Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם אגיע...בתקווה.

אני יכול להביא חמין של שבת לכל המעוניין...8)

סתם שאלה - ביום שבת הקרוב (11) אין מפגש ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השבת הזו[11 לחודש ] אין מיפגש .

תבוא שבוע הבא[18 לחודש] ..

ליל"ט

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ושוב מקפחים את PSI. וזה חבל. אני מאוד רוצה לבוא, אבל כן, אם זה נופל על שבת של מפגש

PSI זה בלתי אפשרי. באמצע המפגש אי אפשר לחתוך אליכם, וגם אם המפגש של PSI נגמר באחת

עדיין יש פעילות כמו על האש או טיול , וזה חבל.

בתור מנהל וחבר בכיר במועדון PSI וגם המארגן של הטיולים אני לא יכול להבריז וזאת בעייה.

מאוד רציתי להגיע למפגש השבוע, אבל החלטתם לדחות, ועכשיו שוב אי אפשר להגיע.

מישהו יודע האם מתוכנן כבר המפגש של אוטופרט מחדש?

Race Smart

פורסם

אני בכל זאת מציע לעשות גם מפגש מחר. גם אם זה יהיה מיני מפגש.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מפגש היום לא יהיה, חבל לך סתם להגיע למקום בציפיה למפגש ואפילו קטן ...

לא צריך להגזים במינונים של המפגשים בצורה קיצונית שכזו מכיוון שבסוף כל העניין יוריד את החשק לעוד ויתחיל להיות שיגרתי ומשעמם. שכן ,בהפרשים של שבוע אני מאמין שאנשים לא שינו את הסטאפ וכדומה והכל אותו הדבר אז אין טעם להגיע מרחוק[מקרה שלי חדרה] כי זה יהיה מיותר. לכן המפגשים הם 1 ל 3 שבועות לרוב אם לא יותר..

מקווה לראותך שבוע הבא .

בוקר טוב .

פורסם

חסר שלא!!!!

:snipersmi

מיכאל והפעם תגרור איתך את שי התימני הזה!!!:twisted:

פורסם
ושוב מקפחים את PSI. וזה חבל. אני מאוד רוצה לבוא, אבל כן, אם זה נופל על שבת של מפגש

PSI זה בלתי אפשרי. באמצע המפגש אי אפשר לחתוך אליכם, וגם אם המפגש של PSI נגמר באחת

עדיין יש פעילות כמו על האש או טיול , וזה חבל.

בתור מנהל וחבר בכיר במועדון PSI וגם המארגן של הטיולים אני לא יכול להבריז וזאת בעייה.

מאוד רציתי להגיע למפגש השבוע, אבל החלטתם לדחות, ועכשיו שוב אי אפשר להגיע.

אנשים, אני איני חבר מועדון PSI ואפילו מתכנן להגיע למפגש בשבת, אבל חבל מאוד שכבר מפגש שלישי ברצף שמבקשים הרבה אנשים להזיז את המפגש כי הוא נופל בדיוק על השבת של PSI וזה כנראה לא מזיז לאף אחד.

העיקר להגיד שעושים מפגש.

פורסם

זה צירוף מיקרים אנחנו לא עושים זאת בכוונה והם עושים כל שבת 3 והמפגש הזה יוצא אחרי 4 שבועות מהמפגש מרכז הקודם ובמפגש מרכז קודם הם טענו שגם להם יש מפגש!

צר לי שמישום מה גם אם אחרנו בשבוע 1 את המפגש הוא עדין מקביל לPSI . תאמין לי לא יקרה כלום אם הם יפסידו פעם אחת מפגש של PSI זה לא מפגש ניצחי או יחיד בשנה שלהם.אם הם כולכך רוצים להגיע אפילו לפעם אחת אני חושב שהם יעמדו נפשית פעם אחת בלוותר על מפגש PSI לטובת המפגש הזה .גם ככה המועדון הזה עושה מפגשים במהלך השבוע ימי חמישי ודברים דומים ..לעומת מפגש מרכז שלא כל שני וחמישי רואים אחד את השני. קיצר-

אין מה לעשות אי אפשר תמיד לטעום מ2 העולמות.

פורסם

לדעתי אם זה נופל על מפגש שמתקיים בצורה סדירה כל 3 שבועות ויש אנשים שנוכחים בו ורוצים גם להגיע למפגש אודיו, אפשר להזיז את האודיו.

ברגע שבן אדם מגיע למפגש בצורה סדירה אז זה כן סיפור בשבילו להפסיד מפגש ואין שום סיבה שלא נלך לקראתם ונזיז אותו. זו דעתי, אתם כמובן יכולים להחליט מה שבא לכם.

לגבי המפגש של אוטופרט, בדקנו כמה מקומות אפשריים ואני מקווה שבקרוב נחליט על המתאים ביותר. בבקשה לא לפתוח את זה עכשיו לדיון ולהתחיל לשאול שאלות, כשיהיו לי תשובות נעלה הודעה מסודרת.

