Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הרבה אנשים פה מדברים על במה ועל כל מיני מונחים מעניינים מעניין כמה מאלה שכותבים באמת יודעים על מה הם כותבים?? קודם כל אפשר לראות שאולי חוץ EYALR כל מי שכתב משהו כתב רק על מרכז במה עשרים פעם כאילו זה הדבר היחיד שיש וחוץ מזה באמת לא התייחס לשום דבר כמו שEYALR אמר אבל מה שיותר מעניין אותי זה למי פה (כולל EYALR) יש באמת מערכת Sound Quality ולא סתם זוג רמקולים מותקנים בדלתות. אני לא יהיה מופתא אם איך אומרים בארץ "דיבורים לחוד ומעשים לחוד" ובטח מי שרק מדבר על מרכז במה שזה כולה דבר אחד קטן בין הרבה לא יכול לבנות מערכת כזאת. מה שמצחיק בארץ זה שכל מי שמשחק עם הטוויטרים ומשאיר את הוופרס בדלתות חושב שהוא עובד על הבמה ומינימום בונה רכב לתחרויות שבעצם יותר חשוב לשחק עם הוופרס אז בקיצור מעניין אותי לשמוע על המערכות Sound Quality שלכם.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער על הניסוח אני פשוט מדבר לפי הניסיון שיש לי עם אנשים בחנויות בארץ שזה לא הניסיון הכי טוב אבל אני אסים יותר לב לזה והרצתי חיפוש על המערכת שלך ואני רואה שלך באמת יש גיבוי למה שאתה אומר ואפילו גיבוי רציני מה שיותר מעניין אותי זה מה יש לשאר האנשים שדיברו???

פורסם

שאר האנשים שדיברו, לפחות רובם, גם אם לא שמעו בחיים מערכת SQ אמיתית, דיי מתבססים על מה שהם למדו פה בפורום במשך הזמן וגם הת'רד המאוד ספסציפי הזה מלמד לא מעט על כל נושא הסאונד-סטייג' ברכב ובכלל.

אתה כותב בצורה תוקפנית מכיוון שמפריע לך שהם לא באמת שמעו מערכת SQ או בגלל שהדברים שנאמרו אינם נכונים? כי רוב הדברים שנכתבו כאן דיי נכונים לדעתי.

איציק.

פורסם

כמו שאמרתי כולם חוץ מאחד דיברו רק על מרכז במה (לא רק פה ראיתי גם בהודעות אחרות) כל הזמן ורק על זה כאילו זה הדבר היחיד שחשוב או היחיד שיש אני כותב בצורה תוקפנית קצת כי אנשים אולי חוזרים על מה שהם קוראים בפורום אבל לקרוא בפורום זה לא מספיק ולא אומר שהם באמת יודעים על מה הם מדברים ואם זה המצב אז הוא לא טוב. כל הודעה שניה פה בפורום אני רואה אנשים מדברים על במה אבל אתה חושב שחוץ מלחזור על המילה במה הם באמת יודעים מה הכוונה??? אני לא בטוח בכלל ודי בטוח שהרוב חושבים שבגלל שהם התקינו זוג רמקולים נחמד בדלתות יש להם במה וככה הם בעצם לא יודעים מה הם מפסידים ויכולים גם להטעות אחרים.

פורסם

ג'ק-ג'ק, יש לך מה להוסיף לעניין SoundStage? אולי את דעתך בנושא?

במקום "ביקורת" שאינה תורמת דבר מסתם בזבוז זמן?

ואייל , כתבת: "כמו כן, אפשר לכוון את הבמה שתהיה ממורכזת יותר לכיוון הנהג, (לא סימטרי בשני הצדדים)".

מבחינת אופציה, זה קיים. אך לא המצב הנכון. (מה שכבר לדעתי, סיכמנו עליו)

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

כבר כתבתי את הדעה שלי שכמעט כולם פה מדברים רק על דבר אחד והוא מרכז במה פירוט גדול יותר כתב EYALR ופירוט עוד יותר גדול אפשר למצוא אם רוצים בכל ספר חוקים. הביקורת שלי היא אל אנשים שמדברים על משהו שהם לא ממש מבינים ונתפסים רק למשהו אחד כמו מרכז במה שיש עוד הרבה דברים לא פחות חשובים. כבר כתבו לך כמה פעמים כאן שאין דבר כזה המצב הנכון בקשר ללכוון רק לנהג או גם לנהג ולנוסע אבל אתה ממשיך לכתוב שיש זה מראה על זה שאתה לא ממש קורא מה שיש לאנשים אחרים להגיד ולא יודע מה קורה בתחום תחרויות סטריאו ואיך במה ברכב צריכה להיות מה גם שאמרו נכון שמרכז זה שייך לאימג' עוד לא ענית לי על השאלה איזה מערכת יש לך שיש בה במה??

מה עשית בשביל להגיע לבמה???

הניסון שלי בעניין הוא שהייתי מתחרה כשהייתי חי בUSA ואני יודע כמה זה קשה לבנות מערכת Sound Quality ולמרות שהייתי מתחרה (לא מתחרה גדול אבל בכל זאת מתחרה) ומדבר עם מתחרים אחרים וחלק מהם מאוד טובים לא דיברנו כל כך הרבה רק על מרכז אימג' וזה בגלל שזה סך הכל דבר אחד בין הרבה אחרים.

פורסם

ג'ק ג'ק, איזה מן מתחרה היית?

