Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לפני הכל הבהרה - לא בטוח שהרכב ימכר - אני בודק את מצב השוק. אני צריך להחליט עם איזה רכב אני נשאר בנוסף לרכב שאני מקבל בקרוב מהעבודה ולכן, או שתמכר ה CTI המפורסמת פה או שתמכר הקסארה 1.8 16V של אישתי שמפורסמת למטה בהודעה.

הרכב כאמור יחיד בארץ.

משופר בכל מה שרק אפשר מכנית - מתלים ומנוע. ללא שום תאונות - שלדה נקייה.

אחרי פחחות וצבע - לפני שנתיים - שלוש (הצבע נראה חדש לגמרי - הרכב חונה רק בחנייה מקורה).

גג - חדש לחלוטין כולל ריפוד פנימי בידוד וגומיות.

ריפודי מושבים חדשים - כסאות קידמיים של אימפרזה GT.

פלסטיקה שלמה לחלוטין - דש-בורד חדש כולו מלפני שבועיים.

הכל במקום הכל עובד.

מודל 92 - אדומה - ראו בסמלון.

גג חשמלי.

כל פסי הקישוט והפלסטיקה על הקליפסים המקוריים - אין כל מיני שיפצורים עם ניטים ושטויות.

מנוע ומתלים:

קאמשאפט - KENTCAM FASTROAD - כולל פולי מתכוונן לתזמון שסתומים מול קראנק.

סעפת SUPERSPRINT מקצועית 4 ל 1 - דוד ANSA בסוף.

כל הפרונט 1.9 מחוזק - משולשים גשר וכו' מפז'ו ספורט. (כולל סטראט-באר עליון).

ציריות מחוזקות.

מחשב 1.9 מושתל סופרצ'יפ.

המנוע מוציא כ 170 כ"ס ב 6500 סל"ד או כ 150 כ"ס ב 6000 סל"ד אבל עם גרף מומנט שטוח כמעט לחלוטין אחרי 2000 סל"ד!!! (תלוי בכיוונון הפולי והקאמשאפט - כבר ב 3000 סל"ד מתקבלים מעל 100 כ"ס).

בולמי קוני צהוב מתכוונננים + קפיצי אייבך פרוגרסיביים 40 מ"מ הנמכה מקדימה.

סרן אחורי דיסק מאחורה - מקדימה קאליפרים מוגדלים ומוגנים - מנגנון בלעדי ל 1.9 מקוריות. (לא ברלינגו שמרלינגו וכו').

עוד שטויות כמו: פילטר פתוח, ידית גיר מעור - אפשרי לקבל גם את המקורית וכו'.

התחייבות לתקן כל ליקוי באם ימצא בבדיקה במכון מורשה.

ניתן לקנות את הרכב עם המנוע המקורי 130 כ"ס ללא שיפורי המנוע (קאמשאפט, פולי, צ'יפ וכו').- למעט סעפת שתישאר על הרכב בכל מקרה - חבל להוריד. המנוע ימסר במצב חדש לאחר אובראול כולל. התחייבות לנתוני מקור של המנוע כמו בספר רכב מהחברה.

התחייבות לשלדה נקייה.

יד רביעית, 154000 ק"מ בלבד!!! הרכב עושה כ 5000 עד 8000 ק"מ בשנה.

צמיגים חדשים 205/50R15 מאושרים ברישיונות - יחידה בארץ עם אישור חוקי כזה - לא יינתן שוב לדברי דרור ממחלקת שירות. צנרת מיים חדשה מהשנתיים האחרונות ברובה ובחלקה מוחלפת בימים אלו כשיתקבלו חלקים שהוזמנו מחו"ל.

התחייבות למסירת הרכב במצב מושלם ללא צורך בהשקעה של אפילו שקל בודד לטובת "יישור קו".

רק למי שמכיר את הרכב! נא לא לפנות בפרטיות - לא אוכל להשיב לכולם. נא לא להטריד בטלפון - רק רציניים. על מנת לסנן - מי שחושב שניתן לרכוש את הרכב ב 35000 ש"ח וכדומה - שלא יתקשר!

