Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי שלא שם לב ללוח פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל, אני מסכים 100% עם אישפוז. מניסיון שלי (כבר רכב שני שאני בונה כמעט מאפס), לקחת רכב במצב גרוע (אפילו בחינם) עובר בקלות את ה-20K ש"ח. אני השקעתי כמעט 20K ש"ח רק בפחחות למנטה שלי, זה עוד לפני הדשבורד שעלה לי 3K ש"ח לייבא מגרמניה (אחרי חיפושים של יותר משנה), ריפודים למושבים (לפחות 5K ש"ח), דיפוני דלתות עוד איזה אלפייה או 2, מכאניקה (עובר את ה-10K ש"ח בקלות).

את כל אחת מהפעולות הנ"ל (פחחות, ריפודים וכו') יכולה גם לעלות 500 ש"ח. הכל תלוי באיזה רמה אתם משפצים.

סתם לידע כללי: הרכב סביב ה-10 ידיים ו-900,000 ק"מ.

גל, בוא אני אסביר לך את זה בצורה מוחשית. למטה יש לך 2 תמונות של 2 מנטות שונות. אני היד הרביעית במנטה החומה (שנת 72). במנטה הזהובה אני יד עשירית או 11, לא זוכר בדיוק כמה כי זה ממש לא חשוב לי מכיוון ש-2 המנטות האלה הם יד אחרונה.

5 copy.jpg

IMG_1612.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גל, בוא אני אסביר לך את זה בצורה מוחשית. למטה יש לך 2 תמונות של 2 מנטות שונות. אני היד הרביעית במנטה החומה (שנת 72). במנטה הזהובה אני יד עשירית או 11, לא זוכר בדיוק כמה כי זה ממש לא חשוב לי מכיוון ש-2 המנטות האלה הם יד אחרונה.

ברשיון רכב של הפיאט רשום בעלים קודמים 16. ז"א שאני יד 17.עם השחזור שאני מתכנן לה היא תיהיה כמו יד 1.

בסובארו 04 אני יד 05.באוטו ניראה (כימעט) במצב תצוגה...

סתם מסקרן אותי:

למישהו פה מעניין איזה יד הרכב שהוא קנה/קונה??

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
סובארו תצוגה?

אם אתה מזלזל ברכב ז"א שאתה מזלזל בחבר שלך שעבד עליו למעלה מחודשיים...

משה.

Moshe Azulay

פורסם

בכלל אני חושב שמשרד הרישוי צריך לשקול למספר ידיים עד שלישית, מעבר לזה לא רלוונטי.

בערך כמו שבשנות השמונים מיספרו את המכונית לפי שנת היצור ובתחילת התישעים הפסיקו

עם הנוהג הטיפשי. מצב הרכב והוא בלבד צריך לקבוע מחירו.

כך למעשה הנוהג ברכב אספנות: רכב שמור או משופץ ברמה טובה עם הרבה מזומן והרבה אהבה

יזכה, מן הסתם, ליותר תשומת לב ושקלים לבעליו...:roflmao:

פורסם
בכלל אני חושב שמשרד הרישוי צריך לשקול למספר ידיים עד שלישית, מעבר לזה לא רלוונטי.

רב סרן שמועתי מדבר מספר חודשים על זה שכל עניין "היד" יעלם לחלוטין מהרשיונות.

מישהו יכול לאשר?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בערך כמו שבשנות השמונים מיספרו את המכונית לפי שנת היצור ובתחילת התישעים הפסיקו

עם הנוהג הטיפשי.

לדעתי האישית!!

היו צריכים להמשיך עם זה ובשנת 2000 לעבור לסיומת 00 ואז ב 2001 01 וכן הלאה וכן הלאה וכך סבב הסדרות היה נגמר ב 2079 ומתחיל לחזור על עצמו ב 2080 100 שנים אחרי שהתחיל.(אם נוהג הקצאת המספרים ימשיך כמו שהוא היום). ולא מגיעים לסדרה 58 ולהיזכר בדרך שיש עוד כמה סדרות מספרים שנגמרות ב 10 שעוד לא השתמשו בהן ואת כל הסדרות מספרים עם סיומת 14 שכחו בכלל.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

ואיך תדע שרכב כלשהו הוא בעיתי עוד לפני שאתה לוקח אותו לבדיקה, שהרי לא יחסרו האנשים שגם עם יקנו יד 09 יגידו שהם היד הרביעית וחוץ מזה מ"ס הידיים לא אמור להפריע באמת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אם אתה מזלזל ברכב ז"א שאתה מזלזל בחבר שלך שעבד עליו למעלה מחודשיים...

משה.

אני לא מזלז ברמה של העבודה ראית תמונות.

אני פשוט לא מבין מה ההערך האספני בסובארו ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שמע, קובי אייסו

כבר שמעתי אנשים אומרים את זה גם על הפרינצים שלי, ועל כל מני מכוניות אחרות.

היהודי הנחמד הזה פגש בסובארו מתישהו, בערך כמו שאתה פגשת בפוני שלך... אתה יכול להבין את השאר...

תאר לעצמך, שזה שירשת ממנו את המוסטאנג, היה בוחר במקום, לנהוג ב.... סובארו, על מה היית נוהג היום?

חוץ מזה, עוד 10 שנים יהיה לו ערך אספני, מבטיח לך..., ועוד 20 עוד יותר, ומשה בחור צעיר עם סבלנות (אין לו הרבה ברירות).

אני לא מזלז ברמה של העבודה ראית תמונות.

אני פשוט לא מבין מה ההערך האספני בסובארו ...

NSU Club Israel

פורסם

סתם הירוהורי כפירה ראו מה ניתן להשיג הקרב מרובעי הגלגלים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=20000

דו גלגלים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&MotorcycleTypeID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=20000

אספנות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&fromPrice=&untilPrice=20000

וכל זה ב-20000 הצעות רעיונות הגיגים יתקבלו בשימחה-רן

אנד אי רסט מי קייס

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אנשים גנובים?!? איך בעלים של טנדר סובארו 78 חושב שיש לו רכב אספנות...

מה שכן 2000 שח זה מחיר ממש הוגן .

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אנשים גנובים?!? איך בעלים של טנדר סובארו 78 חושב שיש לו רכב אספנות...

מה שכן 2000 שח זה מחיר ממש הוגן .

רק שם לב שהרכב נטול רשיונות. :roll:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?

• תוכן חדש...