Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברת שני לדים לכל צד במגבר תראו איזה יופי ייצא:

(קניתי 7 ב 20, כל לד שלושה שקלים)

כל קיק(בום/באס איך שתקראו לזה) הלד (כחול) דולק:mm_cool: יצא מגניב :mm_wink:

picture012copy8dw.th.jpg

picture0136xn.th.jpg

picture014copy9ej.th.jpg

והנה הסרטונים :

http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=1U6RIYACOM5UG06WZY8104FAI5

http://s46.yousendit.com/d.aspx?id=2PPHKOQ35MJK70KU7L6T43K6QS

איך ייצא?

Suzuki Jimny

פורסם

האמת שרואים מבפנים ברור מאוד וזה אפילו מאוד יפה, אבל לא בולט בכלל בחוץ(כי יש וילון)

וגם בגלל שהלדים מכוונים כלפי מעלה.

Suzuki Jimny

פורסם

סבבה של רעיון! :) אתה יכול לפרט בקשה איך בדיוק עשית את זה.. חיברת את זה ליציאה של המגבר נכון? (לד זה סוג של דיודה לא?)

face to face with the man who sold the world

פורסם

לא מבין אתכם מה יש להסביר

לד אולטרה ברייט , נגד של 500~ אוהם ( תלוי בנתונים של הלד ) ופשוט לחבר ליציאה של רמקול

אין פה שום דבר מסובך..

ונחמד אחי אבל קח את זה עוד כמה רמות למעלה ותעבוד על משהו יותר רציני מסתם לתקוע לד

סתכל מה אני עשיתי לדוגמא ( לינק בחתימה ) ותבין על מה אני מדבר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

:-D

סבבה של רעיון! :) אתה יכול לפרט בקשה איך בדיוק עשית את זה.. חיברת את זה ליציאה של המגבר נכון? (לד זה סוג של דיודה לא?)
כן, אפשרי גם ל HU , לד זה לד - דיודה היא דיודה.

האמת שרואים מבפנים ברור מאוד וזה אפילו מאוד יפה, אבל לא בולט בכלל בחוץ(כי יש וילון)

וגם בגלל שהלדים מכוונים כלפי מעלה.

עדכון- כן - רואים את זה מחוץ לאוטו וזה ממש יפה (לדעת מי שראה), אם ייהיה אפשרי בערב אני אוסיף סרטון. (חושך ויראו טוב)

עידו באמת חמוד..אתה והרעיונות המוזרים שלך..
כן ,צודק אסף, אתה היית איתי אפילו שאני עבדתי על כל החיבורים :)

רגע אי אפשר לחבר את זה פשוט ליצאה של הסאב במונו ?
את הלדים אפשר לחבר ליציאה של הHu אבל חשוב שתקנה נגד בשביל לא לשרוף אותן (הנורות) כי הן נשרפות מהר מאוד (אם לא יודעים איך להשתמש בהן), ויכולות לגרום לנזק וקצר (אני ממליץאל תעשו אם אתם לא יודעים).

כל לד הוא 3- 3.5 וולט, ובחיבור במקביל נגיד כל נורה לוקחת 3 וולט, אז שתי נורות ייקחו שישה וולטים, שלוש נורות ייקחו תשעה וולט וכך הלאה.

וכל השאר , מקווה שהבנתם איך הכל הולך עם הסיפור של הלדים, אשמח לעזור :wink:

נ.ב הכל התחיל משיעור תנ"ך שהייתי משועמם ומצאתי איך להדליק את הלד בעזרת הפאלאפון, ופתאום גיליתי אשפשר להתקשר דרך היציאה של האוזניה (כמו אר סי אי - זכר קטנציק) ופתאום ראיתי שזה מתקשר :lol: ..אני והשטויות שלי..:wink:

Suzuki Jimny

פורסם

רעיון יפה!

את הקטע עם האוזנייה של הפלאפון גם אני עושה לפעמים שמשעמם לי...חחחח

ומה אם מחברים תלד לחיבור של האוזנייה זה עובד?

• תוכן חדש...