טלפון לרציניים בלבד: 050-6286973.

כאמור - מי שמחפש 205 קבריולט ב 25000 ש"ח או אפילו 35000 ש"ח שלא יתקשר - זה לא רכב בשבילו.

אלון

נ.ב.

כמו שכתבתי בתחילה - ייתכן שהרכב לא יימכר לבסוף - במידה ואחליט להשאר איתו ולא עם הקסארה של אישתי (או במידה ולא אקבל הצעה אטרקטיבית לגביו) - ולכן התנצלותי מראש - אם זה מבזבז אנרגיה למישהו.

אלון

קסארה 1.8 16V

הרכב בצבע כחול כהה. נמכר בעקבות קבלת רכב מהעבודה.

יתרונות:

1. יד שנייה (בעלים קודמים 01). הרכב אצל אישתי בשלוש השנים האחרונות (נהגת יחידה). לפני כן, גם כן נהגת יחידה.

2. הרכב שמור ומטופל רק במוסך מורשה פז'ו/סיטרואן.

3. יעבור בימים הקרובים טיפול גדול 150000 כולל: ברקסים, טיימינג, שמנים, מיים ירוקים והכל.

4. התחייבות לתקן כל ליקוי שימצא בבדיקה.

5. לרכב טסט לשנה כמעט.

6. צמיגים חדשים הורכבו לפני הטסט בשלושה חודשים - לא נסעו יותר מ 1000 ק"מ.

7. הרכב שמור מאוד פנימית והדגם הוא המפואר ביותר: 4 ח"ח, 4 כריות ראש, הגה כוח, ABS, כמובן מזגן, רדיו-דיסק, אזעקה, אימובילייזר + קודן, ריפוד מלא של תא מנוע ותא מטען וכו'.

8. הרכב נמכר אחרי יישור קו מלא! משפחתי ספורטיבי (112 כ"ס ומנוע 16V 1.8 עם מומנט יפה, 4 בלמי דיסק - (כן, גם בסרן האחורי) - סרן מוקשח ומתלים מוקשחים מעט מהחברה - במקור) ללא מתחרים בהתחשב במחירו.

9. התנהגות כביש והיגוי ללא מתחרים - משום רכב בקטגוריה - גיר ידני כאמור!

10. תא מטען ענקי!

בקיצור למי שמחפש משפחתית אבל עם תכונות ספורטיביות המאפשרות הנאה מהנהיגה ולא יכול לקנות מיצובישי EVO 8 - זה רכב מתאים מאוד. (זה כמובן לא EVO או אימפרזה - אבל לא פחות מהנה לפעמים - בכביש מפותל).

חסרונות:

1. הרכב עבר מספר דפיקות קלות אצל אישתי - מעיכות פח וכו' - הכל תוקן כולל החלפת דלת אחורית ימנית.

2. הרכב עבר תאונה אצל היד הראשונה - תאונת "קצה שלדה" עם נגיעה קלה בקורה קידמית שמאלית - תוקן אצל אבא שלי בעסק - לא היה צורך בפירוק מערכות כמו ABS וכו' שיושבות על הקורה - אני מדגיש את זה כדי שיובן, כי הנגיעה ממש בקצה. עם זאת, הוחלפו ברכב: כנף, מכסה מנוע, פגוש, פנס שמאלי ופנס ערפל שמאלי.

מחיר:

מחירון הרכב 25,000 למיטב ידיעתי. אני כמובן יתגמש במחיר (עדיין לא החלטתי כמה - אני אבדוק את הענות ה"שוק") - עם זאת - ביחס למצבו של הרכב - נא לא לצפות לקנותו במחירי זנות - זה לא יקרה חברים - הרכב הוא רכב מעולה - נקודה!

בקשה:

נא לא לשלוח לי הודעות בפרטי!

11.jpg

• תוכן חדש...