Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.כל כך רציתי להגיב, אבל אני נזכר בטלפון זועם שקיבלתי מאנשי סמל"ת לפני שבועיים.(כבר שנה ומשהו שאני לא שם- ועדיין כל רמיזה בנושא מקפיצה אותם) אז אני שותק...

....

תומר,

אני חושב שאם זה נוגע לנושא אתה כן צריך לומר מה אתה חושב.

אחרת הודעות כמו "הייתי מגיב אבל..." מייתרות את התגובה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 293
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיך-אתה צודק, אבל עדיין-יש דברים שיפה להם השתיקה.בשבועות האחרונים התברר לי באופן אישי שהרבה אנשים נכנסים לכאן.דיונים כאלה מופיעים בפורום פתוח. כמו שאת אהרונוביץ' יכולים לתבוע על דיבה- כך יכולים לתבוע גם אותי או אותך. ויותר סביר להניח שאותי.מי שקרוב לצלחת מבחין גם בתבשילים המקולקלים....

אם אתה חושב שיבואנים וגם עיתונאים לא קוראים את הפורום הזה-אתה טועה.

הפורום הזה הפך למקום של כוווולם. גם אם לדעתך נעשה איזה עוול- לך תדע מי קורא.אתה עדיין חי בישראל ולא בארה"ב. אין כאן חוקי הגנה,זכות הדיבור ושאר ירקות. בעלי הכוח יכולים בכל רגע נתון לאיים עליך בתביעות .להם יש כסף ולך אין. יש מצבים בחיים שעדיף לשתוק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מה שעשית בכתיבתך אינו מתיר ספק בכך שמקום עבודתך היה מעורב בדברים שהריח הנודף מהם אינו מי יודע מה... וזה ברור לכולם... עכשיו אולי תתן תרגום לגוף הסרט?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בשביל מה? מי שמגן בנחרצות עיוורת על העיתון ימשיך להגן. מי שמתקיף בצורה שגובלת כמעט באלימות מילולית יתקיף. בסופו של דבר, לך תדע מי כאן צודק. כתבתי כבר שזה מזכיר כלבים שנלחמים על בשר. אתם לא שמים לב שכל אחד כאן נצמד לדעות שלו ולא מרפה?

זה לא משנה אפילו אם אני אכתוב שמנכ"ל חברת קייטרהאם נתפס כשהוא מביא משאית מטילי זהב אל פתח הנהלת "אוטו". עדיין תימצא דרך של מתנגדי העיתון להצביע ולהאשים ותימצא דרך של תומכי העיתון להגיד שזה מוצדק. הויכוח הזה עקר לחלוטין. שמר יכול לריב עם טל שביט עד מחר. טל יטען ששמר לא קורא את העיתון.שמר יטען שהוא קרא את אוטו בגיל 18 וזה לא אותו דבר. אם אתם כל כך להוטים לחפש את האמת,תקנו את העיתון.תחליטו לבד אם זה משוחד או לא או השד יודע מה. אם אתם מחזיקים מעצמכם חובבי רכב, אתם תדעו לבד להבחין אם כתבה נחשבת לאמיתית או לא. אם יש מבחן למכונית חרא מול מכונית טובה ובסוף יצא שהחרא היא חרא-אז סבבה לכולנו.אם יצא שהיא לא טובה כמו השניה אבל עדיין טובה כי הגרמושקות בהגה תואמות לטעם הישראלי-אז גם תסיקו מסקנות. זו לא אשמתי שאין כאן אף אחד שעבד אצל יבואן. אל תחפשו אצלי תשובות ומעשיות.אני לא מוכן להיות האביר הבודד מול המערכת כי המערכת יודעת לזיין אבירים חזק. תחפשו אצל עצמכם.יש לכם יכולת שיפוטית. אתם יודעים איזה אוטו זבל ואיזה אוטו טוב. אתם מסוגלים לקנות עיתון.תודה לאל אף אחד כאן לא נכה.

כל אחד כאן יכול להשיג איכשהוא גיליון אוטו ישן ולקרוא ולשפוט לבד.

