Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר שהתעקש לקנות 3008 למרות שאמרתי לו להמנע. אבל היו המון אילוצים והוא קנה 3008 עם מנוע thp 156.

לפני כחודש הגיע למוסך בראל בפתח תקווה לשיפוץ טורבו ושאר ירקות ויצא בנזק של 5 ספרות.

עכשיו הוא שואל אם המדבקה שאומרת אוקטן 98 מחייב לתדלק 98 .

עניתי שלמיטב ידיעתי מספיק 95 לרכב משפחתי.

הוא חושב שהאיכות של דלק 95 גרמה לתקלה. ניסיתי להסביר שזה כשל שמגיע מהיצרן אבל הוא מתעקש וערער לי את הבטחון.

יכול להיות שיש קשר בין שני הדברים ובגלל הרגישות של המערכת רצוי לתדלק 98?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שיפוץ טורבו ויצא בנזק 5 ספרות?

יש מצב להעלות חשבונית?

אני מכיר מחיר אחר לגמרי לטורבו חדש.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

על הדרך גם טיימינג שדרש החלפה לפני קפיצה של השן וכו וכו .

כמו שאמר פעם פולי במערכון הידוע ההוא ,

״אבל את האלמנט הכנסתם לי עמוק...״

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אתה מתכוון אין צורך ב 98?

פורסם

כשל בטורבו זה בגלל בלאי טבעי (קילומטרז' גבוה)

או בגלל בוצה במנוע שמקטינה את קוטר צינורית הזנת השמן לטורבו (כמו סתימה בעורקים).

ועוד אפשרות היא שמן שאיבד צמיגות ותכונות סיכה בגלל מרווח טיפולים רחב מידי.

יש לי מנוע דיזל עם טורבו ואני מחליף שמן ( מוטול או קסטרול תקן VW 507) ופילטר שמן כל 7000 ק"מ מקסימום ולא מעניין אותי ההמלצות יצרן.

פורסם

ב 99% מהמקרים מדוברי בכשלים שקשורים בשימון הטורבו (ולהם סיבות רבות: מפלסי שמן נמוכים\רעב לשמן, שגרת טיפולים גרועה -> שמן שאיכותו נפגמה וגורם לסתימות\סיכה גרועה וכל יתר הסיבות שיכולות להיות קשורות לנושא הזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבר מתדלק 3008 בדלק 95 ולא נתקל בבעיות שקשורות בטורבו בעקבות זה. גם אין לו מדבקה של אוקטן 98 ליד פתח התדלוק. מה שכן הוא מטפל בשמן איכותי ומטפל בזמן ולפעמים קצת לפני.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שכנעתם אותי. אמליץ לו על שמן איכותי פעם בחצי שנה. תודה

פורסם

כמדומני אורן בעבר סיפר על הפלא שראה (מנוע THP מקורי עם מעל 200,000 ק"מ הודות לטיפולים כל 10,000 ק"מ בשמן ממותג שונה בכל החלפה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כמדומני אורן בעבר סיפר על הפלא שראה (מנוע THP מקורי עם מעל 200,000 ק"מ הודות לטיפולים כל 10,000 ק"מ בשמן ממותג שונה בכל החלפה).

איציק

מה כוונה שמן ממותג שונה בכל החלפה?

אשמח לדוגמאות שמן.

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

ממה שידוע לי הבעייה בטורבו הזה היא בכלל בוויסטגייט שמתקלקל, לא מאפשר לבנות מספיק גדישה ומדליק נורת תקלה.

מאחר שבמדגש הזה הוויסטגייט הינו חלק אינטגרלי שלא ניתן להחליפו, יש צורך לרכוש טורבו שלם, למרות שאין בעיה עם המניפה עצמה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...