Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הליאון החדשה,גרסאות ה WTCC...(תמונות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי, העיצוב חמוד מדי בשביל מכונית מירוץ (למרות כל ה BODY WORK, העיצוב חסר אגרסיביות)...אולי זה מה שבעצם ימשוך אוהדים חדשים.

העיצוב לא פחות חשוב אבל מה עם הביצועים. אם המכונית יפה, אך לא תוכל להילחם על הפודיום זה לא שווה את המאמץ.

פורסם

בגלל שכמה ממכם מתעצלים לקרוא את הקיים,או ממה שהבנתי חושבים שזה ארוך מידיי.

אני אנסה לעשות זאת בקצרה....ורק על CAMBER.

את השאר אני חושב שבאמת עדיף להשאיר למוטי...למרות שלא נראה לי שהוא ישמח במיוחד לחזור

על דברים שנאמרו..או שקיימים כבר.

כנראה שאף אחד מהמתלוננים עוד לא ניסה להוציא תואר ראשון במשהו...אין לכם מושג מאמר ארוך מהו.

Camber

image60.gif

לפי הסדר...

תמונה עליונה מצד ימין,כאשר הצדדים העליוניים של הצמיגים קרובים יותר אחד לשני,יש לנו קאמבר שלילי.

תמונה עליונה מצד שמאל,כאשר הצדדים התחתונים של הצמיגים קרובים אחד לשני,יש לנו קאמבר חיובי.

בתצומה האמצעית מצד שמאל אפשר לראות דוגמה למצב ניטראלי בו אין שינוי בכלל.

בתמונה האמצעית מצד ימין,אפשר לראות מה קורה לאותה מכונית בעת פנייה ימינה

זוויות הקאמבר הופכות לחיוביות...והתנהגות הרכב נהפיכת ללא צפויה,כשלא כל שטח הצמיג מגיע במגע עם האספלט.

בתמונות למטה אפשר לראות מה קורה כשמסדרים קאמבר שלילי כמו שצריך (כשצריך)

ולמעשה אנחנו יכולים לפצות על גלגול המרכב או באנגלית BODY-ROLL.

אדון איש-חרדל יקר

היה מצחיק...צחקנו...אבל..

אבקש ממך להפסיק להתעסק עם עכוזי....זה כבר מתחיל להשמע לא טוב...וממש לא הסגנון שלי.

אני לעומת אנשים שאולי חושבים אחרת..משתמש בעכוזי לישיבה בלבד.

פורסם

כל התמונות האלה של הלאון כבר שיגעו אותי, פעם היא נראת נהדר פעם מגעיל...

לא יודע מה איתכם אני נמנע מלדבר עליה עד שאני אראה אותה מול העיניים..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מכונית מדהימה אבל לא יותר מהמכונית שהיא מחליפה לדעתי...

הליין החדש של סיאט באמת לא מזהיר. זה מה שקורה כשמכניסים מעצב זר הביתה :wink:

פורסם

ממש לא משהו הלאון החדשה, הקודמת מהממת, סוף סוף הבנתי מזה קאמבר לעזאזל...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אם נניח לדיון הסוטה (מהעיקר) בנושא camber והסוטה (מינית) בנושא עכוזו של גולש זה או אחר,

הליאון החדשה ממשיכה את הקו העיצובי שהתחיל באלפא ונגמר אלוהים יודע איפה (אולי סובארו...).

מי שנמשך אל המרעה הזועף, בעל הקוים המעוגלים ימצא את הליאון החדשה אטרקטיבית ביותר.

לדעתי, עיצוב הדגם החדש, אפילו בגרסת השרירים שמוצגת לפנינו, נשען עדיין על עיצוב האלתיאה הנשית/משפחתית/מיניוואנית.

גם אני אוהב את עיצוב הליאון הקודמת יותר מאשר הנוכחית. אבל אני משוחד.

לגבי הספק המנוע 2.0 TFSI החדש:

גרסת ה-185 כ"ס אינה מיועדת להיות בפסגה של סיאט.

גרסת הקופרה תרתום לפחות 200 כ"ס כאחותה לבית VW .

ואם היא לא תשווק בארץ, כל טיונר זב חוטם יוכל להעלות את ההספק בצ'יק (או בצ'יפ :lol: ).

מלבד זאת, גרסאות המירוץ יגיעו בקלות ל-350 כ"ס ואף מעל, כשם שסקודה עשו זאת ממנוע ה- 1.8T.

מה שמפריע לי, זה שעד עתה אף אחד לא מדבר על שיווק לציבור של גרסה כפולת הנעה לליאון החדשה.

בהעדר אחיזה נאותה, אי אפשר להוריד יותר מדי כח לכביש.

• תוכן חדש...