פעם היה כבר כאסח כזה.אהרונוביץ' יצא נגד אטלר. גם כן אותו סיפור. לא נראה לי שזה נסגר עד היום. מצחיק לקרוא כתבות כמו "סופו של שקרן"- בראייה אחורה ברור כמה הויכוח רלוונטי גם עבורנו. גם שם היה בית משפט וכיוצא בזה. עד היום נראה לי שיש מחנה אטלר ומחנה אהרונוביץ' וכל אחד בטוח שהוא צודק.

רובנו כבר לא קוראים אוטו. אני דווקא מקבל מיד שניה כל חודש.גם הגה ו"רכב". להגיד שזה מעניין אותי יותר מדי? וואלה, לא.אני מסיים כל אחד אחרי חירבון של שעה- אבל לפחות אני קורא. כאחד שעבד בעיתון, אני ישר רואה מתי מחלקת פרסום התערבה, מתי העיתונאי השפיע ואני מסמן לעצמי בראש דברים שילד בן 18 לא יראה.אבל זה כבר העסק שלי.

תעשו ספורט- קנו לכם את הגיליון הקרוב , שימו את הויכוח הזה על אש קטנה- וניפגש תחילת חודש הבא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

פעם היה כבר כאסח כזה.אהרונוביץ' יצא נגד אטלר. גם כן אותו סיפור. לא נראה לי שזה נסגר עד היום. מצחיק לקרוא כתבות כמו "סופו של שקרן"- בראייה אחורה ברור כמה הויכוח רלוונטי גם עבורנו. גם שם היה בית משפט וכיוצא בזה. עד היום נראה לי שיש מחנה אטלר ומחנה אהרונוביץ' וכל אחד בטוח שהוא צודק.

רובנו כבר לא קוראים אוטו. אני דווקא מקבל מיד שניה כל חודש.גם הגה ו"רכב". להגיד שזה מעניין אותי יותר מדי? וואלה, לא.אני מסיים כל אחד אחרי חירבון של שעה- אבל לפחות אני קורא. כאחד שעבד בעיתון, אני ישר רואה מתי מחלקת פרסום התערבה, מתי העיתונאי השפיע ואני מסמן לעצמי בראש דברים שילד בן 18 לא יראה.אבל זה כבר העסק שלי.

תעשו ספורט- קנו לכם את הגיליון הקרוב , שימו את הויכוח הזה על אש קטנה- וניפגש תחילת חודש הבא.הסיפור עם אדוארד אטלר היה שונה לחלוטין.

בשנת 85' עזב רוני אהרונוביץ את טורבו,שהקים בשנת 81',עקב חילוקי דעות עם בעלי העיתון,בני ברונר ודב פרידמן("פעם ראשונה בים?",כן זה הבלונדיני הרזה ממציצים).

יחד איתו עזבו טל שביט,פרדי פרייהוף ואברהם פורת.

לאחר גיליון אחד,מונה אטלר לעורך,רק שכתבים לא ממש היו לו...

לאחר שהוקם אוטו,וההבדלים ברמה היו עצומים,החל אטלר לתקוף את אהרונוביץ אישית,וזה כלל בין היתר איזכורים לגבי המראה שלו וקריקטורות שמזכירות ימים אפלים בעברו של העם היהודי.

כשלא זכה לשום תגובה,עלה אטלר מדרגה,ותקף את אהרונוביץ על רקע אתי.

הוא ניתבע למישפט דיבה פלילי,הפסיד בו וקיבל קנס כספי וחצי שנת מאסר בפועל.

בשלב מסויים הוא עזב את טורבו והקים את קווטרו,שגווע לאחר מספר חודשים.

עד היום המנויים מחכים ל AX ספורט שהבטיח להם(ביחד עם האלפא 75)...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אל תחפשו אצלי תשובות ומעשיות.אני לא מוכן להיות האביר הבודד מול המערכת כי המערכת יודעת לזיין אבירים חזק.
תומר,

אתה לא רק שפן. אתה גם חרא של אזרח. אנשים כמוך, שאינם רואים מעבר לקצה האף הפרטי שלהם ואינם נוקטים עמדה, הורסים את החברה, את המדינה.

