Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי ברכב משנת 83 שאני רוצה לקנות ולעבוד עליו, יותר עבודת פחחות ובד, כי המנוע והגיר ומערכת הקירור במצב מצויין.

הטסט האחרון של הרכב נגמר בינואר 2004, אני זוכר שקראתי בפורום שרכב עובר בדיקת מעבדה, רק אם שנתיים הוא לא עבר בדיקת רישוי שנתית, או חצי שנתית.

אך אני לא זוכר אם זה שתי בדיקות = שנה אחת, או שנתיים שלא עבר בדיקות ולא משנה מה גיל הרכב.

ככה שהרכב לא עבר בדיקת טסט כבר שנה ו 4 חודשים, האם הוא יצטרף בדיקת מעבדה?

האגרות לא שולמו, ככה שיש לי לשלם עוד 3 אגרות.

הרכב זה גולף דור ראשון, מישהו יודע מהי אגרת הטסט שלו לחצי שנה?

תודה רבה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
היום נתקלתי ברכב משנת 83 שאני רוצה לקנות ולעבוד עליו, יותר עבודת פחחות ובד, כי המנוע והגיר ומערכת הקירור במצב מצויין.

הטסט האחרון של הרכב נגמר בינואר 2004, אני זוכר שקראתי בפורום שרכב עובר בדיקת מעבדה, רק אם שנתיים הוא לא עבר בדיקת רישוי שנתית, או חצי שנתית.

אך אני לא זוכר אם זה שתי בדיקות = שנה אחת, או שנתיים שלא עבר בדיקות ולא משנה מה גיל הרכב.

ככה שהרכב לא עבר בדיקת טסט כבר שנה ו 4 חודשים, האם הוא יצטרף בדיקת מעבדה?

האגרות לא שולמו, ככה שיש לי לשלם עוד 3 אגרות.

הרכב זה גולף דור ראשון, מישהו יודע מהי אגרת הטסט שלו לחצי שנה?

תודה רבה.

כפיר

מחיר האגרה תלוי באיזה גולף זה ? GTI ?

בכל אופן, 3 אגרות לא יעלו פחות מ-1600 ש"ח ! אם זו GTI או גירסה דומה, זה יעלה יותר...

לתשומת ליבך.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הרכב אכן צריך בדיקת מעבדה מוסמכת

דבר שבדרך כלל עולה המוןןן כסף כדי שהרכב יעבור אותה

אישית

אני ממליץ לך לרדת מרעיון הרכב הזה, כי על פניו- להחזיר אותו לכביש יעלה לך יותר מעלות הקניה שלו.

לא שווה.

בהצלחה

=ארז=

פורסם
אישית

אני ממליץ לך לרדת מרעיון הרכב הזה, כי על פניו- להחזיר אותו לכביש יעלה לך יותר מעלות הקניה שלו.

לא שווה.

מצאת לך למי לומר את זה :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

צור קשר עם הבעלים, ברר את מספר הת.ז שלו, ומספר הרישוי של הרכב,

ועם זה תתקשר למענה האנושי של משרד הרישוי ותשאל אם צריך לבצע לרכב בדיקת מעבדה.

יכול להיות שיתמזל מזלך כמו שקרה לי עם האלפא...

אגב, GTI?

No worries 8)

פורסם
הרכב אכן צריך בדיקת מעבדה מוסמכת

דבר שבדרך כלל עולה המוןןן כסף כדי שהרכב יעבור אותה

אישית

לא שווה.

בהצלחה

=ארז=

בדיקת מעבדה = 800 ש"ח וקצת יותר בלבול מוח (בעליה הקודמים של ה-164 היו צריכים להחליף בלמ"ז וצמיגים בשביל לעבור את הבדיקה לאחר 7 שנים שהאוטו עמד) כל הדברים שמבקשים להחליף לצורך מעבר בדיקת מעבדה הם דברים בטיחותיים שממילא היו צריכים החלפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת לא גולף GTI זאת גולף רגילה 1300 3 דלתות.

אתם בטוחים בקשר לבדיקת מעבדה שצריך לעבור?

כי שקנינו את הסובארו לא היה לה טסט גם כשנה וחצי בערך, ורק שילמנו את האגרות החסרות והעברנו טסט מחדש, ללא כל בדיקת מעבדה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זאת לא גולף GTI זאת גולף רגילה 1300 3 דלתות.

אתם בטוחים בקשר לבדיקת מעבדה שצריך לעבור?

כי שקנינו את הסובארו לא היה לה טסט גם כשנה וחצי בערך, ורק שילמנו את האגרות החסרות והעברנו טסט מחדש, ללא כל בדיקת מעבדה.

היי

קודם כל אתה צריך לעשות בדיקת מעבדה משום שכל רכב מיושן(אחרי 20 שנה) שמהטסט האחרון חלפו יותר משנה חייב במעבדה מוסמכת.

שנית לגולף כל אגרה שנתית זה 709 ש"ח חלק ל חצי שווה 354.5, אצלך באוטו אין טסט שנה וארבע, בשנה ו 4 יש 3 חציים,

אז תהייה חיב 354.5X3=1063.5

גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

תודה גיא ולכל מי שענה.