פורסם

אין מצב שהמפגש אודיו יזוז עכשיו זה חוסר אחריות לשמה![לידע כללי גם המפגש שלנו מתקיים בצורה קבוע וסדירה אחד ל3 שבועות]. ויש הרבה סיבות אני בכל מקרה חד פעמי שבת הבאה יהיה פנוי גם מהעבודה שהודעתי מראש והיה לי קצת סיפור אם זה וגם משום שלאחר מכן יש לי רצף אחרון של השלמות ובגרויות אחרונות שאני חייב להשקיע .ולאחר מכן כבר יצא מפגש של אוטוסאונד .

בכל מקרה צר לי מאד למי שלא יוכל להגיע אבל הוא לא יכול כתוצאה מכך להשבית בעקיף מפגש אחר בעוד שהוא יהנה לו במפגש שלו . כמו שאני לא בא אליכם בבקשה לדחות את מפגש PSI אז אני מצפה מאותם אנשים להבנה בעניין שגם לי קשה ולא נוח ומסתדר כרגע לדחות את המפגש . קיצר אני לא רואה פה עכשיו פתח לויכוח בנושא . כמו שרשום בהודעה הראשית "פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע .אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה

המפגש לא יזוז מקום או שעה!

בפעם הבאה אני מבטיח, תיהיה יותר התחשבות . עכשיו קצת מאוחר מדי ואני מבקש מאותם אנשים כרגע לא לשבש את המפגש הנוכחי שכבר ניקבע מראש , אתם לא יכולים להגיע . אני מצטער . יש סדר עדיפויות אודיו , מכוניות, מפגש מועדון. שכל אחד יעשה את הבחירה שלו מבלי להפריע בעקיפין להיתקיימות של מפגש אחר.

בכל מקרה הדיון הזה הופך לפוליטי מדיי וסיגנון צט. אז עשו טובה -מי שמגיע שיכתוב שמגיע וזהו בלי יותר מדיי פוליטיקה בבקשה.

יום טוב!

פורסם
אין מצב שהמפגש אודיו יזוז עכשיו זה חוסר אחריות לשמה![לידע כללי גם המפגש שלנו מתקיים בצורה קבוע וסדירה אחד ל3 שבועות]. ויש הרבה סיבות אני בכל מקרה חד פעמי שבת הבאה יהיה פנוי גם מהעבודה שהודעתי מראש והיה לי קצת סיפור אם זה וגם משום שלאחר מכן יש לי רצף אחרון של השלמות ובגרויות אחרונות שאני חייב להשקיע .ולאחר מכן כבר יצא מפגש של אוטוסאונד .

בכל מקרה צר לי מאד למי שלא יוכל להגיע אבל הוא לא יכול כתוצאה מכך להשבית בעקיף מפגש אחר בעוד שהוא יהנה לו במפגש שלו . כמו שאני לא בא אליכם בבקשה לדחות את מפגש PSI אז אני מצפה מאותם אנשים להבנה בעניין שגם לי קשה ולא נוח ומסתדר כרגע לדחות את המפגש . קיצר אני לא רואה פה עכשיו פתח לויכוח בנושא . כמו שרשום בהודעה הראשית "פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע .אני יעשה את זה ברור כשמש כי תמיד יש איזה בעיה עם זה

המפגש לא יזוז מקום או שעה!

בפעם הבאה אני מבטיח, תיהיה יותר התחשבות . עכשיו קצת מאוחר מדי ואני מבקש מאותם אנשים כרגע לא לשבש את המפגש הנוכחי שכבר ניקבע מראש , אתם לא יכולים להגיע . אני מצטער . יש סדר עדיפויות אודיו , מכוניות, מפגש מועדון. שכל אחד יעשה את הבחירה שלו מבלי להפריע בעקיפין להיתקיימות של מפגש אחר.

אסף יקירי,

עם כל הכבוד אתה בן אדם אחד. אם לך לא נוח בתאריך אחד ולהרבה אנשים אחרים עדיף בתאריך אחר אז בוודאי שצריך לשקול להעביר את המפגש לתאריך אחר.

המפגשים של מועדון PSI נערכים כבר מספר שנים רצוף. מפגשי קארספורום המחודשים התחילו לפני חצי שנה ותמיד נפלו על התאריכים של מפגשי PSI.

בכלל, צורת הדיבור שלך היא בטון מתנשא כאילו המפגשים נערכים בחצר של הבית שלך.

המפגשים אינם בבעלותך, לכן כל אשר תוכל לעשות זה לדבר לליבם של האנשים המארגנים, ולא להגיד דברים בסגנון: "המפגש לא יזוז מקום או שעה! " - כאילו אתה המארגן הראשי שמוציא הודעה לעיתונות.

אז בוא אני יעשה לך את זה ברור כשמש - הנושא הזה כן פתוח לויכוח מהסיבה הפשוטה שאמנם אנחנו כותבים בפורום אודיו כרגע, אך פורומים נוספים סובבים אותנו כמו שלא היית רוצה שמועדון אחר יעשה מפגש בו בזמן של מפגש האודיו - ניתן להתגמש טיפה ולשנות את תאריך המפגש.