חוץ מזה, הרעיון שסמל"ת יתבעו אותך על דברים (נכונים) שתכתוב כאן, נובע מאחת משתי סיבות אפשריות:

א. פראנויה;

ב. שגעון גדלות.

פורסם

תומר, אני חייב להתייחס בקצרה לסיפור של אטלר מול אהרנוביץ'.

כפי שאתה מתאר לעצמך, אהרנוביץ' הוא לא בדיוק אהוד עלי בימים אלה. לעומת זאת, יצא לי לחלוק את מקום העבודה עם אטלר מספר חודשים השנה, והיו לנו הרבה שיחות ארוכות. בעיקר על רכב. יש בינינו המון שפה משותפת.

כל זה לא משנה את העובדה שבשנות ה-80 פתח אטלר בסדרת התקפות מרושעות, נטולות כל בסיס עובדתי, כנגד אהרנוביץ'. אני יודע, הייתי שם. אפילו היום, הרבה שנים אחרי, זה מכעיס אותי. להציג את הדברים כאילו יש "מחנה אטלר" ו"מחנה אהרנוביץ'", כאילו היה איזשהו שוויון בין הצדדים - פשוט עושה עוול לאהרנוביץ'.

אני מוצא צורך לומר את הדברים למען הצדק ההיסטורי - אפילו שהיום, אני אישית מוצא את עצמי במצב דומה כאשר אהרנוביץ' הוא התוקף... צחוק הגורל.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
להציג את הדברים כאילו יש "מחנה אטלר" ו"מחנה אהרנוביץ'", כאילו היה איזשהו שוויון בין הצדדים - פשוט עושה עוול לאהרנוביץ'.

מעניין איזה סמל יש על הדגל של "מחנה פרומצ'נקו"...

מספריים? צבע שחור? איספלנית? ואולי פשוט $$$

פורסם
תומר,

אתה לא רק שפן. אתה גם חרא של אזרח. אנשים כמוך, שאינם רואים מעבר לקצה האף הפרטי שלהם ואינם נוקטים עמדה, הורסים את החברה, את המדינה.

חוץ מזה, הרעיון שסמל"ת יתבעו אותך על דברים (נכונים) שתכתוב כאן, נובע מאחת משתי סיבות אפשריות:

א. פראנויה;

ב. שגעון גדלות.

וזאת לדעתך תגובה ראויה?

לזרוק כאלה דברים על בן אדם שאתה לא מכיר?

אולי עכשיו תבין למה לרוב האנשים אין שום סימפטיה כלפייך כיום?

במוטוריקה אתה מבין, על זה אין עוררין אבל ביחסי אנוש ניכשלת לחלוטין.

מאיפה אתה יודע איזה מין אזרח הוא תומר? ואיזה בן אדם הוא?

על בסיס מה אתה יוצא גם נגדו?

אין לך מספיק אוייבים, אז אתה מנסה "לייבא" עוד כמה?

בושה.

לא כל אחד יכול לנקוט עמדה גם אם הוא ממש רוצה.

אתה מפורסם,לך יש את הכוח והמשאבים לנקוט עמדה.

לעומת זה לרוב האנשים נקיטת עמדה יכולה לעלות בעבודה שלהם מה שימנע אוכל למשפחתם, איך זה ניראה לך?

לא כולם חיים בעולם הקטן והאופורי שלך.

פורסם
לא כל אחד יכול לנקוט עמדה גם אם הוא ממש רוצה. אתה מפורסם,לך יש את הכוח והמשאבים לנקוט עמדה. לעומת זה לרוב האנשים נקיטת עמדה יכולה לעלות בעבודה שלהם מה שימנע אוכל למשפחתם, איך זה ניראה לך?

איגור, לאט לך.

אנחנו לא חיים בברית-המועצות וחופש הדיבור הוא בעל ערך חוקתי בישראל.

נקיטת עמדה אינה זכות, היא חובה אזרחית.

ממה שהבנתי, תומר כבר לא עובד בסמל"ת, אבל גם אם היה עובד שם - יש היום חוק המגן על חושפי שחיתות במקום עבודתם.

