Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי ג'אסטי 94' ואני יודע שיש ברכב הזרקה. אני צריך להחליף נורות בלוח שעונים ואני רוצה לנתק את המצבר קודם. האם אני יכול לנתק את המצבר כמו ברכב רגיל ללא מחשב או שיש נוהל שונה?

תודה מראש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

ובאופן כללי אם אני מנתק את המצבר צריך לאפס מחשב או לעשות משהו מיוחד או פשוט לחבר חזרה וזהו?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כעיקרון ניתוק המצבר לכמה שעות מאפס את המחשב, לא אמור להיות בעיה עם ההזרקה, אבל אם יש לך אזעקה מסויימת היא יכולה לעשות בעיות שתחבר את המצבר היא עלולה להשתגע. אבל בגדול אתה יכול לנתק את המצבר ולא חייב, עדיף לנתק כצעד מנע (נתק מינוס)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא מינוס, לא!!!

שלב ראשון נתק את האזעקה, אם היא דו רכיבית ושרק הסירנה במנוע, לא יעזור לך סגירת המפתח.

יש ורצוי לנתק את מח האזעקה המותקן בדכ מתחת ללוח השעונים באיזור ציר ההגה 10 סמ' ימינה או שמאלה.

אם היא חד רכיבית כלומר שמח האזעקה והסירנה יחידה אחת הן ובתא המנוע, סגירת המפתח תספיק.

בכל מקרה:נתק פלוס. לאחר הניתוק וודא בידודו, שלא יגע בטעות חזרה בקוטב המצבר.

כפי שרשמו קודמי, לצורך הח' נורות לוח שעונים בג'אסטי אין צורך בניתוק מצבר, אך יש להיות זהיר. לכן אני אמליץ כן לנתקו ועל פי התיאור שפרטתי להלהן.

בהצלחה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כעיקרון ניתוק המצבר לכמה שעות מאפס את המחשב, לא אמור להיות בעיה עם ההזרקה, אבל אם יש לך אזעקה מסויימת היא יכולה לעשות בעיות שתחבר את המצבר היא עלולה להשתגע. אבל בגדול אתה יכול לנתק את המצבר ולא חייב, עדיף לנתק כצעד מנע (נתק מינוס)

מה זה אומר שהמחשב מתאפס?

איך זה מתבטא ומהן ההשלכות?

פורסם
לא מינוס, לא!!!

שלב ראשון נתק את האזעקה, אם היא דו רכיבית ושרק הסירנה במנוע, לא יעזור לך סגירת המפתח.

יש ורצוי לנתק את מח האזעקה המותקן בדכ מתחת ללוח השעונים באיזור ציר ההגה 10 סמ' ימינה או שמאלה.

אם היא חד רכיבית כלומר שמח האזעקה והסירנה יחידה אחת הן ובתא המנוע, סגירת המפתח תספיק.

בכל מקרה:נתק פלוס. לאחר הניתוק וודא בידודו, שלא יגע בטעות חזרה בקוטב המצבר.

כפי שרשמו קודמי, לצורך הח' נורות לוח שעונים בג'אסטי אין צורך בניתוק מצבר, אך יש להיות זהיר. לכן אני אמליץ כן לנתקו ועל פי התיאור שפרטתי להלהן.

בהצלחה

דני ממצת אור בחיפה

תודה רבה.

האזעקה ברכב מנותקת.

מה ההבדל אם אני מנתק פלוס או מינוס?

אם אני רוצה להחליף מצבר אז הנוהל זהה?

פורסם
מה זה אומר שהמחשב מתאפס?

איך זה מתבטא ומהן ההשלכות?

הפעולה זהה לאתחול מחשב PC . אתה מתחיל שוב עם התוכנה הצרובה המקורית ושינויים שנרשמו במחשב נמחקים. מכונאים מבצעים אתחול מחשב כפיתרון ראשון לכל בעיית מחשב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
מה ההבדל אם אני מנתק פלוס או מינוס?

אם אני רוצה להחליף מצבר אז הנוהל זהה?

רצוי לנתק (-) משום שהוא מחובר לגוף הרכב. אם המינוס מחובר למצבר ותנסה לנתק (+) ייתכן ובמהלך הפירוק כלי העבודה יגע בשלדה ובקוטב החיובי באותו הזמן וזה יגרום לקצר.

לכן אם מרכיבים מצבר חדש תמיד מחברים (+) ואם מנתקים מצבר תמיד מנתקים (-) קודם.

יובל.

פורסם
הפעולה זהה לאתחול מחשב PC . אתה מתחיל שוב עם התוכנה הצרובה המקורית ושינויים שנרשמו במחשב נמחקים. מכונאים מבצעים אתחול מחשב כפיתרון ראשון לכל בעיית מחשב.

רגע, אז זה אומר שאם ניתקתי את המצבר לזמן ממושך (נניח, האוטו לא זז הרבה זמן) אז צריך לגשת למוסך (כי המחשב התאפס)?

מה לגבי ניתוק המצבר לצורך החלפה - גם זה גורם לאיפוס או רק ניתוק ממושך יותר?

• תוכן חדש...