Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף בלמים, ורוצה לארגן בעצמי כמה שאפשר, לראות איך עושים אם אפשר, וכו'. אז בד"כ שולחים את הדיסקים הקידמיים לחריטה. אני לא יכול להביא לשם בעצמי? כנראה באיזור תלפיות, מישהו יודע? וכמה עולה?

פורסם

אם יש באזור מגוריך איזה מפעל לעיבוד שבבי אתה יכול בכיף להביא לבד את הצלחות שלך.

איזה רכב יש לך?אולי שווה לקנות צלחות חדשות?

בדוק מה העובי צלחות המינימלי לרכב שלך,כי אולי זה כבר לא בטיחותי לנסוע איתם.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

אני ממליץ על "פוגל". לא יעשו מה שלא צריך. אמינות ב-100%.

היו המון שנים ברח' יפו, ליד תחנה מרכזית, עברו לגבעת שאול, רח' בית הדפוס 29.

זה מוסך רק לבלמים. החלפה, חריטה משאבות וכל מה שקשור.

אם תלך לשם, אשמח לשמוע את התרשמותך.

פורסם
אני רוצה להחליף בלמים, ורוצה לארגן בעצמי כמה שאפשר, לראות איך עושים אם אפשר, וכו'. אז בד"כ שולחים את הדיסקים הקידמיים לחריטה. אני לא יכול להביא לשם בעצמי? כנראה באיזור תלפיות, מישהו יודע? וכמה עולה?

אם מדובר על סובארו DL - אין טעם לחרוט, הצלחות זולות מאוד.

דבר שני - בשביל להחליף צלחות אתה צריך לפרק את הצלחות מהנאבה - וזה אומר פתיחת האום של פעמון הציריה (דורש כלים טובים וחזקים), שליפה של הנאבה, שיחרור מספר ברגים ע"י מפתח/בוקסה מתאימים, הוצאת הצלחת והרכבת החדשה.

אם תחרוט או תקנה חדש - לא תחסוך הרבה בכלל (להפך, תבזבז הרבה יותר זמן על החריטה).

יש מכונית ששווה לחרוט, בזו לא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק צודק.

רק אתמול החלפתי שתי צלחות קדמיות ל 205 שעלו לי 80 ש"ח(לשתיהן)

לא יודע כמה עולה חריטה ,אבל עם צלחות במחיר כזה לא שווה בכלל לחשוב על חריטה...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין חיה כזו חריטה של הדיסקיות.

"דיסקיות" הן כינוי עממי נפוץ לרפידות הבלם אותן לא חורטים בשום מצב או מקרה שהוא, כי אין מה לחרוט בהן.

חריטה היא תהליך שמבצעים לפעמים בצלחות הבלם שנקראות גם "דיסקים" (שמים לב להבדל? דיסקים לעומת דיסקיות?).

מוטי.

פורסם

אכן, התבלבלתי והתכוונתי לכתוב צלחות.

דרשו ממני 120 ש"ח לזוג צלחות, עוד לא קניתי. רפידות חדשות יש לי כבר זמן רב בבגאז', של PRO TECHNO 3.0.

זה נראה שהצלחות הנוכחיות ממש די חלקות, ראיתי צלחות הרבה יותר גרועות, כשהחלפתי לסקודה שהיתה לי. זה יהיה ממש נורא אם אחליף רק את הרפידות? הבנתי שיש הרבה מכונאים שזה מה שהם עושים. ייתכן שהם טועים, אבל באזור שלי הם רבים.

פורסם

אם אתה אומר שהצלחות בסדר ולא גמורות אז אין שום סיבה לחרוט,תתקין את הדיסקיות וסע לשלום.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...