לצערי, לא היה חוק כזה כשאני ויתרתי על מקום עבודתי - מקום אותו אני עצמי יצרתי בעמל רב - המגזין המנוח 'אוטו', נקטתי עמדה וחשפתי את השחיתות בו.

זה נורא פשוט, איגור, כסף או יושרה.

פורסם
איגור, לאט לך.

אנחנו לא חיים בברית-המועצות וחופש הדיבור הוא בעל ערך חוקתי בישראל.

נקיטת עמדה אינה זכות, היא חובה אזרחית.

ממה שהבנתי, תומר כבר לא עובד בסמל"ת, אבל גם אם היה עובד שם - יש היום חוק המגן על חושפי שחיתות במקום עבודתם.

לצערי, לא היה חוק כזה כשאני ויתרתי על מקום עבודתי - מקום אותו אני עצמי יצרתי בעמל רב - המגזין המנוח 'אוטו', נקטתי עמדה וחשפתי את השחיתות בו.

זה נורא פשוט, איגור, כסף או יושרה.

המשפט הזה לא נשמע טוב, לא אוסיף עוד.

לידיעתך, אני בארץ מגיל 4, ככה שאין לי מושג מה היה בברית המועצות.

ובקשר לנקיטת עמדה, הבעדתי את דעתי בתגובה הקודמת.

ואתה צריך לדעת, שהחוק לא יכול להגן עלייך מפני הכל.

אולי הוא יוכל לחשוף שחיתות, אבל חברה בסדר גודל שלהם, יכולם לפגוע בו מאוד גם אם הוא לא עובד אצלהם.

רוני,למרות כל מה שכתבתי, כבודך במקומו שמור.

כל המגיבים בפורום זה יודעים כמה זיעה ועמל השקעת במגזין ומעריכים זאת,מאוד.

בקשר לשחיתות,על זה כל הדיון ואת דעתי כבר הבעתי.

צודק. אך לצערי במדינה שרוב האזרחים בה חיים ממשכורת למשכורת, לא לכולם יש את האפשרות לעשות הבחירה הנכונה.

פורסם
תומר,

א. פראנויה;

ב. שגעון גדלות.

שים לב מה אתה עושה כאן.

במחי שני משפטים קבעת את אופיו ודמותו של תומר , בלי שיש לך מושג מיהו.

אין לך גם מושג מה עובר עליו , מה מצבו ויכולתו לעמוד בפני הלחצים שמפעילה עליו סמל"ת כביכול.

וישר החלטת שהוא שפן וחרא של אזרח ?

אתה תבוא ותגן עליו בבית משפט בפני תביעה ? אתה חושב לממן לו עו"ד ? אתה זה שיבוא וינהג בזמן שאהיה בשלילה אם אתייצב מול מערכת המשפט התעבורתית כאשר , כעצתך לא פעם - אכפור באשמת מהירות ?

ראיתי גם ראיתי את התכתובת שלך מול המשטרה -למזלך היה לך תיק נקי.

אני גם ניסיתי ללכת עם הראש בקיר. פעם , פעמיים ושלוש. את חודשי השלילה שלי לא אשכח כ"כ מהר.

המדינה מנעה ממני את חופש התנועה האישי שלי.

לא מוכן לעבור את זה יותר - ולא משנה מה צריך לעשות בשביל זה.

גם אם זה אומר לעשות קומבינה מסריחה עם המערכת.

ולעצם העניין.

אם אתה חושב שאתה יכול לבוא ולהעליב כאן חברים בפורום , על סמך האינסטנט דיעה שגיבשת לך - תשכח מזה.

אני לא מתכונן לאפשר זאת , לפחות לא כאן.

את החשבונות שלך עם שותפיך לויכוח , עוד אנחנו מוכנים לסבול (למרות שכבר ,כפי שכתבתי לטל , גם זה בניגוד לדעתי) - אבל אם אתה עומד לנצל את הבמה לצרכי לכלוכים על חברי פורום אחרים שאין להם שום דבר ועניין - תשכח מזה , אני לא מתכונן לאפשר זאת.

