Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טנדר הנומג-הנשל דאבל-קבינה מושבת, צהוב, במצב חיצוני טוב, עומד בחנית בנין ברחוב קיבוץ גלויות בחולון. יש שלט (ישן) "למכירה", והמספר הוא (הוספתי 2 כשירות לחברי הפורום): 052-2754213.

רצ"ב תמונה להמחשה (כאן בגרסת חד-קבינה), ומפה עם מיקום מדויק.

hahe-f30.jpg

hanomag henschel.JPG

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה פורד (מרקורי) קומט לבנה למכירה.

הרכב בעל לוחית אספנות ונמצא מאחורי מוסך ימיני באיזור תעשייה ישן בראשון. (צמוד לטאבון)

הרכב חיצונית דורש מעט פחחות. (מעט נקודות חלודה)

לפרטים:

0544337989

נ.ב.

אם הרכב כבר פורסם בפורום אז סליחה.

פורסם

המרצדס היא סדרה S מהדגם שהיה בין השנים 73-80

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז איזה רכב זה?
רנו פורגונט (כלומר "מסחרית קטנה" בשפת אוכלי הצפרדעים) משנות החמישים, מנוע 1000 סמ"ק, השם הרשמי של הדגם הוא כנראה R2101. הן היו די נפוצות בארץ בשנות החמישים והשישים.

בברכה,

קובי

59renkastenwagen27PS_mobilede.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

האם מישהו נתקל באאודי 80 משנים 85-6 נטושים באיזה איזור שניתן לקחת מהם חלקים?, שיכתוב כאן בבקשה תודה לכל העוזרים!:wink:

פורסם

שלום חברים.ברח שושנת הכרמל בחיפה לקראת סופו בצד ימין גולף 82 3 דלתות במצב דיי טוב.

בחניון דן פנורמה בחיפה שתי אלפה גוניור מכוסת אחת לבנה עם מושבים אדומים של זקן שלא נראה לי שרוצה למכור אך אם מישהו מכיר אותו אשמח לדעת אם אפשר להשיג אותו ואולי לדבר על ליבו.

חברה אם מישהו מכיר אוטובינקי במגרשי פירוק נטושות באיזור הצפון או בככל בארץ אני אודה לו מאד מאד..

דרך הגב אני די חדש בפורום ורציתי להגיד שהוא מעולה ואני נהנה מכל רגע.

יוני.

פורסם

לא ממש ענתיקה אבל אשמח לשמוע(ולקנות)

מעוניין בדיהטסו קורה 87\88\89

או סוזוקי אלטו\מרוטי 88\89\90\91\92\93\95

נוסעות !!

או לפחות עם רשיונות.

תודה

אלי

פורסם
לא ממש ענתיקה אבל אשמח לשמוע(ולקנות)

מעוניין בדיהטסו קורה 87\88\89

או סוזוקי אלטו\מרוטי 88\89\90\91\92\93\95

נוסעות !!

או לפחות עם רשיונות.

תודה

אלי

עומדת ברחוב שונצינו בתל אביב צמוד למוסך רם(של המיני) סוזוקי אלטו שנת 94 3דלתות,ידני בלי מזגן,כנראה שיש בעיה בראש מנוע.

סך הכל האוטו שלם,יש קצת חלודות קטנות.המוכר רוצה רק 700-800 ש"ח(כן זו לא טעות)

רק קח בחשבון שזה לא סוויפט שיש אלפים -זה רכב די נדיר בארץ וכך גם החלקים שלו(לפי מה שנאמר לי -לא מנסיון-אבל בטח בסוף אפשר למצוא הכל)

שיהיה בהצלחה

ניר

NIR .Y

פורסם

היום בחזרה מי-ם לת"א ניתקלתי בווריאנט 1.6 עומדת באתר בנייה אומנם מלאת ג'יפה ואבק אבל עם פוטנציאל. הבודי יפה לחלוטין אך חזר בקלית אחורית.

קרפיון יפה..

נ.ד :אני עדיין מחפש מנוע T IV או פולקסווגן 412\411\טרנספורטר

תודה על תשומת ליבכם.

שבוע טוב.

At jerusalem 6.8.05 017.jpg

At jerusalem 6.8.05 016.jpg

1.6TL_AUTO 6.8.05 014.JPG

Fast trafic keep the left.

מחפש:גלגל תנופה למנוע TYPE4 של 411-412 או טרנספוטרטר 215מ"מ או 210, אם למישהו יש או יודע היכן ניתן לפרק/ להשיג. תודה

אירועים הבאים:מיפגש סופ"ש ב5.11.05 משעה 10 בבקור.

מיפגש מקוררי אוויר ב11.11.05 במיגרש איקאה -נתיניה.

פורסם

ראיתי אלטו אדומה ידנית בשעריה, פתח תקוה.

אם אתה רוצה אני אכוון אותך..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

חברה עייפתי מלחפש בדפי השרשור כאן,

בזמנו היתה כאן אוטוביאנקי גוניר שחורה עם תמונה למכירה

מישהו זוכר באיזה עמוד??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...