מישהו בבקשה יכול לפרט לי מה התהליך של בדיקת מעבדה, מה בודקים, על מה מכשילים יותר ופחות?

תודה.

כפיר

פורסם
תודה גיא ולכל מי שענה.

מישהו בבקשה יכול לפרט לי מה התהליך של בדיקת מעבדה, מה בודקים, על מה מכשילים יותר ופחות?

תודה.

כפיר

בעיקר כל מה שקשור לבטיחות נטו. תקינות בלמים, צינורות בלם חייבים להיות חדשים, בלם-יד חייב להיות תקין עד מאוד, צמיגים במצב חדש, שום חופשים מכל סוג בפרונט ומערכת ההיגוי, מנוע ללא נזילות שמן משמעותיות (כדי שלא תגרום לאופנוען להחליק בגללך בכביש..) וללא עישון קבוע, בולמי זעזועים תקינים.

למעט הנ"ל, חשובה תקינותן של חגורות הבטיחות, הבנתי שלא תמיד בודקים את זה, אך כמובן שבכל זאת כדאי שתהיה מערכת תקינה...

בגדול זה בדיוק כמו טסט, רק שכאן לא יגידו לך "זה עובד ככה-ככה, אני אעביר אותך, אבל תתקן את זה בהקדם"...

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מבין.

האם אפשרי להקפיא את הרישיון, ואז להעביר את הבעלות על רישיון מוקפא?

ואיך זה ששיפצנו את הסובארו לא היה לה טסט כשנה וחודשיים שילמנו את האגרה ולא עישנו בדיקת מעבדה?

תודה.

כפיר

פורסם
אני מבין.

האם אפשרי להקפיא את הרישיון, ואז להעביר את הבעלות על רישיון מוקפא? אפשרי, זה מה שעשיתי שלשום.

ואיך זה ששיפצנו את הסובארו לא היה לה טסט כשנה וחודשיים שילמנו את האגרה ולא עישנו בדיקת מעבדה? קורה שמתפספס להם במשרד הרישוי, גם כן קרה לי בעבר עם איזה פיירבירד 74.

תודה.

כפיר

.....

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

תודה ליאור

הלוואי ויתפספס להם באמת.

אני יגלה לכם את האמת, כי לא רציתי שתתנפלו עליי, מדובר ב BMW 316 שנת 83

הרכב הוא גיר ידני 4 הילוכים, מנוע וגיר במצב מצויין, יד שניה, וכל הרכב מקורי, צריך לעבור פחחות, כי צבע שחור דהה לגמרי וקצת חלודה סביב החלון, ולתקן גג ודיפוני דלתות ומושבים שקצת רופפים.

דגם ממש מדהים, התלהבתי מהצורה שבה פותחים את מכסה המנוע (מושכים אחורה ואז מעלים כלפי מלעה, שנפתח מול פני הנהג.

זה רכב שלוש דלתות וממש מקורי, יש את כל החלקים וספר טיפולים.

הלוואי והיא היתה נראת כמו שמצאת את הפרינץ.

פורסם

שלום ליאור .

האם העברת בעלות לרכב שרישיונו מוקפא היא כמו העברת בעלות סטנדרטית ?

פשוט ללכת לדואר - להעביר בעלות - ובמקום מודפס רשיון רכב מוקפא חדש על שם הבעלים החדשים ?

ואם לא מה היא הפרוצדורה להעברת בעלות שכזאת ?

ובשביל שאהיה בטוח - אם ישנו רכב שעמד כמה שנים , אני פשוט יכול ללכת עם הבעלים למשרד התחבורה , להקפיא את רישיון הרכב ובאותו היום להעביר בעלות לרכב עם רישיון רכב מוקפא ?

תודה.

פורסם

שלום ליאור .

האם העברת בעלות לרכב שרישיונו מוקפא היא כמו העברת בעלות סטנדרטית ?

פשוט ללכת לדואר - להעביר בעלות - ובמקום מודפס רשיון רכב מוקפא חדש על שם הבעלים החדשים ?

ואם לא מה היא הפרוצדורה להעברת בעלות שכזאת ?

ובשביל שאהיה בטוח - אם ישנו רכב שעמד כמה שנים , אני פשוט יכול ללכת עם הבעלים למשרד התחבורה , להקפיא את רישיון הרכב ובאותו היום להעביר בעלות לרכב עם רישיון רכב מוקפא ?

תודה.

לא בדיוק, בכדי להעביר בעלות על רכב שרישיונו מוקפא, צריכים ללכת למשרד הרישוי, שם מקבלים שובר תשלום על החוב שיש לרכב עד אותו רגע, אם בכלל ושובר תשלום העברת בעלות שמשלמים בדואר. עם הנ"ל חוזרים למשרד הרישוי והעברת הבעלות מתבצעת שם.

לגבי שאלתך השניה, טכנית זה אפשרי, אך בגלל שהרישיון לא היה מוקפא, תצטרך לשלם את האגרות שהצטברו ורק אז יהיה ניתן להעביר בעלות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...