Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

על פי מידע בדוק שקיבלתי, זהו דגם ניסיוני לטרנספורטר לימוזין, בעל אפשרויות שימוש מגוונות, בעיקר בשטחי הרשות הפלשתינאית.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היי שמר

בדקות אלו ממש אני מזיע (לשווא) להפוך את תמונת דנידין לנראית.

העסק לא עובד, אנסה מאוחר יותר.

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

נסיון נוסף . . .

. . . איכשהו זה עלה. לא מי יודע מה גדול וברור, אבל זה מה יש.

אבי.

טרספורטר לימוזינה.jpg

המקום הנכון:

פורסם
נסיון נוסף . . .

אבי.

תן אוטו לסופרבוס :wink: הם ידעו מה לעשות איתו......

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
נסיון נוסף . . .

אבי.

את זה מייצרים בארץ מה דעתך?

DS-2.JPG

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

למישהו יש עודף זמן וכסף..... אגב זה הרכב שהייתי ממליץ לצחי הנגבי כי אף אחד לא יודע אם הוא בא או ההולך...... (בעצם למי איכפת?)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מה אתם אומרים על זה...?{מהארץ}!

עידן.

זה מה שנקרא בארץ "יד ראשונה ללא תאונות שלדה, לא מסוחר, בחיים לא ראתה מוסך, ולא נעשו בה תיקוני צבע ופחחות"

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

המיצובישי היא מיד מרדכי היתה עליה פעם כתבה בעיתון מקומי

ולגבי הסיטרואן, אם הצליחו לעשות ממנה סירה אז גם לימוזינה זה אפשרי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה אתם אומרים על זה...?{מהארץ}!

עידן.

עזוב את זה - יש לו משאית סטודבקר שם מאחורה ליד הסירה, או שאני טועה?

אגב, מעניין, מה כתוב ברישיון לגאלאנט הזו - "פרטי-דו כיווני"?:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את זה מייצרים בארץ מה דעתך?

לפי התמונה נראה, שאכן מישהו מתעסק עם זה בארץ! מעניין! על הפרינציפ, הייתי מתחתן בלימוזינה כזאת - יותר מקורי מזה-רק הסירה מה-BX!:wink:

אפרופו לימוזינות- לפני כמה ימים ראיתי בכביש לימוזינה (לינקולן, נידמה לי) ממש, אבל ממש ארוכה, כמו בסרטים - לא כזאת, שיש ל"עולמי רסיטל" ועוד כמה כמוה, הרבה יותר ארוכה, לא יודע אפילו, איך אפשר לנהוג בה בארץ! היה מגניב לראות כזה דבר במציאות, ועוד בארץ!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ראיתי את הלימוזינה שאתה מדבר עליה לבנה ארוכה היא עצרה ליד איפה שאני עובד בדרך לחתונה הכלה רצתה לעשן סיגריה לפני שמגיעים לאולם בגלל זה הם עצרו

מה שהיה הכי נורא זה שהיא (הלימוזינה) חסמה הונדה קופה לבנה משופרת (בטעם אני חייב לציין)

ולא צריך להיות כל כך בעייה לנהוג בה זה בטח כמו משאית רק נמוך

עומר

• תוכן חדש...