Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
95 יעלה 5.63

96 יעלה 5.67

סולר יעלה 5.55

98 יעלה 6.5

נפט יעלה 5.6

ל'

את בטוחה במחירי הסולר?

עד היום זה היה 4 שקל ומשהו, לא זוכר בדיוק.

אבל 5.5???

פורסם

הסולר כרגע עולה בתחנה שלי 5.47

לאחר הנחה של 1.45 המחיר הוא 4.02.

מהשעה 12 בלילה המחיר החדש יהיה 5.55

והמחיר עבור סולר מוזל הוא 4.10

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מסכנים אלה שצריכים למלאות אוקטן 98 :|:roll:

אני לא בטוח. מי שקונה אוטו שלוגם אוקטן 98 מוכן להוצאות גבוהות מראש. אגב יש הרבה תחנות המציעות חצי שקל הנחה לליטר אוקטן 98.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אתם שחכים שהמחירים בישראל עולים בדרך כלל כשמישהו בבמשלה רוצה להרוויח יותר כסף לאיזושהי קופה.

התנודות בעולם במחירי הדלק לא מגיעות לכאלה חריגות כמו בישראל, אני לא מבין איך לאף אחד בממשלה לא אכפת מהעם שלו.

אני מברך כל ניסיון של כל יצרנית רכב להכניס לייצור המוני מכוניות שמונעות ע"י גז.

תחשבו, לצייד כמה תחנות דלק מסויימות בגז כזה ל כזה יקר- הסיבה היחידה שזה כנראה לא יצא לפועל היא שכל מי שמרוויח ממחירת נפט ביוקר נותן כסף ליצרניות המכוניות שלא ייצרו כאלה מכוניות, הטכנולוגיה קיימת אך תמיד יש את הפרמיטיבים שעוצרים אותה.

פורסם

ורק שתקבלו אינדיקציה

היום תידלקתי את האוטו

58 ליטר

325 שקל!! (כמובן שזה לא ירד לי מהכיס הפרטי....אחח כמה טוב זה אוטו חברה):smile:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
המדינה הזאת מגזימה לגמרי עם כל המיסים האלה. יש יותר מידיי מיסים. עדיף שיבקשו מכל אזרח, על פי השכר שלו, לשלם כל שנה X שקלים,יש כזה דבר, זה ניקרא "מס הכנסה".... וכל מי שמקבל משכורת "זוכה" לוותר על במעט חצי מהמשכורת שלו! ולא להוציא כסף מהכיסים בכוח. לוקחים אחוזים מהמשכורת, לוקחים על דלק, לוקחים מע"מ, לוקחים על רכישת רכב חדש(אחוזים מטורפים). איפה נראה דבר כזה בעולם? ועוד יש את ה"חוק חינוך חובה" שכביכול אמור להיות חינם... חינם עלק!

אני זוכר שבצרפת רצו לעלות את מחירי הדלק באיזה כמה גורשים ישר התחילו עם שביתות, סגרו כבישים,

בלה בלה בלה והחזירו את המחיר. פה מעלים חופשי, מתלוננים, אבל לא עושים כלום.

בקיצור, חוץ מללכת למקום שאין בו מיסים, אין הרבה מה לעשות...

אנחנו חיים במדינה "סוציאלית" המשכורת שלי דואגת לכיסוי הצרות של הזקנים, הרעבים וכו' ...

אם זה אין לי כל כך בעיה, אבל לתמוך בפראזיטים, כן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצד אחד המס באמת חוצפה (כי זה במטרה לגבות כסף ולא מהסיבה הנכונה), אבל מצד שני, גם כך יש יותר מדי מכוניות על הכביש, צר לי, אבל אני ממש לא אצטער אם אנשים יסעו פחות ויעדיפו תחבורה ציבורית, פחות צפיפות, פחות זיהום, והכי חשוב פחות תאונות ונפגעים.

אני אישית מעדיף את הרכב שלי כמובן ואני ממלא 98 (חייב) ומיכל אצלי כבר נושק ל-400 ש"ח, אבל בגלל שאני סתם מפונק (כמו רובנו) אני לא רואה סיבה לבכות.

תוספת בעריכה, תבינו, אין לנו פשוט מקום בשביל שכולם יסעו חופשי, וטוב שגם הרכבים יקרים, פשוט אין מקום וזה יהיה סיוט... אז אומנם מהסיבות הלא נכונות, אבל תכלס יוצא למדינה טוב, לדעתי.

תוספת נוספת, לא קראתי את כל השירשור, אבל מריפרוף (הרגע) ראיתי שהנושא עלה... אז סליחה על החזרה, אבל למקרה שזה קצת שונה, אני משאיר את התגובה.

ינון.

פורסם

חוק חינוך חובה=חח''ח. ז''א המידנה צוחקת לילדים שלך ולך בפרצוף:roll:

אגב מנהלים בבקשה לא לימחוק זה לא מה שאתם חושבים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
לא, מה הראשי תיבות?

חוק חינוך חובה=חח''ח. ז''א המידנה צוחקת לילדים שלך ולך בפרצוף:roll:

אגב מנהלים בבקשה לא לימחוק זה לא מה שאתם חושבים

שחכת "ח" אחד...

חוק חינוך חובה חינם...

כל פעם שתראו מישהו מישתמש בביטוי "חחחח" תדעו שזה לא איזה טמבל שניתפסה לו המיקלדת...

זה איש רציני, שרוצה להביע מחאה שקטה!!!

לגבי "חחח" ו"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (אחי)", זה כבר סיפור אחר :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ואללא עוברים לאופניים כמו בסין,נהנה מנסיע באופניים וגם ניהיה יותר בריאים.

ממשלת מושחטים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...