Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סטרטר משומש


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שאני צריך להחליף/לשפץ סטרטר.

מחיר שיפוץ או החלפת הסטרטר במשופץ 600 ש"ח.

 

מצאתי סטרטר מפירוק ב100 שקל.

איך אפשר לבדוק את מצבו? איפה אפשר להשיג קיט שיפוץ?

 

תודה מראש.

פורסם

יש מקום שנקרא ד.ש

בפ"ת, הכי זולים, זה מקום שמשפצים בו רק אלטרנטורים וסטרטרים,הם מוכרים לכל המוסכים באיזור והמוסכים מרכיבים לך ולוקחים עוד 300 שקל.

הם גם מרכיבים לך במקום ולוקחים את הישן שלך ונותנים לך זיכוי עליו.

מומחים.

039230773

039224951

פורסם

לא קונים סטארטר מפירוק כי זה הימור.

יכול תוך שבוע למות לך.

תתקשר מחר, אצלהם זה בטוח יותר זול.

פורסם

יש 2 תותחים מבוגרים בסגולה ברחוב הראשי ליד הגזלן של האוכל.

 

 

תלך לשם הם מקצוענים.

 

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

:idea: 100 ש"ח זה לא הימור כ"כ גדול , בטח אם הוא מרכיב לבד.

 

 

גם אם יילך הסטרטר שוב - לא סוף העולם , לא ייגרם נזק נוסף (בהנחה שפותח השרשור לא יגמור גלגל תנופה אם ישמע שהסטרטר דפוק).

 

לגבי ד.ש. - רח' גיסין פינת בלטימור (ליד מפעל "טעם וריח" לתבלינים) בקריית ארייה בפ"ת.

פורסם

סיכום האירוע:

 

נסעתי לפירוקיה והבחור פירק לי סטרטר מסוויפט ידנית 1000 שנת 93.

על הסטרטר היה כתוב "מיצובישי" - כנראה הורכב זמן לא רב לפני התאונה כי היה נראה במצב חדש וגם עבד טוב עם מצבר.

 

הרכבנו את הסטרטר על הסוויפט והוא עובד מצויין. התנעה חלקה ושקטה.

הסטרטר הישן: הבנדיקס היה תקוע לגמרי בגלל איזושהי שייבה שהשתחררה על הציר ומנעה את תנועתו של זר השיניים קדימה ואחורה. ולכן לפני ההחלפה - או שהסטרטר הסתובב על ריק עד שגמר את המצבר, או שהשמיע חריקה ארוכה אחרי שהצלחתי להתניע.

 

בקיצור - יצאתי מבסוט. סה"כ עלות 100 שקל במקום 600-700.

 

לגבי הכיתוב "מיצובישי", מה דעתכם, האם הסטרטר פורק ממיצובישי והורכב על הסוויפט או שהוא המקורי ויוצר באותו מפעל סטרטרים ביפן המייצר לסוזוקי ולמיצובישי?

×
×
  • תוכן חדש...