הסט-אפ שלי כתוב בחתימה. אם היית בארה"ב, ובטח אם התחרת , אתה חייב להכיר את הקומפוננט.

איך עשיתי במה? כיוון פאזה אקוסטית.

תבוא למפגש מרכז, ותשמע בעצמך.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

הייתי מתחרה בIASCA קטגוריה Street X 1-600 אם זה אומר לך משהו כמו שכתבתי לך בהודעה פרטית חצי מהחיים שלי העברתי בארה"ב אני מכיר את הסט שלך די טוב בגלל שהוא סט עממי ודי נפוץ לא ראיתי אף אחד שהתחרה איתו כי בדרך כלל מתחרים משקיעים בסטים יקרים ואיכותיים יותר אבל סך הכל הסט שלך נותן תמורה לכסף רק חבל שאתה מגביר אותו עם ג'אנק. עשית במה ע"י פאזה אקוסטית?? זו בדיחה או שאתה רציני?? גם עם תשחק עם פאזות כל היום וכל הלילה עדיין אם לא עבדת על מיקום כמו שצריך של האלמנטס (וזה אומר לא לדחוף אותם בדלת) המערכת שלך תשמע כמו סלט (סלט טוב יותר אבל עדיין סלט) וזאת עובדה שאני לא חושב שמישהו עם מערכת טובה עם בניות כמו שצריך יגיד לך משהו אחר פאזה בודקים אחרי שכבר עבדת על מיקומים ולא לפני את זה כל ROOKIE יודע אבל כמו שאמרתי וחשבתי אנשים כאן מדברים על דברים שהם לא ממש מבינים בהם...

תשאל בעצמך מי כאן שיש לו מערכת עם רמקולים ממוקמים כמו שצריך חושב שבכלל יש מה להשוות למערכת בלי בניות עם סט מורכב בדלת.

פורסם

מרכז התמונה בסטראו-נכון לא אמור להיות במרכז הדשבורד אלא מול המאזין (במקרה של הנהג מולו הכוונה מאחורי ההגה).

לגבי סאונד אמיתי ברכב זה שהתמונה תהיה יותר ממורכזת לא יעשה אותה אמיתית מכוון שהנהג לא יושב במקום שכל ההחזרים סימטריים. בנוסף ההחזרים מושפעים ממבנה הרכב ואף פעם לא יהיו אמיתיים או לפחות קרובים למה שאפשר להגיע בחדר מטופל מינימלית.

-נועם

פורסם

מרכז התמונה בסטריאו לרכב צריך להיות מרכז הדשבורד ולא מול המאזין. הסאונד בעצם צריך להיות כפי שהוא נשמע מזוג רמקולים בבית כשאתה נמצא קרוב יותר לצד שמאל.

נועם, האם שמעת מערכת טובה לרכב? נכון שזה קשה להגיע לתוצאות גבוהות אך בהחלט ניתן.

פורסם

בנתיים לא יצא לי לשמוע מערכת לרכב שנשמעת טוב (ולא יצא לי לשמוע הרבה).

כל הפוינט שלי הוא שאני בטוח שיש מערכות שנשמעות טוב מאוד אבל ברכב אף פעם לא נגיע לתוצאות של חדר זה הכל.

הכוונה שלי הייתה בסטראו נכון (באלאנס LEFT-RIGHT+טיים קורקשן) מרכז התמונה צריך להיות מול המאזין המיועד.

פורסם

לא, מרכז תמונה מול המאזין זה לא סטריאו נכון ברכב. אם מרכז התמונה יהיה מול המאזין יהיו לנו בעיות גדולות עם מה שקורה מימין למרכז (במידה ואנחנו בכיסא הנהג) משום שאם המרכז יהיה מלפנינו השמאל הקיצוני יהיה מאוד קרוב אליו והימין הקיצוני רחוק מאוד מה שיתן תמונה מעוותת.

אני אחזור על זה שוב, בסטריאו לרכב מרכז התמונה צריך להיות במרכז הדש ולא ממול למאזין.

פורסם

אני מסכים איתך שיש עם זה הרבה בעיות ברכב, זאת בעצם הייתה הנקודה שלי.

אבל אם מרכז התמונה הוא לא מול המאזין אז המאזין לא שומע סטראו.

ההנחה היא שמרכז התמונה יהיה מרכז התמונה רק אם המאזין יושב מולו.

לא יצא לי אף פעם להתעסק עם טיים דיליי אבל ממה שהבנתי משאלות בת'ריד שפתחתי בפורום הזה, ואני חושב שאתה אחד העונים שהמטרה שלו הוא למרכז את התמונה סביב המאזין כך (לפי הבנתי - שמרכז התמונה יהיה מול המאזין).

בלי TIME CORRECTION מרכז התמונה הוא באמצע הדשבורד (אני מדבר על מרכז התמונה לא מרכז הבמה).

פורסם

טוב אני לא יודע עוד כמה פעמים לרשום לך שהמצב הנכון הוא שמרכז התמונה הוא באמצע הדש על מנת שתבין שזה כך, זו לא המצאה שלי זה מצוי בכל ספר חוקים של כל איגוד.

המאזין כן שומע סטריאו כי היחסים בתמונה נותרים זהים כפי שהיו לו היה יושב בין שני הרמקולים באמצע רק שהוא יושב קרוב יותר לרמקול שמאל. לכן בשביל לשמוע סטריאו נכון הוא צריך לשמוע כפי שהיה שומע במערכת ביתית כשהוא יושב קרוב יותר לצד שמאל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...