Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה מתלוננים על רעשים בגג, מעניין ממה זה נובע (התקנה כלשהי בארץ?)

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אני לא מבין (לא בציניות): ידוע שצ'מפיון יבואן חרבנה. אבל איך זה קשור לכל התקלות האלה? משתמע שמדובר במחלה חמורה לכל רוחב פסי הייצור של הקונצרן (שבעבר היה ידוע דווקא באיכותו) ובבקרת איכות ירודה במפעלים. האם בכל רחבי העולם מופיעות התופעות האלה ברכבי הקונצרן? האם יש גורם אחר? אשמח לקבל קצת קונטקסט על מה שמתרחש עם רכבי המותג, ורצוי לא מאוכלוסיית ה"רק טויוטה\יונדאי\יפני אחי!!11"

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
הרבה מתלוננים על רעשים בגג, מעניין ממה זה נובע (התקנה כלשהי בארץ?)

יש לי רעשים בגג בלאון,בנסיע ישרה אין בעיה בפיתולים וסיבובים חדים נשמע רעש מוזר, מה שאני חושב שזה בגלל שהשלד לא קשיח לחלוטין ויש עיווט קל בעת פניות

פורסם

אם ככה זו בעיה חמורה שלא בטוח שריקול יכול בכלל לפתור אותה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
יש לי רעשים בגג בלאון,בנסיע ישרה אין בעיה בפיתולים וסיבובים חדים נשמע רעש מוזר, מה שאני חושב שזה בגלל שהשלד לא קשיח לחלוטין ויש עיווט קל בעת פניות

גם אצלי זה מורגש, בכביש משובש שמאמץ את המתלים , גם יש רעשים מכיוון הגג. לאון 2014

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האם מדובר בגג רגיל או בגג פנורמי/ גג נפתח?

ועל אילו עוד בעיות מדובר בפייסבוק ראיתי רק שני מתלוננים?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

יש את הבעיה שלא הזכירו: בואגית מתיישנת צניחת הריפוד בגג. לא יודע אם זה קשור לפלסטיקים. שילוב של קיץ חם ודבק חלש .רפדים מכירים את זה כבר בעל פה עוד לפני שהספקת להגיד בטלפון איזה רכב יש לך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
האם מדובר בגג רגיל או בגג פנורמי/ גג נפתח?

ועל אילו עוד בעיות מדובר בפייסבוק ראיתי רק שני מתלוננים?

בלאון, רכבים בעלי סאנרוף מקורי מהחברה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מצטער מאוד. אני לא בן אדם סטיגמטי, אני מאוד אוהב רכבים אירופאיים. נוסע בעצמי על אוקטביה. אבל צריך להיות מזוכיסט בשביל לקנות vag כיום. בטח מיבואן כמו צ'מפיון.

האוקטביה שלי בת שנתיים מטופלת במוסך מורשה, נשמרה בקפידה מיומה הראשון וזה פח של רכב. בעיות עם הגיר, בעיות עם המערכת (מערכת מקורית), מנוע אוכל שמן כאילו זה רכב בן 30 שנה.

למזלי האוקטביה שלי היא רכב חברה (אני הנהג היחיד) ככה שמצידי שתפיל מנוע גם מחר בבוקר. אבל בחיים לא הייתי חושב אפילו לקנות אחת כזאת בצורה פרטית.

• תוכן חדש...