הום סנטר" ביותר מ39 ש"ח וקיבלתי אפוד זוהר ב10 שקלים בלבד.

עכשיו יש לי את האפוד החדש, אבל אני עדיין מסוקרן לדעת אם האפוד של העבודה תקף לחוק.

בכל זאת אני אשתדל להעלות תמונה של האפוד הישן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תיכף נילבש אפודים עם פרסומות של היפר נטו עלייהן או מוצר חדש של עלית וכו וכו.....

סתם שטויות גם בחינם אני לא יכניס כזה דבר ברכב שלי.....

אולי לאיזה מסיבת יער נלבש את זה...

תמיר

פורסם

אני לא חושבת שחוק הוא המלצה:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים צודקת - אפילו אם מישהו חושב שהחוק הוא מטומטם, הוא עדיין חוק ומי שלא מקיים אותו (ונתפס) צפוי לשלם. דוגמא כואבת לחוק שכולנו נגדו הוא חוק מס ההכנסה (עדיף לא לשלם) אבל מי שלא משלם הוא עבריין וצפוי לעונשים המתאימים אם ייתפס

פורסם

בהתאם לחוק קיימת חובת נשיאת אפוד זוהר תקני ברכב מתאריך 1-1-2006.

לתשומת לבכם-

התקן שנקבע הוא ת"י 1258/4 שהוא זהה לחלוטין לתקן אירופאי class 2 EN 471 .

זהו תקן טקסטיל ולא תקן רכב או משהו אחר!

לאחרונה מנסים כל מיני גורמים לדחוף לנהגים בעלויות מפוקפקות אפודים שהם לכאורה ייחודיים ל"תקן הישראלי" בצבע צהוב דווקא ולא כך!

האם עומד מאחורי זה אותו יבואן ידוע ומוכר בתחום שפעם נמסר עליו שהוא מחובר חזק למרכז הליכוד והוא שגרם לשינוי תכוף של פסי האזהרה האחוריים ומספרי הרכב בעשרים השנים האחרונות וגרף הון לכיסו מזה?

התקן האירופאי קובע שהאפוד יכול להיות בצבע פלואורסנטי צהוב, צהוב/אדום (כתום) או אדום.

מעשית, כל מי שיביא מאירופה אפוד העונה לתקן האירופאי בצבעים הנ"ל ונושא את זיהוי בקרת האיכות האירופאית הבלתי תלויה CE עומד בדרישת החוק. כך שאף שוטר או טסטר שלא יבלבלו לכם את השכל עם "האפוד לא תקני כי הוא לא בצבע צהוב.... !"

לידיעתכם- למקומות עבודה מוצעים אפודים תקניים בעלות של פחות מ- 10 ש"ח כולל מע"מ ורבים הזמינו אותם כשהם נושאי לוגו מסחרי כפרסומת.

נסיעה טובה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אפרופו אפוד זוהר.

זה ניראה שכל מי שקנה אותו לא יודע למה הוא

זה לא גופיה לכיסא 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בהתאם לחוק קיימת חובת נשיאת אפוד זוהר תקני ברכב מתאריך 1-1-2006.

לתשומת לבכם-

התקן שנקבע הוא ת"י 1258/4 שהוא זהה לחלוטין לתקן אירופאי class 2 EN 471 .

זהו תקן טקסטיל ולא תקן רכב או משהו אחר!

לאחרונה מנסים כל מיני גורמים לדחוף לנהגים בעלויות מפוקפקות אפודים שהם לכאורה ייחודיים ל"תקן הישראלי" בצבע צהוב דווקא ולא כך!

האם עומד מאחורי זה אותו יבואן ידוע ומוכר בתחום שפעם נמסר עליו שהוא מחובר חזק למרכז הליכוד והוא שגרם לשינוי תכוף של פסי האזהרה האחוריים ומספרי הרכב בעשרים השנים האחרונות וגרף הון לכיסו מזה?

התקן האירופאי קובע שהאפוד יכול להיות בצבע פלואורסנטי צהוב, צהוב/אדום (כתום) או אדום.

מעשית, כל מי שיביא מאירופה אפוד העונה לתקן האירופאי בצבעים הנ"ל ונושא את זיהוי בקרת האיכות האירופאית הבלתי תלויה CE עומד בדרישת החוק. כך שאף שוטר או טסטר שלא יבלבלו לכם את השכל עם "האפוד לא תקני כי הוא לא בצבע צהוב.... !"

לידיעתכם- למקומות עבודה מוצעים אפודים תקניים בעלות של פחות מ- 10 ש"ח כולל מע"מ ורבים הזמינו אותם כשהם נושאי לוגו מסחרי כפרסומת.

נסיעה טובה!

תודה רבה על הסקירה. רק למה המדינה לא טרחה לעדכן את האזרחים? בשום מקום לא ראיתי פרוט כמו שציינת אבל מנגד ראיתי דרישה שהאפוד יהיה לפי תקן מיוחד .

פורסם

רציתי לשאול...החוק החדש אומר שצריך אפוד אחד לפחות בכל רכב או אפוד לכל נוסע?

כי בחלק מחנויות אומרים שצריך אחד לכל נוסע (כי הם רוצים יותר רווח) ובמקומות אחרים שמעתי רק אחד חובה....מישהו יכול לתת לי את התקנה הספציפית??

תודה

פורסם

שוטר אמר לי בשישי האחרון שצריך אפוד זוהר לכל נוסע שיורד מהרכב בכביש מהיר בשעות הלילה.

ז"א לפחות אחד. אם יש לך אחד לא יתנו לך דוח בבדיקה שגרתית ותעבור טסט. אבל במקרה שתצטרך לרדת מהרכב בלילה בכביש מהיר, תחויב לשים עליך אפוד זוהר וגם כל מי שירד מהרכב בזמן הזה. אם לא יירדו מהרכב לא יצטרכו לשים אפוד זוהר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...