Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא וסברה - תחיית המתים?!?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו מוכן להעלות תמונות גדולות יותר מזו של סוסיתא, סברה, כרמל וכד', אני מעוניין לשחק איתם קצת...

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66176&page=3&pp=15&highlight=%EE%F4%E2%F9+%F1%E5%F1%E9%FA%E0

וגם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88063&highlight=%F1%E5%F1%E9%FA%E0

בהצלחה:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תודה משה ואירית...

הנה סתם קשקוש שעשיתי, אין לי הרבה זמן עכשיו אז זה באמת בחפיף...

ממש מקסים התרשים

ולטעמי יכול להיות לוגו בדף של "מועדון סוסיתא" שקם בקרוב .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

FORLAS_5hi.jpg

מזהים? נכון, זוהי FORD LASER שהיא למעשה לנטיס בתחפושת. לדעתי אם פורד יקנו זכויות למותג "אוטוקארס" (לא חושב שיעלה הרבה) וימכרו כאן את הרכב הזה תחת השם "גלבוע" או "כרמל" (ו-"סוסיתא" לדגם 5 דל'), דווקא יימכר כאן לא רע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מישהו יודע האים שרדה איזושהי גלבוע או שנשארו רק תמונות???

משה

היתה פעם תמונה של גלבוע שעומדת על מכולה .

במצב די שלם .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...