פורסם

אני לא יכנס איתך לויכוח בנושא .אתה כניראה חדש בעניין כיוון שמיכאל התחיל לארגן בעבר מפגשים אילו ואני ניכנסתי איתו לכך ואנחנו מארגנים את המפגשים האילו בצורה ציבורית לגמרי לכן אנחנו מזמינים משמע-מי שרוצה ומתאים לו שיבוא .

בכל מקרה המפגש יתקיים בתאריך הנל -נקודה

מי שנוח לו שיבוא מי שלא אז אני מצטער.

אני בכל אופן שבוע הבא יהי שם ואני מאמין שכך גם רבים.

שיהיה לך יום טוב.

וצר לי שאתה רואה בתוכן ההודעה שלי משהו פוגע כי זו לא המטרה. ולא אתה המלאך גבריאל שיבוא וישבש וישנה דברים .אתה רוצה תבוא אתה לא רוצה אל תבוא כבר היה מדובר מראש על התאריך הנל אז צר לי.אם מפריע לך משהו תיפתח דיון מפגש אחר משלך . לא נכון מצידך להיכנס ולהיתערב בדיון מפגש שאני פתחתי .

ועשה לי טובה -פה נסיים את הויכוח המיותר הזה ואם מפריע לך אתה מוזמן לפתוח דיון מפגש משלך ולא להרוס ולשבש של אחרים . צודק זה לא המקום שלי שם אבל זה לא המקום שלך לקבוע לי מתי לארגן מפגש מרכז .אני לא באתי בטענות לPSI אז שהם לא יבואו בטענות אלי כי זה חזירות לשמה למנוע מפגש אודיו בתאריך הנל בעוד שהמפגש שלהם יתקיים. אם לא שמת לב אני מארגן המפגש ואני גם מוציא אותו "לעיתונות". אשמח לראות אותך שבוע הבא באותו מטבע שבו אשמח לראות אותך לא משבש לי מפגש ומכניס לי יותר מדיי פוליטיקה .

שבת שלום.

פורסם
אני לא יכנס איתך לויכוח בנושא .אתה כניראה חדש בעניין כיוון שמיכאל התחיל לארגן בעבר מפגשים אילו ואני ניכנסתי איתו לכך ואנחנו מארגנים את המפגשים האילו בצורה ציבורית לגמרי לכן אנחנו מזמינים משמע-מי שרוצה ומתאים לו שיבוא .

בכל מקרה המפגש יתקיים בתאריך הנל -נקודה

מי שנוח לו שיבוא מי שלא אז אני מצטער.

אני בכל אופן שבוע הבא יהי שם ואני מאמין שכך גם רבים.

שיהיה לך יום טוב.

וצר לי שאתה רואה בתוכן ההודעה שלי משהו פוגע כי זו לא המטרה. ולא אתה המלאך גבריאל שיבוא וישבש וישנה דברים .אתה רוצה תבוא אתה לא רוצה אל תבוא כבר היה מדובר מראש על התאריך הנל אז צר לי.אם מפריע לך משהו תיפתח דיון מפגש אחר משלך . לא נכון מצידך להיכנס ולהיתערב בדיון מפגש שאני פתחתי .

אז בוא נבהיר כמה דברים:

1. לא - אני לא המלאך גבריאל. אני יודע.

2. ארגון מפגש לא נגמר בת'רד בפורום - אבל אני חדש מה אני יודע.

3. אני מתכוון להגיע - אבל כוונתי בהודעה הקודמת היא היחס כלפי אלה שרוצים להנות משתי המפגשים אבל בגלל סוג של טמטום לא מצליחים.

4. אני לא רואה בתוכן ההודעה שלך שום דבר פוגע.

5. לפי חוקי הפורום - אם קיים דיון של נושא מסויים - אסור לפתוח עוד אחד. מצטער.

6. "לא נכון מצידך להיכנס ולהיתערב בדיון מפגש שאני פתחתי" - זה פורום פתוח ואני יכתוב איפה שאני רוצה לכתוב:shock::idea:

פורסם

בכל אופן יום שבת היום מצב רוח טוב על הבוקר , אין טעם לשנות זאת.

אני אשמח לראות אותך שבוע הבא נוכח במפגש.

בנוסף על כך אני מבטיח שממפגש הבא אני יתחשב בכך שהוא לא יפול על מפגש PSI וכך הלאה בהמשך המפגשים שלנו.

בכל אופן לכל מי שקרא את התגובות האחרונות וניכנס לסירטון ובילבול גדול שורה תחתונה -המפגש אכן יתקיים כרגיל יום שבת הבא 18 לחודש 12:30 מאחורי האיצטדיון במקום הקבוע.

אשמח לראות את רובכם נוכחים במפגש .

שבת שלום לכולם.

נ.ב: האירגון מפגש הזה כמו אחרים אורגן ראשית ותואם טלפונית עם המארגנים ברוב המקרים מוכאל ואנוכי. ככה שלא בדקה ה90 אנחנו קמים בבוקר וכותבים דיון מפגש.בנוסף על כך זה לא הפורום אודיו היחיד שדיוני המפגש שלנו מתפרסמים בו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...