Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצחיק שדווקא אני שואל שאלה כזו- אבל זו החתונה הראשונה (והיחידה בשאיפה) שלי ואני די תקוע בשתי סוגיות:

1. איך לעזאזל מקשטים את האוטו? הולכים לחנות וקונים בלונים? יש מקומות שעושים דברים כאלה? אני לוקח את הרכב בבוקר החתונה אז גם אין לי זמן לשבת חמש שעות לחכות. אני לא מתכוון להוציא מאות שקלים על כמה קישוטים כי זה נראה לי דבילי. אני לא בדיוק בעד ליסוע ושכולם יעשו לי סימנים או שכמובן יצעקו לי "תברח!!". אני גם עם רכב חברה (407) ומה שחסר לי זה שהצבע ירד לו או משהו כזה. אני גם לא רוצה להיות כמו המפגרים ששמים על הרכב 5000 בלונים וניידת עוצרת אותם באיילון אחרי שהבלונים שנשרו להם עושים תאונות עם הרוגים. אם מישהו כאן כבר היה בסרט- איך עושים את זה?

2. אני צריך ללכת בשבוע הבא לקנות שתייה. מה נהוג לקנות לחתונה עם הרבה חבר'ה צעירים ? (אני לא צריך 300 תשובות "רד בול") אני לא שתיין גדול ולא מבין באלכוהול יותר מדי. איפה הכי מומלץ לקנות באזור גוש דן? (כתובות) אני לא שם מגבלה תקציבית ורוצה דברים טובים (כלומר, לא להגיד לי "ווסקי".וואלה....את זה אני יודע לבד).

3. בבקשה בלי תשובות מתחכמות ובלי סיפורים על איך אתם שותים בבית מול האח וויסקי פיני משובח בן 300 שנה.זה שתייה לחתונה- משמע גם לא מעניין אף אחד כאן איך השתכרתם בכיתה יוד- או שאר סיפורים לא רלוונטיים לת'רד.

מנהלים - אם אנשים מתחילים לכתוב שטויות, נא למחוק או לחסום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברמת גן יש חנות משקאות זולה והם מקבלים הזמנות לאירועים

אתה צריך לדעת כמה אנשים יהיו, מה האופי של האנשים

למשל חתונות של הרבה צעירים זה עדיין וודקה רדבול אפילו שיש הרבה דברים הרבה יותר טובים

כעיקרון בר של חתונה צריך שיהיה בו הכל

מקוקטילים הפשוטים ועד הבנוניים, ההכי מסובכים לא הולך

טקילות, שנפסים, ויסקי והרבה, בירות, אפטר טיף ודגסטיף (המתוקים כמו ייגר אבסינט)

בקיצור לכסות את כל השתיה (חתונה)

לדעתי לפחות 3-4 סוגי ויסקי-מה שהולך בחתונות זה כמובן שיבאס, גק', גיימסון אנשים אוהבים, וגם ג'וני

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

היי תומר.

איפה ואיך לקשט את הרכב אני לא יכול לעזור לך.

שתיה? אתן לך המלצות(לגבי סוגים, לא לגבי מקומות לקניה).

אני מניח שיש לך 3 אפשרויות:

1. הקיטרינג מספק ביחד עם האוכל את הבר באירוע עם משקאות תוצרת חוץ.

2. הקיטרינג מספק ביחד עם האוכל את הבר באירוע עם משקאות תוצרת הארץ(איכסע).

3. הקיטרינג מספק בר בסיסי(בלי אלכוהול), ואתה קונה את האלכוהול.

בכל מקרה, המלצות לגבי שתיה(עבדתי בקיטרינג לפני שנה-שנתיים):

1. בירות - אם אתה יכול למצוא בחביות - מה טוב. סוגים? גולדסטאר, טובורג, הייניקן. בירות "עממיות" ולא יקרות משהו.

2. דייג'סטיב - ייגר רגיל יכול לעשות את העבודה. אפשר להתפנק על ייגר דבש.(צפה לכך שאם אתה מביא ייגר בכמויות לאירוע - תתכונן להזמין נת"ן)

3. אניס - אבסינט - בגדר מותרות בלבד - בודדים היצורים שאוהבים לשתות את הרעל הזה.

4. וויסקי - ג'וני ווקר רד לייבל, ג'וני ווקר בלאק לייבל, בושמילס, J&B, בלנטיין.(לעניות דעתי ה-J&B, ושני הסוגים של הג'וני ווקר הם בגדר מצרך בסיסי).

5. וודקה - אבסולוט/פינלנדיה. כמובן הרבה רד בול שילך ביחד עם זה.

6. יינות - מה שבא לך, אבל תנסה לגוון. חובה שני צבעים.

7. כל שאר הקשקושים - פינה קולדה, דרמבוי, סינגל מאלטס - לפי דעתי - מיותר לחלוטין בחתונה.

כמובן שהכמויות לכל סוג נתונות לשיפוטך - וזה תלוי הרבה גם בגילאי המוזמנים לחתונה. קהל צעיר ישתה יותר את ה-"זבל" - וודקרדבול, אבסינט, ייגר.

קהל יותר מבוגר ישתה יותר וויסקי, בירות, סוגים של ברנדי, קוניאק וכו'.