אתה לא תומר , אין לך מושג מיהו תומר , אתה לא בנעליו של תומר - אל תשפוט אותו. לפחות לא כאן.

*** עריכה - עכשיו ראיתי גם את תגובתך לאיגור. נהדר, התחלת גם עם העלבות על רקע אתני.

אתה אולי חי במדינת אוטופיה , אבל שאר אזרחי ישראל לא , לצערנו. שאל את עורכת הדין ברקוביץ' שפוטרה עקב חשיפת שחיתויות , את סמנכ"ל הרכבת שהוטס הביתה כי היה ישר ,ועוד עשרות אנשים.

אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר תמיד - יבושם לך. רחוק לא תגיע עם זה. בטח לא במבנה המדינה הנוכחי. ****

פורסם

ציטוט: מעניין איזה סמל יש על הדגל של 'מחנה פרומצ'נקו...'.

מספריים? צבע שחור? איספלנית? ואולי פשוט $$$

(רוני אהרנוביץ' ברגע של שנינות יצירתית)

ענק, אדיר, כל הכבוד. פשוט: מהישגי הרוח האנושית. גם מבוסס, גם הגיוני, גם ישר. ולמרות זאת, כמה הערות והארות. כל החגיגה הזאת, בל נשכח לרגע, פרצה לאחר שרוני אהרנוביץ' הודה כי שיקר - פעמיים - בשם בית המשפט העליון. שקרים אלו לא רק שהסתובבו באתר שלו שנים, אלא שימשו בסיס לקביעותיו הידועות. וממש באותה הבעת צער כותב רוני אהרנוביץ' כי לא היה לו כל בסיס לכתוב את מה שכתב על "מכונית השנה" של אוטו, כי מאז 96' לא קרא את המגזין ואין לו כל מושג ירוק ביחס לכך.

כלומר: הרי לנו הודאה מפי האיש עצמו כי השמיץ, הטיל דופי, דיבר סרה ותקף אנשים ואת עבודתם מבלי שהיה לו מושג ירוק במה מדובר. מדגיש: השמיץ, הטיל דופי, דיבר סרה ותקף אנשים ואת עבודתם מבלי שהיה לו מושג ירוק במה מדובר.

ואיש כזה, במקום להסתתר בארון למספר חודשים ממשיך להופיע בציבור כאילו כלום, ויותר מזה מדבר בשם האמת, כולו אתיקה ומביא עובדות (נטו). מדהים.

אבל זה לא העיקר. רוני אהרנוביץ' מודה כי לא קרא את אוטו קרוב לעשור. ואני מדגיש: לא קרא את אוטו קרוב לעשור. אבל פרט שולי שכזה, זעיר וחסר חשיבות כמו זה, לא יפריע לו בכל התיחסויותיו לאוטו. מי שממציא עובדות נטו לא ממש צריך עובדות מהסוג הרגיל. הוא הרי פטור מבעיות מעיקות שכאלו.

מסע הנקמה מאז 93' נראה כאילו והוא בסכנה. הנה עלתה העובדה המביכה כי רוני אהרנוביץ' – ההגון, הישר, דובר האמת, בעל המוסר האנין – שיקר, ולאורך זמן, ובשם גדולים וחשובים, ובשלושה עניינים שונים. גם הקטע הזה עם פרומנצ'נקו בעייתי; הוא הרי נתקע, שוב ושוב, ב-94'. וכך עומד לו רוני – אביר הצדק, דוכס היושר, רוזן ההגינות – ועושה מעשה.

הוא כותב על המשת"פים של פרומצ'נקו. מכיוון שאין לו דבר וחצי דבר לומר על העיתון שלא קרא, מכיוון שכל מה שיש לומר על פרומצ'נקו נעצר לפני 11 שנים, המטרה ברורה: לתקוף את אלו שעשו את אוטו מאז ועד היום. כך נדביק את הסיפור של אז לאוטו של כל העשור הזה דרך הכפשת אלו שעשו את המגזין, והכל יהיה נפלא. אם אין חומר – נייצר. זה לא עצר אותנו קודם, למה שיעצור עכשיו?

