Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי רכב חדש ואני מנסה למכור את הרכב הישן.

מדובר ברנו מגאן דור 2 שנת 2006, הרכב במצב מעולה לשנתון.עם טסט לשנה ולאחר טיפול גדול.

לצערי הרב אין כלל ביקוש לרכב שעל פניו הוא מצויין מכנית ובטיחותית. המחירים שהציעו לי מגוחכים. נכון לעכשיו שעדיין יש ביטוח לרכב אני משתמש בו לעתים על מנת שהמכלולים יעבדו.האם בשלב מאוחר יותר כשהביטוח וטסט יסתיימו כדאי יהיה להעמיד את הרכב ? האם ישנן עלויות שעלי לקחת בחשבון? האם לחכות למבצעי גריטה של המדינה? (אם זה קיים עדיין). אובד עצות!!

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

הכי פחות גרוע עבורך יהיה לפרסם במחיר של 500₪ מתחת למחיר הנמוך ביותר המפורסם ביד 2, וגם על המחיר הזה לא להתקע - אלא למכור לראשון שבא לראות והוא מראה רצינות.

לא הבנתי מה הרווח בלהעמיד את האוטו?

להשמיש אותו אח''כ יעלה לא מעט כסף, ואין בזה שום עניין. פשוט להעיף כל עוד הוא נוסע.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במידה ואתה תבחר בסוף ב״להעמיד״ אותו ולא להשתמש בו - אל תשכח להקפיא את הרישיון.

העבודה ש״תעמיד״ אותו ולא תשמש בו לא תפטור אותך מתשלום אגרה וקנסות פיגור, אלא אם הקפאת את רישיון הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא הבנתי מה הרווח בלהעמיד את האוטו?

אתה אולי מפסיד כסף,

אבל אתה מרוויח אגו!

ואגו, כידוע, אי אפשר לקנות בכסף.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גריטה זה לרכבים בני 20 ומעלה עם טסט. כלומר אתה צריך להחזיק ברכב 9 שנים במצב נסיעה וטסט כדי לקבל עליו 3000 שקלים חדשים. עסקה משתלמת ביותר. לצערך, תכנית הגריטה כבר לא עובדת שנים בגלל שאין תקציב.

מכור את הרכב למישהו שישתמש בו. אני משער שההצעות שקיבלת היו טיפה יותר גבוהות מ3000 שקל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שלום לכולם

לאחרונה רכשתי רכב חדש ואני מנסה למכור את הרכב הישן.

מדובר ברנו מגאן דור 2 שנת 2006, הרכב במצב מעולה לשנתון .עם טסט לשנה ולאחר טיפול גדול.

לצערי הרב אין כלל ביקוש לרכב שעל פניו הוא מצויין מכנית ובטיחותית. המחירים שהציעו לי מגוחכים. נכון לעכשיו שעדיין יש ביטוח לרכב אני משתמש בו לעתים על מנת שהמכלולים יעבדו.האם בשלב מאוחר יותר כשהביטוח וטסט יסתיימו כדאי יהיה להעמיד את הרכב ? האם ישנן עלויות שעלי לקחת בחשבון? האם לחכות למבצעי גריטה של המדינה? (אם זה קיים עדיין). אובד עצות!!

הם לא מגוחכים

הם משקפים את הערכת השוק כמה הרכב שלך שווה.

אתה מעריך את הכחול, והם לא.

שחרר את הרכב למי שנותן לך את הסכום הכי גבוה, גם אם הוא נמוך מהציפיות שלך?

סתם להשכלה , כמה אתה רוצה עליו וכמה מציעים לך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שלום לכולם

זה מסוג הרכבים שלגביהם במת עשה עול מבחינת השוק, אני כבר הבנתי שמחירו נמוך מאוד, חושב שלרכב במצבו 7000 ₪ די סביר התחשב שיש כאן רכב נוסע ,שעבר טסט ללא ריגקטים ואילולא היה לי רכב חדש לא הייתי מוכר כלל,הן בגלל האמינות והן בגלל רמת הבטיחות והנוחות שלו.

ההצעות שקיבלתי עוד בטרם ראו את הרכב נסעו עליו מבישות ( 4000 ₪ בלחץ כמו שאמר מישהו),לפעמים זה נראה כאילו אנשים נהנים להשפיל אותך ובאמת לא מתוך מטרה לקנות

עריכה אחרונה על ידי shai_35

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

"סטיגמת הצרפתיות" עדיין עובדת, ולא תמיד בצדק.

זה גורר את השוק של הרכבים הללו נמוך מאוד, ולפעמים המחירים שמציעים למוכרים, משפילים.

