Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון שלא בטוח שהשרשור הזה יועיל במשהו. (יותר נכון בטוח שהוא לא יועיל).

אבל על עצבים עדיין לא משלמים מס במדינה שלנו, ולכן ארשה לעצמי:

יש לי רכב. עבדתי קשה מאוד כדי לקנות אותו. אני משלם עליו כל שנה ביטוחים, טיפולים וטסט. אפילו שאני חייל וכבר לא עובד. אבל הוא יושב בחנייה! במש/ך השבוע אני אפילו לא מרשה לעצמי לנסוע לתחנה מרכזית בעיר בדרך לבסיס (!!) כדי שיהיה דלק לסופי שבוע. כלומר, יש לי רכב (לא מיוחד) - רק לסופ"שים. אני שומר שבת, אז נטו יש לי רכב שאני משתמש בו 24 שעות בשבוע. בשביל זה כל ההוצאות. כל הכבוד למדינה!

אם אתה כל כך בטוח שהוא לא יועיל אז למה אתה טורח להגיב?

עוד אחד מהאנשים שרוצים לשבת על התחת ולקוות שאחרים יעשו את העבודה.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לתשומת ליבכם: ביומיים האחרונים נסעתי באוטובוסים שהיו די מלאים.

ויצא לי להתקל במספר לא קטן של אנשים שנסעו באוטובוס בגלל מחירי הדלק ...

אז זה נכון מה שאומרים שהעלייה במחירי הדלק שינתה את החיים לאחוז מסויים מהמדינה.

יוגב

פורסם
לתשומת ליבכם: ביומיים האחרונים נסעתי באוטובוסים שהיו די מלאים.

ויצא לי להתקל במספר לא קטן של אנשים שנסעו באוטובוס בגלל מחירי הדלק ...

אז זה נכון מה שאומרים שהעלייה במחירי הדלק שינתה את החיים לאחוז מסויים מהמדינה.

יוגב

זו תגובה בריאה של הציבור. כך קורה גם בארצות אירופה.. השימוש בתחבורה ציבורית מראה על הבנה רחבה לפיתרון כל בעיות התחבורה. כמובן , כי מצד אחד, צריך לתת לת"צ הזדמנות לצמוח מבלי להעלות מחירים, ומאידך לצפות כי ירידת השמוש ברכב תביא לירידה במחיריו של הדלק.

למען המוחים: יש להפריד בין אהבת מכוניות מכל סוג לבין הצרכים של המדינה, (אנו) כולל המצב האקולוגי הירוד בעולם, עליו יש משקל גדול של המכונית הפרטית.

לכן, כן , יש להפגין, יש למחות, אולם צריך גם להראות דוגמא אישית, כן לא רק לילדים , גם לשרינו הנכבדים. זה משפיע.

באשר לכל הספקנים ביכולת לשנות, לצערי ,אני מסכים, אך העם צריך ללמד עצמו לתרבות דמוקרטית שונה מתוך אמונה כי זה המצביע, "מוחה", משפיע. לשבת בבית ולבכות , אינו פתרון.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

3. תבין - מדינות ערב, רעות ואכזריות ככל שיהיו לא כל כך קשורות לזה. תקשיב פעם לחדשות ותשמע מה גובה המדד לעלות חבית דלק. גרושים.פחות מטנק ברכב ממוצע.רוב העלויות מתווספות כאן במדינת ישראל.האנשים שאתה אמור לתקוף לא קיימים ברמה הגלובאלית אלא דווקא ברמה המקומית.בכנסת, בבתי הזיקוק ובתחנות הדלק.

3.

אני ממש לא בטוח שאתה צודק.

אם הדלק היה יקר רק בארץ, ניחא. אבל הדלק יקר בכל העולם. מחיר ליטר דלק בישראל יחסית לאירופה הוא לא גבוה בכלל. נמצא במקום טוב באמצע...

אז אין יותר מדיי מה לכעוס על הכנסת, בתי זיקוק ותחנות הדלק, הם עושים רק מה שעושים בכל העולם.

מה שאחרים טוענים, ובצדק, זה שבארץ אומנם הדלק לא יקר יחסית לאירופה, אבל יחסית למשכורת ממוצעת במדינה הדלק מהווה אחוז גבוה יותר מאשר כמעט בכל מדינות אירופה, וזה החלק המשמעותי יותר. אבל עדיין, אין מה לתקוף ברמה המקומית.

Back to the original - NC again.

פורסם

יוצא לי לנסוע לא מעט על אוטובוסים, בסביבות 200-250 ימים בקירוב בשנה, השד לא כזה נורא, אבל עדיין, מי שהתרגל לנסוע במכונית פרטית, קשה מאוד לחזור לאוטובוס.

אני זוכר שהייתי ילד, היה 1.90 לליטר (אל תתפסו בסכום המדויק), אם היית שם בנזין ב-100 שקל, היית צריך להכין שק שינה בסמוך למשאבה.

היום שאתה שם 100 שקל המשאבה עושה לך פרצוף כזה:

:conf:"אתה מסתלבט עלי?"

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
3.

אני ממש לא בטוח שאתה צודק.

אם הדלק היה יקר רק בארץ, ניחא. אבל הדלק יקר בכל העולם. מחיר ליטר דלק בישראל יחסית לאירופה הוא לא גבוה בכלל. נמצא במקום טוב באמצע...

אז אין יותר מדיי מה לכעוס על הכנסת, בתי זיקוק ותחנות הדלק, הם עושים רק מה שעושים בכל העולם.