ואיך כותב איש המוסר הנעלה, האדם שהאתיקה רשומה על שמו בטאבו, האמת נר לרגליו וגם קבע כללים לדו-שיח תרבותי נעלה? נכון, זה צמוד לכתב הודאה באותם שקרים שבגללם בכלל התכנסנו כאן. אבל, למד רוני אהרנוביץ', אם חוזרים על שקר מספיק פעמים, אם עושים זאת אגב מבטים רושפי צדק, תמיד יימצאו אלו שיאמינו או כאלו שיגידו לפחות: זה אומר כך וזה אומר כך והאמת כנראה באמצע. ומה נעשה עם אלו שיגיבו אחרת? אין בעיה, בזה הרי אנחנו מאוד, אבל מאוד, מנוסים.

אז ממציאים עובדות שלא היו ולא נבראו, טוענים טענות שאין להן כל אחיזה במציאות, משתמשים במילות עלבון מקטינות, לוקחים קרדיט ללא כל ביסוס, מפריחים האשמות שווא (אבל בזהירות) – ועל-סמך זאת מקנחים בהסתה רבתי, אישית ומקצועית, נגד שלושה אנשים שהם גם עיתונאי רכב.

עכשיו הכל מסודר: בוצעה פעולת הסחה להודאה בשקרים וגם חיברנו את אוטו של העשור האחרון למה שאמר פרונמצ'נקו לפני 11 שנים זאת, למרות שמה שכתב מגזין אוטו מאז לא הועמד בכלל במבחן, למרות שהעובדות המודפסות הפוכות. פשוט מדהים: גם אסטרטגיה, גם טקטיקה.

ולדוגמה למעלה: "מעניין איזה סמל יש על הדגל של 'מחנה פרומצ'נקו...מספריים? צבע שחור? איספלנית? ואולי פשוט"$$$ . א. הנה שלושה ציפורים במכה אחת: 1. מייצרים מחנה; 2. מכניסים את כל מי שתוקף/לא-מסכים למחנה הזה; 3. מתעלמים מכך כי התגובה מלכתחילה אינה קשורה בכלל לפרומנצ'נקו עצמו, אלא לדברי הבלע שנכתבו. ב. עכשיו אנחנו מוכנים לשלב הבא. מדביקים להם מכנה משותף לאמור: או שאתם שותפים לצנזורה או שאתם שותפים לשחיתות, נכון, את זה לומדים כבר בשיעור הראשון בדמגוגיה מבזה, אבל עם אוכלוסייה צעירה אפשר לנסות. וכשכותבים כך ההצלחה מובטחת: גם מדביקים אנשים למישהו שאמור להיות שלילי, גם מדביקים להם תכונות שליליות – וגם לא מסתכנים בתביעת דיבה. וחוצזמה: ממשיכים להשכיח כי מי שהודה בשקרים הוא-הוא החתום על ההודעה הנ"ל. תגידו: לא גדול? לא ענק?

וכך יכול האיש ששיקר, רימה, הסית, המציא עובדות, טען טענות בדויות ובזויות, העליב אנשים והסית נגדם (לא רק השלושה, יש הרבה) – והעז לעשות זאת בצמוד לכתב הודאה באותם שקרים שלו – לא רק להמשיך ולהשמיע את קולו כאילו כלום אלא גם לדבר על אמת, יושר ואתיקה.

הוא שאמרתי: ענק, אדיר, כל הכבוד. הרי אין לאיש הישר הזה, שרק האמת, העובדות והאתיקה מכלכלות את חייו – אפילו בדל עובדה לטענותיו. אז מה? דברים קטנוניים שכאלו, עובדות – כולל השפע האדיר של עובדות הסותרות את אמירותיו הנ"ל – לא יעמדו בפני רוני אהרנוביץ', שגם כשהודה כי שיקר מדבר כאילו והוא איש אמת. ומה שעצוב הוא, כי מכל זה נשאר רק אדם אחד שאינו יכול לענות ומוצא עצמו משת"פ: אברהם פורת.