הרכב שלך אומנם במצב מצויין, אבל עדיין נמצא בקבוצה "המסוימת" הזו, ולכן מחירו נגרר למטה, יחד עם היתר.

כמו שנאמר, כסף ביד עדיף תמיד, מאשר חוסר שימוש ברכב,

זו דעתי, כמובן.

כמה זמן חיכית מאז הפרסום, ועד עכשיו?

פורסם

4,000₪ זו הצעה מעליבה? למגאן 2006? ברצינות?!?

דעתי האישית, בתור מי שמחזיק צרפתיה (ולא סתם, c5) משנתון אחד גבוה יותר, קח את הכסף וברח! זה רכב עם מוניטין מהגרועים בשוק (בלי להידרש לסוגיה האם בצדק או לא). אלא אם מצבו של האקזמפלר שלך הוא ברמה מוזיאונית עם ק"מ מגוחך, זו נשמעת לי עסקה סבירה לחלוטין.

איך שאני רואה את זה, כל הצעה שאמרת לה לא היא הצעה שכנראה לא תחזור. רק להחזיק את הרכב חצי שנה (טסט, ביטוח, טיפולים) יעלה לך כמה אלפים, אל תחכה שמעט הקונים הפוטנציאליים יתייאשו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ובכלל, אין כל קשר בין המילים העלבה / השפלה / בושה, לבין הצעות שקונים מעלים בעת מו''מ לרכישת רכב.

ככה זה עובד. מוכר מבקש x, קונה מציע x-, אם יש יותר ביקוש המוכר יצחק, אם יש פחות ביקוש הקונה יצחק, במקרים רבים העסקה מאוזנת ל2 הצדדים.

לכן, אל תעלב, לא אמרו לך שהילד שלך מכוער או שהכישורים שלך בינוניים. סה''כ הציעו לך מחיר על האוטו שלך. לגיטימי.

חושב שתוכל למכור ביותר? סרב.

חושב שלא? קח וברח.

נ.ב. טרם הסברת מה הרווח בהעמדה של הרכב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

^^^

ניסח זאת טוב ממני,

משווה ומוסיף

זה שאמר 4000 ש"ח יבוא וימצא לך פגמים שעליהם הוא יבקש שתוריד במחיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

תיקח כל הצעה שנותנים לך, תתמקח ומכור.

ניסיתי למכור רכב של חבר (גם פה בפורום) שגם הוא מאותו יצרן מהולל ב30% אחוז מתחת למחירון, ואף אחד לא התקשר. וזה עוד 2012. הרכב כבר מסתובב חצי שנה, ועכשיו הוא מצטער שלא קיבל את ההצעות של אז.

בוא ונגיד שאם תחכה, מחיר הרכב לא יעלה...

(כמובן שאם תחכה מספיק, נניח 30~40 שנה הוא יתחיל לעלות שוב, אבל בוא)

עריכה אחרונה על ידי ZiggyMan
פורסם

אני בספק רב אם מכוניות מהדגם הזה (במצב נסיעה) נמכרות בהרבה יותר מ-3000 ש"ח. לא ברור מה תשיג בזה שתעמיד אותו - כי החייאת רכב עומד אחרי שנה שנתיים, תעלה לך גם כן כמה אלפים.

אני הייתי מתחיל מ-5000 ש"ח ויורד לפי הביקוש וההיצע. 3000 ש"ח אגב - אינה הצעה מעליבה, זה משקף את מחיר השוק (גם אם לוי יצחק "אומר" משהו אחר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ובכלל, אין כל קשר בין המילים העלבה / השפלה / בושה, לבין הצעות שקונים מעלים בעת מו''מ לרכישת רכב.

נסה להציע הצעה פחותה ב-10% למודעה מהפורום שכתוב בה "אני יודע מה יש לי ביד".

אני מכרתי צרפתייה מזדקנת, היו לה יתרונות (דיזל) היה קונה אחד רציני שהתפספס איכשהו, לקח שלושה חודשים ונמצא הקונה.

באמת לא מובטח שיגיע הקונה.

היו מתעניינים שהציעו פחות מחצי מהסכום הריאלי שנקבתי (וקיבלתי לבסוף) לאחר שעשו נסיעת מבחן אגרסיבית. נעלבתי רק מנסיעת המבחן, להצעה סרבתי. בכלל אומרים שלהעלב זאת בחירת הנעלב.

רץ פה במקביל השבוע שרשור אחר על מגאן II עם תקלה, אולי פות"ש ההוא יכול ללמוד מפה על מצב הרוחות בשוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?635656-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-2007

• תוכן חדש...