Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה :) מקווה שאני יהנה מהפורום האיכותי הזה.

טוב הגיעה הזמן לקנות רכב חדש לי .

אני מחפש משהו בעל נוכחות ועוצמתי אבל שיהיה אוטמט או טיפטרוניק.

אני פתוח להצעות של כול אחד מגי'פ ועד לרכב מנהלים. (אבל בבקשה לא רוד סטאר כי אנחנו משפחה של 4 אני האישה ושתי הזאטוטים) בנוסף אני ירצה לשים מערכת מולטימדיה לילדים מאחורה כדי שאני לא יצטרך לזרוק אחד מהם מהחלון בגלל דיבור (צעקות) יתר.

עד 450K ושיהיה מרווח ושיתן הרגשה שאני נוהג באוטו אוטו לא באיזה מאזדה 3 :)

תודה רבה לכם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל האפשרויות לפניך, לך עם מה שאתה אוהב.

אני הייתי נכנס ל UMI ויוצא עם קאדילק STS חדשה או סאאב 9-3 גג נפתח ומשאיר את הילדים בבית, אחרים פה היו ודאי פונים לקמור ויוצאים עם איזה סדרה 5.

אני חושב שמעטים מיושבי הפורום שיוכלו ליעץ לך על סמך ניסיון, וחלקם עדיין חיילים...

אולי תייעץ לנו איך קונים כזה אוטו...? :wink:

dirty old man

need love too

פורסם

אתה רוצה חדש או גם משומש בא בחשבון?

מכונית סאלון או אולי SUV מפואר?

הרשימה ענקית ולכל חברה כמעט יש דגם מעולה שמתברג ברשימה....

haters will hate

פורסם

מה חשוב לך ברכב? הגה מתקשר? תדמית? גודל ענק?

אני הייתי בוחר ב-530 רכב מאוד מרשים. גם ה-E קלאס מרשימה מאוד, במיוחד עם מתלי אוויר (תוספת יקרה למדי).

אם אתה רוצה ג'יפ - דיסקברי בגרסה המאובזרת, תיפרד מחצי מיליון (או 20-30 פחות בגרסה מעט פחות מאובזרת). השאלה האם יש לך צורך בג'יפ.

ה-STS לא מרשימה מספיק בגרסה עם המנוע ה"קטן" ובגרסה עם המנוע הגדול היא יקרה מהתקציב ב60-70 אלף שקל (ובכל מקרה הייתי מעדיף את הסדרה 5, אבל זה אני...)

אגב נהגתי בכולן למעט ה-STS. (מתייחס לדבריו של yoel)

בכל מקרה כדי לעזור לך בצורה טובה, אתה חייב לתת לנו יותר פרטים. כל רכב (כמעט) ב450K יהיה בעל נוכחות. ואין רכבים ממש רעים, אבל יש לכל אחד צרכים שונים והרכב שאני אבחר ב-450K הוא לא בהכרח מה שמתאים לך.

גיא

פורסם

טוב אז ככה:

קודם כול תודה על התגובותץ

אז מה שחשוב לי שזה יראה נוכחות כלומר שלא יהיה מכונית נפוצה בטירוף. תדמית גם חשובה לי והגודל כי אנחנו 4.

ג'יפ זה נחמד אבל יש משהו מפואר?

כיום אני נוהג על A6 שנת 2004 שדי נמאס לי ממנה

ובנוסף זה לא חייב להיות על סכום של 450K יש לי אפשרות להוציא יותר ועם הרכב באמת שווה את זה אני יוציא אפילו עד ה550K (כן אפילו תוספת של 100 אלף) העיקר שאני ירגיש טוב עם האוטו.

איזה SUV גדול יש שהוא מפואר ולא פלסטיק בפנים?

אני ילך על כול הצעה כי אני לא מקובע (אבל רק לא רוד סטאר כי לא נעים לי לשים את הילדים בתא מטען)

תודה

עריכה: בשום אופן לא משומש רק מהנילון

פורסם
טוב אז ככה:

קודם כול תודה על התגובות

אז מה שחשוב לי שזה יראה נוכחות כלומר שלא יהיה מכונית נפוצה בטירוף. תדמית גם חשובה לי והגודל כי אנחנו 4.

ג'יפ זה נחמד אבל יש משהו מפואר?

כיום אני נוהג על A6 שנת 2004 שדי נמאס לי ממנה

ובנוסף זה לא חייב להיות על סכום של 450K יש לי אפשרות להוציא יותר ואם הרכב באמת שווה את זה אני אוציא אפילו עד ה550K (כן אפילו תוספת של 100 אלף) העיקר שאני ארגיש טוב עם האוטו.

איזה SUV גדול יש שהוא מפואר ולא פלסטיק בפנים?

אני אלך על כול הצעה כי אני לא מקובע (אבל רק לא רוד סטאר כי לא נעים לי לשים את הילדים בתא מטען)

תודה

עריכה: בשום אופן לא משומש רק מהנילון

האפשרויות שלך הן: מכונית סאלון יוקרתית או ג'יפ מפואר.

לטעמי - מכונית סאלון תמלא את הדרישות בצורה הטובה ביותר כשלא צריך לרדת לשטח. היא תהיה בטוחה יותר, נוחה יותר, מהירה יותר, מתנהגת יותר ומפוארת לא פחות.

לכן ההמלצה שלי: ב.מ.וו 530 או מרצדס E קלאס.

אם תחליט פתאום שאתה נעול על ג'יפ אז הכלים הכי טובים במחירים הללו הם או הדיסקברי 3 החדש או פולקסווגן טוארג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי, בסופו של דבר, זה לא ממש משנה.