"אל תהי יראה מן הצדוקים ואל תהי יראה מן הפרושים, אלא היי יראה מן הצבועים, העושים מעשה זמרי ומבקשים שכר כפנחס".

פורסם

ערב טוב לכולם,

חלק קטן מהקוראים פה מכירים אותי, אבל רובכם לא – אני קורא נאמן של הפורום מאז הולדתו אך בד"כ ממעט להגיב

לאחר שקראתי את השרשור הלא-נגמר הזה אני לא יכול להתאפק.

כאחד שכנראה נמנה עם "קשישי" הפורום (בן 29) היה לי העונג להיות עם קוראי "טורבו" ואח"כ "אוטו" מגליונו הראשון. הייתי מנוי על העיתון מזה מס' שנים (לא ברציפות) וטורח להתעדכן ע"י גליונות שמתגלגלים אליי כל כמה חודשים.

התדמית שמנסה לשווק כאן רוני אהרונוביץ' ככלב השמירה האחרון של עיתונות הרכב בארץ הינו אבסורד וגובל בשערוריה (או בשפה שמבין יותר רוני ידידנו – דומה הדבר לראש ממשלתנו אריק שרון שלאחר שהוביל בגבורה את ההתנתקות מעזה מנסה לשווק עצמו כמהטמה גנדי החדש).

כתבותיו של אהרונוביץ' מעולם לא היו אובייקטיביות יותר מאורי דן ביום ששי בערוץ הראשון – בכל פעם שהתגלגלה סובארו למבחן בעיתון, מיותר היה לקרוא את המשכו – האוטו יצא חרא בכל מקרה. את רבבות הסוברואידים (ואח"כ המיצוברואידים) שנעו בכבישים זה לא עניין אך אהרונוביץ המשיך בשלו. סיטרואן? המילים הרעות שקראתי על רכב צרפתי בכתבותיו של אהרונוביץ' היו שוות למס' הח"כים המזרחיים בספסליה של שינוי.

בנוסף, ממאמריו נדף וממשיך לנדוף ריח חזק של פוליטיקיה שלא ניתן לטעות בו – שמאל זה IN – ימין זה OUT. למה זה מעניין את מי שקונה עיתון רכב מה דעותיו הפוליטיות של העורך? לזה קוראים עיתונות במיטבה ?!

להתנשאות של האדם הזה אין גבולות:

"איגור, לאט לך.

אנחנו לא חיים בברית-המועצות וחופש הדיבור הוא בעל ערך חוקתי בישראל."

אהרונוביץ צריך להבין שלא כמו בברית המועצות, בישראל – כמו בכל מדינה מערבית – עיתונות היא בנוסף לכל גם עסק כלכלי. וככזאת היא מתמודדת כל יום עם דילמות בין היותה חברה למטרות רווח ובין היותה כלי אינפורמציה מהימן לציבור. תמיד קל יותר לשבת על הגדר ולזרוק בוץ מאשר לנסות ובאמת לשפר.

מספיק כבר להציג את אהרונוביץ כעיתונאי רכב ישר ומהימן – מי שבאמת קרא את מרבית כתבותיו יכול להעיד – עיתונאי מוכשר אולי – אובייקטיבי? ממש לא!

אריה

Don't imitate - innovate!!!

פורסם

לו כל האנרגיה בשרשור הזה היתה מושקעת בשיפור עיתונות הרכב בארץ...

זאת חלק מהבעיה במדינה הזאת, רוב האנרגיה מתועלת לתככים ומזימות, ואז כבר לא נותר כח באמת לשנות דברים.

ובקשר ליעקב צלאל ברכב, באמת שמתי לב שהוא נעלם , פעם כל הכתבות והצילומים היו שלו... עכשיו זה כבר לא ככה.

לדעתי כיום אין הפרש משמעותי בין 3 עיתוני הרכב, ואני מעדיף , כמו תומר, לקבל אותם מיד שניה, או לחילופין להשקיע בזול מביניהם, סתם שיהיה עם מה להעביר את הזמן בשירותים, ואולי לנגב את התחת אם ייגמר הנייר טואלט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...