Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באס "מאחר"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקיקר קומפויאר החדש, שיושב בתיבה אטומה 31 ליטר, 3 ליטר יותר מהמלצת היצרן לתיבה סגורה קומפקטית. הסאב הוא שתי סלילים של 4 אום, וכרגע מחובר אצלי לסליל אחד מהלוג'יק (לא יודע אם זה קשור).

עכשיו "הבעיה" שלי, אני שומע הרבה טראקים וכל דברים אלקטרוניים עם קצב מהיר. הבעיה היא שלא כל כך מסתדר לי אחרי שהוספתי את הסאב למערכת היא שהבאס מהסאב מאחר... כלומר הבאס עצמו בא מכיון תא המטען אחרי הבום של השיר. וזה קצת מעצבן. הבעיה נפתרה חלקית אחרי שהנמכתי את העוצמה של הסאב, אבל עדיים קיימת... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

הפוך פאזה.

זאת אומרת את הקוטביות של החוטים של הסאב שמתחברים למגבר.

תמיר

פורסם

אין דבר כזה בצורה "תקינה" תהפוך פאזה ותחזור עם תוצאות.

תמיר

פורסם

איזה HU יש לך ? יש בו אופציה של טיים קורקשן ?

בכל מקרה הפוך פאזה, הפוך את כיוון הממברנה תנסה למעלה הצידה קדימה אחורה...תשחק עם מיקום הסאב בתוך התא מטען ה-כ-ל משפיע !

פורסם

יש לך compvr וקומפוננט של מאגנאט 50 וואט ואתה עוד מתפלא שהבאס מאחר תגיד תודה שהוא בכלל מגיע:wink:

נסה מה שכבר אמרו לך לגבי פאזות ומיקום הסאב.

לי היה מקרה שהסאב כאילו היה מחובר בכלל לרכב אחר, הפכתי פאזות במידבאסים והורדתי גיין במגבר של הסאב וזה היה מדהים ישבתי מקדימה וזזתי עם הראש למושבים האחוריים ולא הרגשתי\שמעתי שהסאב מאחור (או מאחר) זה היה כאילו החלפתי מידבאסים(סתם רקע)

ולדעתי הקיקר לא לאלקטרוני (אבל זו רק דעתי ואין לעשות בה שימוש כול מי שיעשה בה שימוש צפוי לתביעה, תודה)

פורסם

הקיקר מאוד לא לאלקטרוני לטעמי הוא איטי מדי לא זריז כמו אחרים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ניסיתי כרגע לשחק קצת, להפוך פאזה, להפוך חזרה... לא ממש הרגשתי בהבדל. :|

את המיקומים השונים ניסיתי עוד כשקניתי אותו (לפני שבוע) וזה לא ממש השפיע, הבאס מאחר יותר רק כשהוא לכיון דלת הבגז'. כל השאר (ממברנה הצידה, למעלה, לכיון פנים האוטו) בערך אותו דבר...

יש לציין שהוא מאחר לא בכל השירים, אפילו שהקצב שלהם דומה.. יש שירים "זריזים" שהוא דווקה כן מסתדר איתם, ויש כאלה שלא. למשל את כל השירים של אינפקטד הוא לא ממש אוהב... טוב, כניראה שככה הוא הסאב, ואין מה לעשות ממש.

אגב בעתיד הקרוב תיכננתי לבנות לו תיבה, רציתי לללכת על גדולה יותר. ממולץ? קיקר ממליצים על תיבות (סגורות) בנפח של 28 - 130 ליטר... מה כדאי?

עריכה, הHU של פיונר... 1550. לא ניראה לי שיש בו פונקציה דומה.

פורסם

אם לא הרגשת בהבדל.. כנראה שלא הקשבת טוב.

סאב שהופכים לו פאזה חשמלית צריך לשנות את ההתנהגות שלו, בין אם זה לאחר את הבאס

או להיות בדיוק יחד עם כולם.

תנסה לשים LOOP על קטע ביטים פשוט תהפוך ותקשיב תחזיר ותקשיב אני די

מאמין שאתה תשים לב בהבדל. כמו כן צריך לעבור על הכיוונים שלך, יכול להיות שאתה בקליפינג ולכן

אתה מתקשה להבדיל כי הסאב נמרח.

Race Smart

פורסם

תנסה לשים LOOP על קטע ביטים פשוט תהפוך ותקשיב תחזיר ותקשיב, אני...

.

שזה...?

כמו כן צריך לעבור על הכיוונים שלך, יכול להיות שאתה בקליפינג ולכן

אתה מתקשה להבדיל כי הסאב נמרח.

הג'יין של לוג'יק (PLX4400) על שלוש רבעים\שני שליש. התדרים הנמוכים ברדיודיסק על +4, (לא ממש משפיע, כי באס מאחר גם ב -6) אין באס באוסט במגבר, והרדיודיסק מכון על LOUD LOW PASS...

וסאב חתוך ב80הרץ בערך במגבר.

יכול להיות שמשהו לא בסדר בכיוונים..?

פורסם

LOOP = לולאה.

ביטים = במוזיקה אלקטרונית ה"בום בום"

LOUD = תבטל.

אקולייזרים למיניהם (-4 באס ומה שלא יהיה) = תבטל

כמות הגיין = לא רלוונטי, זה ספציפי למגבר+לרדיו דיסק

סאב חתוך ב80HZ? למה???

מה הגודל של הסאב??

Race Smart

פורסם