מה שאחרים טוענים, ובצדק, זה שבארץ אומנם הדלק לא יקר יחסית לאירופה, אבל יחסית למשכורת ממוצעת במדינה הדלק מהווה אחוז גבוה יותר מאשר כמעט בכל מדינות אירופה, וזה החלק המשמעותי יותר. אבל עדיין, אין מה לתקוף ברמה המקומית.

כמו שכבר כתבתי, ישראל מקבלת את הנפט שלה מרוסיה, ומקבלת אותו במחירם יותר נמוכים מאשר באירופה.

פשוט כדי לקחת מאיתנו עוד כסף, מחשבים את המחיר דלק לפי מחיר חבית באירופה.

פורסם

אני זוכר שהייתי ילד, היה 1.90 לליטר (אל תתפסו בסכום המדויק), אם היית שם בנזין ב-100 שקל, היית צריך להכין שק שינה בסמוך למשאבה.

היום שאתה שם 100 שקל המשאבה עושה לך פרצוף כזה:

:conf:"אתה מסתלבט עלי?"

לא הכל שחור על גבי לבן.

זה שפעם היית שם 100 שקל והולך לישון ליד המשאבה זה דבר אחד, אבל אל תשכח שהשקל באינפלציה מתמשכת זה כמה שנים. ושקל של פעם שווה פי כמה משקל של היום.

אלעד

פורסם

לדעתי צריך לארגן דף אינטרנט מסודר שיופץ בכל דרך אפשרית באינטרנט (מייל, איסיקיו, מסנגר ופורמים) ובו יהיה תאריך נגיד לעוד שבוע בערך שבאותו יום כולם לא נכנסים לתחנות דלק, או משהו בסגנון.

רק שתדעו, שתלמידים אירגנו שביתה כזאת שעבדה יפה מאד...

פורסם

אני זוכר שקראתי ב-YNET שהמס על הדלק מכניס למדינה 8 מיליארד שקל שמתוכם 2.2 מיליארד הולכים לתשתיות הכבישים, אז לדעתי אפשר לקצץ בלא מעט.

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי הדבר הכי חשוב במחאה כזו, זה לצאת מהמעגל של חובבי המוטוריקה והאינטרנט בכלל.

לפעמים נראה שכל העולם ואחותו גולש בפורומי רכב ומנוי על מגזינים, אבל זה ממש לא ככה.

להפיץ הודעת מחאה כלשהי? מצויין. אבל למה רק בסביבה הקרובה? למה לא לנסות

להגיע ל-"וואלה" למשל? או לטלוויזיה? לא כולם כמונו מנהלים מאבק אונליין, הרבה אנשים

שקועים בחרא שלהם וחושבים איך לחיות עם זה!

ראיתם חדשות 10 לפני יומיים-שלושה? כתבה על עליית המחירים, ראיונות בתחנות דלק ואנשים

רק מתבכיינים, אבל אף אחד לא יזיז אצבע.

אני לא אומר להשבית רכב כליל. יש כאן אנשים שבאמת משתלם להם יותר באוטו לעומת ציבורי.

לצמצם - כן. לא לתדלק ביום אחד מרוכז - כן.

כולם יודעים כמה חזקים אנשי התעשייה בפוליטיקה , וכשהם ייפגעו - דברים אולי יזוזו.

בכל אופן, הכי חשוב- להוציא את המחאה הזו גם אל מחוץ לאינטרנט ובטח שמחוץ לקהילת הרכב.

אנחנו לא היחידים שנפגעים , הרבה אנשים שלא מעורים בקהילות האלה נמצאים באותו בוץ.

אני אישית צמצמתי לדעתי ב-70% את הנסיעות.

בהצלחה לנו,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

1. אם את כל 8 מיליארד השקלים הממשלה הייתה משקיעה בתשתיות - ניחא .... מה שלא קורה בפועל !

2. מי אמר שלא נגיע לוואלה / ידיעות / מעריב וכו' ???? אני אישית דואגת לזה, מה שכן צריך

זה שכל אחד מאיתנו יחתים כמה שיותר אנשים.

Lancia Kappa Turbo

מועדון " לנצ'יה ישראל "

www.scale-forum.com

פורסם

הבעיה שלנו בתור ישראלים, אלופים בדיבורים,במעשים אפס.

יעברו כמה ימים וכאילו כלום לא קרה, והממשלה יודעת את זה!

הגיע הזמן להתחיל משהו לפחות, קחו לדוגמא את ועדי העובדים, את ועד העובדים של המורים מול ועד העובדים של חברת החשמל, מה חינוך פחות חשוב מאספקת חשמל ?, התשובה היא לא!.

הועד של המורים כולם מכירים מאיימים מאיימים בסוף עובדים כרגיל והתנאים שלהם הכי נחותים כנ"ל המשכורות.

לעומת זאת ועד עובדי החשמל ,ועד שעושה ,לא רק מאיים ובהתמדה ותראו את התוצאות תנאים הכי טובים במשק!!!.

בברכה שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

מחיר הדלק מוצדק ואף זול מידי !!!

יועלה מיידית ל-10 שח.

פחות מכוניות, פחות מזהמים יותר תחבורה ציבורית.

אני בטוח שלא אהבתם את ההצהרה שלי אך זו האמת. גם לי כואב בכיס אך צריך להפעיל גם את המוח ולא רק את הכאב.

שנה טובה וחג שמח

פורסם

אז כנראה שאתה לא נמנה עם חובבי הרכב אם אתה יוצא בהצהרות כאלו.

אתה תשלם 10 ש"ח למה אני ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...