Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי I20 2010

לאחרונה מידי פעם היה נדלק לי מנורה ESP , הלכתי לחשמלאי רכב ,הבחור חיבר לי את הרכב למחשב וטען שיש בעיה ביוניט בלם, וצריך להחליף

מה שהוא פירק מהרכב שלי היה בזוית כמו בתמונה:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1WVQTSXXXXXcyXVXXq6xXFXXXL/for-font-b-Hyundai-b-font-Accent-Reina-K2-Forte-IX35-I30-Tucson-SONATA-NF-font.jpg

ומה שהוא חיבר לי היה חלק שונה שהוא עשה לו מין מעריך כזה עם שני מחברים , אמרתי לו למה הוא לא שם לי בדיוק את אותו חלק ואני לא מוכן לקומבינות ברכב שלי , אז הוא טען שאין לי מה לדאוג וזה לא קומבינה ויש לי אחריות 3 חודשיים, והחלק עם הזוית קיים חוסר בשוק בכללי וגם במוסכים של יונדאי לכן הוא טען שהוא עשה מעריך בכדי שלא יצטרך לחתוך , ומאז הנורה לא נדלקת וכמובן שהחלק היה מקורי כי הוא אמר לי מראש וגם היה ציור של יונדאי באריזה של החלק,האם זה תקין?

פורסם

חוסר בשוק ?

איפה מצאת את הדמיקולו הזה ?

יש ליבואן במלאי.

תיגש לחשמלאי נורמלי או תקנה ותחליף לבד.

לא מסובך.

פורסם
מחזק את הבחור שמעליי לגבי הליצנות של החשמלאי.

יש לך פה מדריך ספציפית על i20 כולל מק"טים וכל מה שתצטרך. תזמין מ-KORAPS או שתלך ליונדאי שופ תל אביב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?614357

אני מעדיף להזמין את החלק ולתת למכונאי להחליף ולשלם רק על עבודה איך אני יודע מה בדיוק מתאים לדגם שלי ומה המקט זה יונדאי I20 שנת 2010 מנוע 1400?

פורסם
תרים טלפון לחנות חלפים, תן להם את הפרטים של הרכב ויביאו לך את היוניט המתאים.

לא עוזר לי אני צריך מק"ט אני רוצה להזמין מ koraps ולא לקנות

פורסם

1. לחלפים מ-KORAPS לוקח לא מעט זמן להגיע - הזמנתי מוטות קישור ואטמים למובילים של הברקס לגטס וזה לקח חודש וקצת

2. ב-I20 יש 2 סוגים של יוניט ולכן חשוב לוודא שהמק"ט שתקבל יהיה מתאים בוודאות לפי מספר ה-VIN של הרכב שלך

3. היוניט צריך לעלות בחנויות חלפים סביב 50-70 ש"ח. רכשתי בעצמי שניים כאלו - אחד עבור I30 ואחר עבור I20 והחלפתי תוך 10 דקות

ממליץ להתקשר ליונדאי שופ (או חנות חלפים אחרת) ולברר אם קיים במלאי ולקנות

• תוכן חדש...