אם אתה רוצה four door saloon: גם מרצדס E , גם היגואר x type וגם בימר סדרה 5 יהיו מעולות.

אם אתה נוטה לכיוון של ג'יפים: טוארג, דיסקו 3, x5... כולן ככל הנראה יעשו את העבודה (רק שהדיסקו יעשה את העבודה גם בשטח).

בהצלחה!

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

המלצה על מכונית עם הרבה יופי, אך חסרת אופי הנך מעוניין ברכב מרשים ובעל נןכחות לך לך על פיג'ו 607 PK, אצלנו בעבר היו מספר לא מבוטל של כלי רכב כאלו אצלנו משנת יצור 2001 ו - 2002, הרכב חסר אופי ומנותק לחלוטין אך מאובזר עד מעל הגג, ריפודי עור שלל טכנולוגית ורמת פאר שלא מסתיימת, (אמינות סבירה אך לעתים הרכבים נטו פה ושם לתקלה חוזרת של ווילון חשמלי אחורי שעלה ונסגר בהחלטה עצמאית)

פורסם

607? :roll: אולי גם רובר 75?

קנה ב.מ.וו סדרה 5. אי אפשר לטעות עם אחת כזו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חצי שטח חצי כביש: VW טוארג V10 (אני מסתפק גם בשברולט טריילבלייזר )

שטח מלא: ניסן פאטרול.

כביש: יש פה מומחים ממני

אני במקומך, אם הייתי משופע במזומנים, הייתי לוקח איזה טויוטה לנדקורזר או פאטרול משומש לסופ"ש ורכב ספורט קטן יותר ליומיום (בוקסטר משומש מספק אותי)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

שתי מילים:

פולקסווגן טוארג...

אחד הרכבים היותר מטורפים שנהגתי בהם למשך שעתיים שלמות....

תגובת דוושה מעולה רכב מאוד מרשים רכב מפואר מבפנים רכב שפשוט תענוג לנהוג בו לא רציתי לרדת מההגה...

הפורשה קאיין של חבר שלי לא עשתה לי את זה כמו הטוארג...

לשטח טכני וכאלה דברים תהיה בטוח שהוא לא בנוי גם חבל על הכסף הוא סתם יהרס אבל לטיולי קק"ל ולסופ"ש בחופי הארץ זה הדבר הכי חם בארץ!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
חצי שטח חצי כביש: VW טוארג V10 (אני מסתפק גם בשברולט טריילבלייזר )

טוראג V10 חורג מהתקציב בהרבה, מה גם שהמנוע גדול על האוטו. הטוראג מומלץ ביותר עם מנוע השלושה ליטר דיזל החדש, 225 כ"ס ו-51 קג"מ ב1750 סל"ד, מנוע מעולה. גרסה זו עולה כמעט 200K פחות מה-V10. אני הייתי מעדיף את הדיסקברי, מעט חלש יותר (השוואה של הדיזלים) אבל נוח יותר, פנים טוב יותר, ויכולת שטח עדיפה, אם כי נראה שאתה לא ממש צריך שטח. למעט המנוע, ועדיפות קלה בכבישים מפותלים, הדיסקאברי עדיף על הטוראג. (נהגתי בשניהם, אם כי רק בכביש)

ושוב, אם אין צורך ממשי בג'יפ (יורד לשטח על בסיס קבוע?) לך על סדרה 5 או E קאלס, עדיפות לראשונה.

גיא

פורסם

i think chevrolet trail blazer with 275 hp its the best big car!!!

וורטק 4.2 ליטרנפח מנוע (סמ"ק)4,157 סמ"קתצורהאלומיניום,6 צילינדרים בשורה, 24 שסתומיםהספק מנוע כ"ס275בסל"ד6,000מומנט (קג"מ)38בסל"ד3,600ביצועיםתאוצה (100-0 קמ"ש, שניות)9מהירות מירבית (קמ"ש)192צריכת דלק (ק"מ לליטר)נסיעה עירונית5.6נסיעה בין עירונית9.9משולב7.7הילוכים, בלמים והיגויתיבת הילוכים והעברהאוטומטית- 4 הילוכים עם הילוך יתריחסי העברההילוך ראשון: 3.06 הילוך שני: 1.63 הילוך שלישי: 1 הילוך רביעי: 0.7 הילוך אחורי: 2.29 יחס העברה סופי: 3.73תיבת העברה 4 מצבים2 HI, A4WD Autotrak, 4HI, 4LOדיפרנציאל אחורימוגבל החלקה HDמערכת בלימה4 בלמי דיסק מאווררים ומערכת ABS לכל ארבעת הגלגליםהיגויהגה כח מתכוונןצמיגים255/60 R17מתלים קדמיעצמאי, זרוע A כפולה, בולמי זעזועים הידראולים ומוט מייצבאחורירב זרועי/ חיבורי (5 חיבורים) עם סרן קשיח, קפיצים ספירליים , בולמי זעזועים הידראולים ומוט מייצבמשקלות, קיבולתמשקלות כולל (ק"ג)2,608משקל עצמי משוער (ק"ג)2,100קיבולת תא מטען (ליטר)1162 ליטר מושב אחורי (2269 ליטר כשמושב האחורי מקופל)נפח מיכל דלק (ליטר)83רדיוס סיבוב מינימלי (מטר)5.6מידות חיצוניות ופנימיות (מ"מ)בסיס גלגלים2,869אורך כללי4,893מרווח גחון מינימלי - סרן קדמי230מרווח גחון מינימלי - סרן אחורי170מרווח גחון מינימלי - בין הסרנים182רוחב כללי1,905גובה כללי1,826

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...