Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארגון מחדש של ה"דביקים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לאחד את הדביקים "מחירון קראוס" עם "ספרי רכב"

ואז מתפנה דביק אחד שיוכל להיות מוקדש לכל נושא האופנועים

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

סוף סוף, לאחר שכמעת סוכלתי בהודעות ;-) על השירשור שלי וללא תגובות ענייניות לשירשורים קודמים באמת הגיע הזמן להיתעוררות, שירשור אופנועים דביק זה בדיוק מה שחסר פה

לדעתי צריך להעביר את הספרים באמת לפורום תכני

ולאחד את "ענתיקות בדרכים...","משאיות..." ולהוסיף "אופנועים...אופנועים...רק אופנועים מעניינים אותי..." (או משהו בסגנון) ותחליט לבד לגבי השאר. - בני, בבקשה. הבמה לרשותך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדעתי דביק אחד- מחירון קראוס+ספרות מקצועית.

דביק שני -משאיות,טרקטורים,אוטובוסים.

דביק שלישי-אופנועים וקטנועים.

שוק החלקים להשאיר כדביק

ענתיקות בדרכים לבטל גם ככה יש הרבה הודעות מיותרות שם.

פורסם

מה שמסתמן בעקבות התגובות וגם לאחר מחשבה שלי:

לאחד את שוקעתיק עם מחירון קראוס.

להעביר את ספרי הרכב לפורום הטכני (כפוף להסכמת המנהלים של אותו פורום).

וכמובן לפתוח שרשור חדש על האופנועים.

השרשור על הענתיקות בחצרות יינעל וישוחרר מהדביק וינשור לתהומות ההסטוריה. במקומו ייפתח שרשור חדש. כל חודש תעשה אותה פעולה. לראשונה זה ייעשה לקראת הראשון בספטמבר.

שרשור המשאיות יישאר AS IS.

מקובל?

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למה לא בעזרת אינדקסים?!

לדוגמא כדי לעשות סדר הענתיקות בדרכים אפשר לעשות אינדקס כל חודש, ולצרף קישור שלו...

בסוף החודש לנעול ולפתוח חדש... אולי לא כל חודש אלא כל 2-3 חודשים, אחרי שזה מיתמלא...

את הספרים "שלנו" בואו נשאיר כאן, בין כה וכה קשה לחפש שם משהו, ולעבור על עוד שירשורים שלא ממש נוגעים לרכבים "שלנו" זה מיאש... בין השאר קשה לחפש כי אנשים כותבים בעיברית... פג'ו-פזו-פדז'ו וכו'...עוד לא דיברתי על כמה קשה לחפש כאן ספר לפררארי שלי :wink:

ובני, שירשור אחד שיכלול בתוכו את כל הארועים החדשים שמיתעוררים, כמו לוח מודעות, דבר שדי חסר כאן...

עוד, שירשור על אופנועים, משאיות ושאר "זבל" של אנשים שלא ממש יכולים להיפרד ממנו (שמעתי מישהו אומר "מכונות תפירה משופצות"? :wink: ) ביחד, באותו דביק, כאינדקס...

למה לא?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, אל תשכח שההצעות שלך גוזלות זמן. ממילא המסרים בשרשור הגדול מתיישנים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אנחנו יכולים לארגן קבוצה של אנשים שיסרקו את השירשור של הענתיקות, יעבירו לבני את המספרים של ההודעות המיותרות ואתה תמחק אותם. אין צורך למחוק את השירשור.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

השרשור של הענטיקות הוא מעולה ומיתעדכן כמעט כל יום ויש בו מידע חשוב לכן אסור לשחרר אותו.

אפשר באמת לאחד את המשאיות שלא מיתעדכן בהתמדה עם האופנועים כדי שהוא יזוז מדי פעם.

בכלל אני חושב שצריך לשחרר את המשאיות וכל מי שרוצה תשובה על משאיות יפתח שרשור רגיל ושמי שרוצה ימשיך אותו עם אותו נושא, כנ"ל לגבי אופנועים.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
השרשור של הענטיקות הוא מעולה ומיתעדכן כמעט כל יום ויש בו מידע חשוב לכן אסור לשחרר אותו.

אפשר באמת לאחד את המשאיות שלא מיתעדכן בהתמדה עם האופנועים כדי שהוא יזוז מדי פעם.

בכלל אני חושב שצריך לשחרר את המשאיות וכל מי שרוצה תשובה על משאיות יפתח שרשור רגיל ושמי שרוצה ימשיך אותו עם אותו נושא, כנ"ל לגבי אופנועים.

אופיר

כל מילה בסלע - אל תבטלו את השרשור של הענתיקות :cry:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...