Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאנת ראש

MaxN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אסטרה, נדמה לי שברמת איבזור הבסיסית ביותר.

לאחרונה יצא לי לעשות כמה נסיעות בפקקים ואז שמתי לב למשענות ראש האיומות שאופל שמו.

נתחיל מזה שמאחורה אין משאנות ראש בכלל, ובואו נזכור שלא מדובר כאן בסתם "אביזר נוחות", מדובר בבטיחות... אבל מילא המשענות האחוריות, גם ככה אני נוסע רוב הזמן לבד או עם החברה, מה שבאמת מפריע לי זה המשענות ראש הקדמיות.

קודם כל הכוונון היחיד שניתן לעשות במשענות ראש הוא לגובה בלבד. שנית, כנראה שלגרמנים יש ראש ממש גדול כי משענת הראש ממוקמת כל כך רחוק באחורי משענת הגב שכדי לשים ת'ראש צריך ממש לעקם את הצוואר ואחרי כמה דקות של ישיבה כזאת יהיה לכם כזה כאב צוואר שלא רק שתהיו מוכנים לוותר על המשענת, תהיו מוכנים ללכת ברגל...

וזה מביא אותי לשאלה שלי, האם אני יכול לרכוש משאנות ראש שונות? ואם כן אז היכן ניתן לעשות את זה בלי לקחת משכנתא ואיך אני מתאים אותן לריפודים?

פורסם

משענת הראש לא מיועדת להניח עליה את הראש למנוחה, ודאי שלא בעת נהיגה. המטרה היא למנוע צליפה לאחור של הראש בעת תאונה מאחור. על כן, יש לכוון את המשענת לגובה כך שתוכל לקלוט לתוכה את הראש, לא יותר. ראה ההסבר המפורט בספר הרכב, בכל רכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...