Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טנדר פג'ו 404 (לא לצחוק, עוד כמה שנים אתם תחפשו אותם ומי שיהיה לו יקרע אתכם) - בפנים בפנים בחצר בית מס' 17 ברח' רמב"ם ברעננה. הרכב נראה מאוד שלם (לא שמור בכלל) ויכול להיות שישמחו אם יפנו אותו (לא מצאתי עם מי לדבר).

אפשר לראות אותו אם נכנסים פנימה בחניה של בית 19 עד הסוף, הרכב מתחת לעץ אשכוליות.

בהצלחה!

דב

הטנדר הוא טנדר 504 שנת 89!
  • תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלימה לגמרי אבל חלודה קשה מאוד, עומדת כבר המון שנים במקום. דאש בורד שלם, שעונים (עגולים)...

אם מעניין מישהו, אני יכול לנסות לברר יותר פרטים.

דב

אחרי שדב איתר אותה אני צילמתי לכם..

P1010002.JPG

P1010004.JPG

P1010005.JPG

פורסם

זאת 304 S,שהיה לה מאייד וובר כפול והספק של 70 כ"ס.

רק חבל שמצבה סופני בהחלט...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היום במושב ישע בדרום, בחצר האחורית והקדמית של מוסך בכניסה לישוב נצפו זרוקות

טנדר שברולט 70?

לנדרובר פתוח

רנו 17

ג'יפ CJ3 (אני חושב)

אלפטא

התמונות שצילמתי ממש לא ברורות כיוון שלא יכולתי להתקרב לרכבים

מצד שני, במושב אוהד, רנו 16 TS עם חלקים מ TX...

44PCDV0005.JPG

45PCDV0007.JPG

ccccccccccccccPCDV0009.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

כל הכבוד על הזריזות והתמיכה! התמונות באמת חסרו בשביל לתת מושג על המצב של הרכב.

ולמה לא צילמת את הטנדר? זה דווקא כן 404, אני עוד יודע להבדיל... אולי היה שם עוד אחד? ראית בדיוק על מה אני מדבר?

אחרי שדב איתר אותה אני צילמתי לכם..

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה מה שקורה כשאין זמן לגלוש.

מחמם את הלב, ממש ככה. (אולי אפילו, וצריך עוד זמן לזה), לעשות פעם מפגש של כל המכוניות שהושגו דרך הפורום?

ודרך אגב, לגבי העיריות והרכב שהן גוררות או מתכוונות לגרור - כדאי להיות בקשר עם מח' הפיקוח, ליצור קשרים עם מי שאחראי על הפקחים, אולי גם עם הגוררים עצמם - הנושא אמנם קצת בעייתי, ואולי היו התייחסויות יותר מפורטות בפורום שלא ראיתי, אבל יש פוטנציאל - אוטובוס אחד לקחתי בשיתוף עם מח' חזות עיר, ומשאית אחרת יכולתי לקחת ממגרש אליו גררו אותה - אם לא היו מישהם זריזים ממני שהורידו ממנה את ששת הגלגלים שהיו במצב חדש...

דב

דב, דווקא בשרשור שעבר מיולי-04 ענו לך כמה חברי פורום על מכוניות שהם לקחו לשיפוץ בעקבות הודעות בפורום,

ואולי מאז הרשימה עוד התארכה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=40772

את האלפאסוד שמשמשת אותי כבר 9 חודשים בנסיעה יום-יומית לא הייתי מוצא לולא הפורום.

אנקדוטה קטנה: פרט לפעם אחת שהלכה משאבת קלאץ' תחתונה, זה הרכב הכי אמין שהיה לי...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לפי החזית הוולבו נראות של הובלת ברזל לבניין.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

מצאתי ביערות באיזור מערת הנטיפים (ירושלים) פורד טרנזיט דור שני.

הרכב זרוק ונקי כמעט מכל החלקים.

ניתן לפרק דלתות-נהג,נוסע ואחורית. סרן אחורי ועלים בלא ציריות ודרמים. סרן קדמי ,עלים ומתלים, דיסקים וקליפרים.

לך תסביר למשפחה לאן נעלמת במורד הואדי ומה מענייו שם.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
שני משאיות וולבו עדיין בעבודה בירושליים
מזכיר לי נשכחות.....

לסבי היתה וולוו ויקינג שנלקחה שלל מהסורים בששת הימים.

עד תחילת שנות ה-90 היא היתה בשימושו (עד שסבי ירד מההגה.....),

תמיד נהג במהירות צב, וכל נהגי חדרה קיללו אותו.....

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם

בהרצליה פיתוח, במגרש ריק בצד שמאל (מערב) ברחוב הקדמה או בהמשך של רחוב הנשיא (לא זוכר בדיוק) בצד הצפוני לרח' קרן היסוד עומדת נטושה גרוטאה מחלידה של משהו שלא הצלחתי לזהות, אבל הוא נראה משנות ה-40 ושלם יחסית למעט החלודה כמובן.

לא הייתה לי מצלמה מצטער, אבל אם מישהו באזור זה בהחלט שווה בדיקה.

HFturbo

פורסם

יש אולי איזו סוסיתא קוביה או סוסיתא בכללי או ריקשה בבקשה אם יש אז תשלחו לי לאימייל או שתכתבו פה או שתוסיפו אותי באייסיקיו שלי....תודה רבה

[size=1][color=yellow][/color][/size]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...