בירות כולם ישתו אז צפה פגיעה בכיס :)

בכל מקרה, שיהיה הרבה מזל טוב. אתה מוזמן להזמין את חברי הפורום לחתונה. :p

פורסם

SHELED, שיחקת אותה. תודה.

אני קונה את השתייה לבד- ולכן חשוב לי המותגים עצמם. לא מעניין אותי תשובות כמו "קנה וודקה". את זה זה יכולתי להבין לבד.

הקהל עצמו בהחלט מבין בשתייה .

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

השתיה והכמות די תלויה במי שיגיע לחתונה (רוסים,בוכרים וכו' :lol: ).

לרוב אין דרישות למשקאות "מיוחדים". הרוב רוצים או בירה (הרבה בירה!) או וודקה רדבול (תהרגו אותי אני לא מבין מה טוב בוודקה רדבול,או וודקה או רדבול :-P ).

תבדוק עם האולם אירועים כמה הם ירצו אם הם אלה שמזמינים את המשקאות (אם יש אפשרות כזאת).

יש גם אפשרות לשכור מן "בר נייד" כזה,חוץ מהבר של האולם אירועים שמים עוד בר באולם (חיצוני,לא קשור לאולם) שלרוב הוא יותר מיקצועי ועם מבחר עשיר יותר.

ושיהיה במזל :-) !

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
השתיה והכמות די תלויה במי שיגיע לחתונה (רוסים,בוכרים וכו' :lol: ).
זה היה מיותר...:x:evil:

וחוץ מזה...

מזל טוב!!!

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

אני לא ממש רואה מה מיותר,אבל ברוח יום כיפור אני מצטער אם נפגעת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בגדול אני מסכים עם כל מה שאלעד אמר , רק שאני לא אתן לך להכפיש ככה את הייגר והוא לא רק לצעירים , בגרמניה הוא אפילו נחשב למשקה שמגזר הגילאים המבוגר נוטה לשתות

תומר אם אתה לא רוצה כאב ראש תזמין שירותי בר שיעשו לכם את מלאכת העירבוב

ואף ימליצו לכם על כמות השתייה וסוג השתייה הנדרשת לכמות הסועדים

מה שאני ממליץ : (עם הנ"ל תוכל להכין רשימה ארוכה של קוקטיילים )

משקאות יסוד : וודקה ,ג'ין , רום , טקילה ,ליקר תפוזים ,ליקר אפרסקים

משקאות קלים לערבוב : מיץ תפוזים , מיץ אננס , מיץ אשכוליות , טוניק ,קולה , ומיץ חמוציות (זה הולך טוב עם הוודקה),גרנדין, חלב .

ליקרים שכדאי: ליקר קפה , ליקר קקאו לבן

אפרטיפים : וורמוט אדום , לבן ,אוזו

ברגע שקנית את המצרכים הנ"ל כיסית כבר 70% ממה שאתה צריך

כל היתר זה בירה .

בהצלחה!!!

(מצורפים דפי מתכונים בעברית )

cocktails.zip

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה מיתחתן? מתי?

אחד לפני חתונה ניגש אליו אבא שלו יום לפני החתונה ואומר לו "היום זה היום המאושר בחיים שלך!!!"

עונה לו הבן "אבא, אבל מחר אני מיתחתן"

עונה לו האבא "כן, בן, אני יודע..."

בקיצור, תעשה מה שאני עשיתי, תלך ליהוד, יש שם מיפעל שמייצר חבילות, סרטים ועל מיני דברי קישוט...

תקנה את זה בגרושים ותקשט...

אם אתה גר באזור שוהם אני יכול לתת לך את מה שנישאר מהחתונה שלי...

אלכוהול....

אני הזמנתי באר שכולל משקאות מכל הסוגים (הכל תוצרת חוץ) ולא היה יותר מידי יקר... שאלתי אם אני יכול להביא משקאות "מהבית" שלא כלולים בחבילה. אז את הירג ואת האפטר שוק הבאתי מחו"ל (דיוטי פריי)... הבר כלל שייקים מפירות וכו'...

לדוגמא, הרכב ששימש אותי, רכב ליסינג "משודרג"...

אגב, איפה כבודו מיתחתן?

גילי

small001.jpg

small002.jpg

SV400173.JPG

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעניין הבירה. בד"כ באירועים יש אך ורק גולדסטאר,

שזה די מבאס, כי זאת בירה יותר ליום-יום.

כדאי לבדוק אם אפשר להביא בנוסף בירות תוצרת חוץ מהחבית כמו

גינס/מרפיס-סטאוט, קילקני/ניו-קסטל, טובורג/קרסלברג/הייניקן.

כל אחד והטעם שלו.

No worries 8)

פורסם

תנסה את החברה הזאת

http://www.mitchatnim.co.il/members/bar52/

הם מרבים לבלות אצלנו באולם אירועים.... (אתה יכול גם לראות באתר עוד בארים)

יש להם את כל סוגי המשקאות ששלד דיבר עליהם, תבדוק מה הסכום שיוצא לך...

הזוגות אצלנו בדרך כלל מביאים בנוסף בריזרים של בקארדי..

כמו כן, מביאים שיבס 12 ואבסולוט בעיקר.

לגבי בירה, אז אצלנו זה קאלסברג...

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...