Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבורן היא עיר מדהימה, יש בה לא מעט לראות, אבל מבחינה מוטורית אתה לא בא בתקופה טובה כל כך - אתה מגיע אליה בתקופת החורף [הפוך מהארץ].

מירוץ הפורמולה 1 נערך שם בסביבות מרץ, מסביב לאגם אלברט פארק המלאכותי, בסביבות אוקטובר נערך שם מירוץ אופנועים במסגרת הגראנד פרי [MOTOGP] במסלול פיליפ איילנד שנמצא כ-115 ק"מ דרומית למלבורן [הייתי נוכח בשניהם, חוויה מדהימה].

השכונות היהודיות במלבורן, הן קוליפילד וסיינט קילדה, יש שם לא מעט ישראלים, ומזון ישראלי כשר [במידה ותצטרך] השווארמה שם לא משהו יחסית לארץ.

מלבד זאת, מוזאונים, יש לא מעט, לא זכור לי משהו מוטורי [במסלול בפיליפ איילנד יש מוזיאון על ההיסטוריה של המסלול].

אם יש לך קריזה לראות כביש מאוד מעניין [מבחינה מוטורית :wink: ], ה- Great Ocean Road, כביש מפותל באורך של 350 ק"מ לצידו של האוקיינוס נמצא במרחק של 150 ק"מ פלוס מינוס [לא זוכר בדיוק כמה, זה נשמע הרבה, אבל זה מעט מאוד במונחים של אוסטרליה] ואפשר לעשות טיול של יום - אם בהשכרת רכב ליום אחד, ואם בטיול מסודר באוטובוס , להינות מהכביש ומפלאי המוטוריקה שנעים בו [לרוב אופנועים אקזוטיים - דוקאטי, בימוטה ואם וי אוגסטה] ובסופו של הכביש נמצאים 12 הניצבים, תמונה להמחשה:

12apostels_b.jpg

ועוד אחת:

12%20Apostels%20eastern%20side%202000.450.300.jpg

ולינק לאיזור עצמו, שהוא מרהיב ביופיו: http://www.greatoceanroad.org/

אם תרצה טיפים נוספים על מקומות מעניינים לטייל בהם, אנסה לשחזר. תוכל לקרוא עוד בלינק הבא:

http://www.lonelyplanet.com/destinations/australasia/melbourne/index.htm

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ו, גילי, משפצים שם משאיות, משו משו!

צלם לנו? יש שם אספנים של משאיות מכל הסוגים, מכאלה שעובדים עם ענתיקות מלוקקות ועד בעלי מגרשים מלאי גרוטאות מחלידות.

היה לפני כשנתיים סרט בערוץ 8 (או 24), על נהגות סמי טריילרים באוסטרליה (נדמה לי שהוא נקרה "וילונות בתא הנהג", ובין השאר הראו שם מגרש מלא משאיות ישנות שפשוט עומדות שנים, ביניהן רואים ליילנד שאני אפילו לא יודע את שמו, בארץ היו אולי אחד או שניים כאלה אחד לפחות ב"המניע", מין ביבר משנות החמישים המאוחרות, אבל עם אף יותר ארוך ונמוך, משהו גדול שמיועד לקווים ארוכים...

(איך כל אחד מתנפל עליך עם מה שקרוב אל ליבו, אה? אבל אתה התחלת!)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

קוראים להם ROAD TRAINS והרי כמה תמונות עכשוויות

אירית

RT3.jpg

RT 1.jpg

RD 2.jpg

פורסם

את ה-Road Trains לא תמצא בתוך מלבורן, לכל מדינה באוסטרליה יש אורך מקסימלי מותר למשאיות שנוסעות בדרכים שלה. בנורת'רן טריטורי, האורך המקסימלי הוא הארוך ביותר - 56 מטר פלוס מינוס [קח מטר לפה או לשם :wink: ].

164AusRoadTrain.jpg

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

איך אפשר להחנות את זה ברוורס?!

מה המרחק בלימה של כזה דבר?! אולי בגלל זה יש לו את המגן מקדימה? כי אין ממש טעם לנסות לבלום? :shock:

אל-אלוהים...

טוב, אני יצלם כל מה שאני יכול...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...