Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למידן,

אני מניח שמר STI שמח לשלם כדי לקבל את התוצאה הטובה ביותר.

ל-FASTGT, עד כמה שידוע לי שם משפחתך אינו JELKO.

את הקשקושים שלך תשמור למקום אחר.

שמע בני אני לא ארד לרמה שלך, אני לא חייב לך הסברים ואם אתה לא מאמין זו זכותך המלאה אבל אל תגיד שאני קשקשן שאתה לא יודע הכל. ואם ארצה סט ברמה של הREFERENCE אני אקנה GENESIS שמבוסס על SCAN SPEAK ונחשב אפילו טוב ממנו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לbenny-t אני מניח שהחנות שמחה יותר, כשהוא שילם .
בטוח.

עסקים בנויים על תמורה הדדית.

כנראה שההנאה והתמורה שלו שווים את זה.

כשתגדל אולי תבין.

MB SLK 320 - 2002

פורסם
שמע בני אני לא ארד לרמה שלך, אני לא חייב לך הסברים ואם אתה לא מאמין זו זכותך המלאה אבל אל תגיד שאני קשקשן שאתה לא יודע הכל. ואם ארצה סט ברמה של הREFERENCE אני אקנה GENESIS שמבוסס על SCAN SPEAK ונחשב אפילו טוב ממנו.
YEAH RIGHT

אני בטוח.

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אדון בני יודע הכל!

אולי כדאי שתתחיל לתת קצת כבוד וקצת להתנהג ביותר אורך רוח אנשים באים ללמד ולעזור אני בטוח שרועי יכול ללמד אותך ועוד עשר כמוך אין חכם כבעל ניסיון...

רד מהעץ שטיפסת עליו אתה לא KING OF THE WORLD בתחום!

אגב סתם כדי שתדעו הסט של ריינבו ללא הקרוס עולה בארץ 10000 שקלות...

עם הקרוס הוא בסביבות ה 18K...

סט כזה ללא התקנה מאוד לפי הספר (ע"ע אייל) יכול ללכת לעשות חמוצים ולא שווה יותר מדי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מבחינת סטים הכי טובים ,

אם לי היה תקציב פתוח פחות או יותר הייתי שם יד בכיף על אחת הוריאציות של Scan-speak מהסדרת revelator.

יצא לי כמובן לשמוע את האבסולוט של גנסיס שמבוסס על הדרייבר הנ"ל ואין ספק שהוא נשמע משובח ביותר. אני בטוח גם ששאר הוריאציות של הרמקול הזה מעולות . לא סתם הוא נמצא בהמון רמקולים מעולים הן ביתיים והן לרכבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מבחינת סטים הכי טובים ,

אם לי היה תקציב פתוח פחות או יותר הייתי שם יד בכיף על אחת הוריאציות של Scan-speak מהסדרת revelator.

יצא לי כמובן לשמוע את האבסולוט של גנסיס שמבוסס על הדרייבר הנ"ל ואין ספק שהוא נשמע משובח ביותר. אני בטוח גם ששאר הוריאציות של הרמקול הזה מעולות . לא סתם הוא נמצא בהמון רמקולים מעולים הן ביתיים והן לרכבים.

סופסוף מישהו שמדבר בהיגיון.

אכן, אלמטים של SCAN SPEAK הדנית מעולים בכל קנה מידה.

ברמקול הביתי שלי MONTANA EPS - רמקול יקר להחריד קיימים אלמנטים של SCAN SPEAK מסדרת הרוולטור. (וופרים, מידים וטוויטר כולם SCANSPEAK).

אך טובים ככל שיהיו GENESIS ו-SCANSPEAK ברמות הגבוהות מאד, רמקולים ו/או אלמנטים של RAINBOW ידם על העליונה בהפרש ניכר.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
YEAH RIGHT

אני בטוח.

BENNY היקר מאחר שאני משוכנע שאתה (ושותף נוסף) קשורים לחנות מאוד ספציפית... ואתה לא מפסיק לדבר על RAINBOW וקישורים לאתר אני יכול להעלות את המחירון של RAINBOW (מחירון יבוא) ואני בטוח שזה קצת יקשה עליכם לשווק תמוצרים. (ותאמין לי אני לא רוצה לנקוט בצעדים מכוערים כאלה)

אז עשה טובה לכולם תוריד פרופיל ותפסיק לשלוח קישורים, זהו לא פורום מסחרי.

• תוכן חדש...