Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדר"כ נדרש לצורך צביעה על פלסטיק חומר שיגשר בין הפלסטיק לצבע.

המיכלים שאתה השתמשת לא דרשו זאת אני מבין.

מהיכן נרכשו?

אגב- מדוע לא לצבוע בצבע של הרכב?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בדר"כ נדרש לצורך צביעה על פלסטיק חומר שיגשר בין הפלסטיק לצבע.

המיכלים שאתה השתמשת לא דרשו זאת אני מבין.

מהיכן נרכשו?

אגב- מדוע לא לצבוע בצבע של הרכב?

המיכלים נרכשו מהום-סנטר. מחיר: 39 ש"ח ליחידה, שמספיקה לדי הרבה שטח. מיכל אחד הספיק בינתיים לספוילר (אין תמונות של הצביעה, לצערי) ולכל מה שצילמתי היום, ועדיין נשאר מעט במיכל.

אני מאוד אוהב את הדוגמא של הרכב - אדום עם "קישוטים" שחורים. לדעתי השחור "שובר" מעט את האדום הבוהק, ולכן בחרתי להשאיר את הצבע כמו שהוא.

אני כן מתלבט לגבי צביעות של חלקים אחרים ברכב, לדוגמא המראות וחלקים מהדש-בורד, שאולי כן יראו טוב בצבע הרכב.

בכל מקרה, המשך הפרויקט (פגושים, פסי קישוט על הדלתות, מראות, דאש-בורד ושות') יגיעו לאט לאט. אין לי יותר מדי זמן לצערי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שכחתי גם שהמיכלים לא מקודדים לצבע של הרכב...

בכל אופן יצא יפה ואני גם מסכים איתך לגבי "שבירת" הצבע.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

היום היתה לי שעה פנויה, והחלטתי להמשיך ולצבוע את הרכב.

הקורבן - הפגוש הקדמי.

אבל קודם כל, בדיקה שבועית לרכב.

מבט חטוף על המנוע - הכל נראה מחובר ותקין.

מיכל מים - מלא.

שמן - מלא.

אוויר בגלגלים נבדוק אחר כך, בתחנת הדלק.

אפשר להמשיך!

IMG_0350.jpg

IMG_0351.jpg

IMG_0352.jpg

פורסם

השבוע, כלקח משבוע שעבר, בצאתי סריקה מקיפה למשטח העבודה שלי.

בשבוע שעבר בורג קודח שנשכח שם עשה לי נזק של 500 ש"ח בצמיגים הקדמיים. השבוע בדקתי טוב טוב את השטח, ואת הברגים שנשארו שם העפתי הצידה. לומדים מטעויות :oops:

בתמונה השניה - המצב לפני שנגעתי. הפגוש כבר מזמן איבד את הצבע השחור שלו. במרכז הפגוש יש סדק עצבני, כנראה ממכת חניה שהרכב חטף אצל הבעלים הקודמים. כדי לתקן אותו כמו שצריך יש לפרק את הפגוש ולהשלים עם אפוקסי. זה ידחה לשבוע אחר.. אין לי זמן להבין איך מפרקים את זה השבוע.

IMG_0355.jpg

IMG_0358.jpg

פורסם

את התהליך המפורט כבר צילמתי בשבוע שעבר, אז בקצרה:

הורדת פס הקישוט, שהיה פעם אדום.

שיוף.

איטום הסביבה בנייר עיתון. הרבה עיתון, בלי קמצנות. את העיתון מדביקים עם נייר דבק. הכי קל להוריד אחר כך מהרכב.

צובעים בשכבות דקות של צבע.

בתמונות:

אחרי שיוף, לאחר האטימה ולאחר השכבה הראשונה של הצבע.

IMG_0359.jpg

IMG_0365.jpg

IMG_0366.jpg

פורסם

התוצאה הסופית.

אחרי כמה וכמה שכבות של צבע, כמה דקות של ייבוש והורדה של כל העיתונים...

:beerchug:

IMG_0372.jpg

פורסם

עכשיו, חסרים שני דברים:

פס קישוט אדום ולוחית רישוי קדמית.

השבוע קניתי פס קישוט אדום חדש, במקום הישן שהיה פעם אדום והיום הוא בעיקר פס. הפס החדש הוא לא אדום מלא, אלא אדום-שחור. נראה לי שהוא ישב יופי יופי על ה205. מקסימום - ננסה לצבוע מחדש גם את פסי הקישוט. אני מוריד אותם בזהירות.

ניסיתי להדביק את הפס היום, אבל הדבק שלי רק המיס את הצבע ולא נדבק לכלום. כנראה שצריך לצבע כמה שעות להתייבש טוב טוב לפני שמדביקים עליו. העברתי את הרכב לחניית הלילה. מחר בבוקר אני אדביק את הפס החדש, ובתקווה גם אמשיך לפגוש האחורי.

בתמונה - הפס החדש שקניתי. 18 ש"ח למטר. לפיג'ו 205 צריך בערך 6.5 מטר של פס.

IMG_0356.jpg

פורסם

עכשיו לא היה מזיק לצבוע את הרכב בצבע אדום לוהט!.:evil:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
זה פס מיוחד עם דבק מאחור?

או שאתה מדביק אותו עם דבק מסוים? אם כן-->אז איזה סוג של דבק מומלץ..

והיכן רכשת את הפס האדום?

הפס האדום מגיע עם משהו שנראה שהיה פעם דבק, אבל כנראה ששנים בחנות גרמו לו להתייבש למוות, ועכשיו הוא רק שכבה ספוגית שגירדתי.

עדיין לא הדבקתי את הפס, אני כנראה אדביק אותו עם דבק הפלאים שלי - דבק ביזון לפלסטיק. מדביק כמעט כל דבר בצרפתיה.

את הפס האדום רכשתי, בעצתו של חבר הפורום SRACK (הנה הזדמנות להגיד תודה :mm_wink:) בחנות דודי-גום, בתל-אביב.

פורסם

יפה מאוד !! :mm_yeah:

באמת עבודה יפה מאוד.

אני מאוד רוצה לראות איך יראה הפס מודבק. זה מאוד מוסיף כל הנגיעות הקטנות האלה.

אני חוזב שגם קארקיט יכול לעזור לך בתיקון הסדק...

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

יצא יפה, קבל ח"ח על העבודה. :-)

חשוב לציין שאין לבצע צביעה כזאת במקומות שבהם יש זרימת אוויר, אחרת חלק מהצבע יעבור למקומות לא רצויים.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...