Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאות לא רעות , אבל ע"י פוליש ווקס מקצועי פעם אחת , שטיפה קבועה ווקסים כל חודש חודשיים אפשר להגיע לתוצאות לא רחוקות ...

לראיה ... האוטו שלי.

בתמונה היא מלפני חודש , שטיפה ידנית ראויה , ווקס חודש לפני כן. פוליש ווקס מקצועי אחרון מלפני שנה.

ליביו

P3180773.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרכב שלך נראה יפה מאוד !

לא אמרתי שאי אפשר להגיע לתוצאה יפה , העניין הוא שתמיד אם ציוד מקצוי ( שגם יקר ... ) אפשר להגיע לתוצאות קצת יותר טובות .

האם כאשר הרכב עומד בשמש יש סימני שריטות עדינות על הצבע ( מהפוליש או ווקס וגם משטיפות ) ?

כמעט לכל רכב יש , והדרך היחידה שישנה להעלים אותם זה ע"י מכונה וציוד איכותי וחומרים כמובן.

בתמונות ניתן להתרשם מהברק

אך רק מקרוב ניתן לראות אם הצבע " נוקה " כמו שצריך.

בני550 .

קבל מחמאות על הרכב :wink:

פורסם

האוטו שלי לא נכנס למכונות שטיפה נקודה.

ובטח לא מאז הפוליש ווקס.

סריטות? רק על הרכב חברה , או כאלו שנגרמו במזיד על ידי אנשים שעצוב להם בחיים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לבני מקצוען הטיפול לרכב,

האם יש מכונה יעודית לפלסטלינה?

אם לא, כיצד אתה מבצע את הטיפול הזה (אם בכלל)?

יש לך טיפים בנושא עבודה עם פלסטלינה חוץ מעבודה בזרם מים?

מה ההמלצות שלך בנושא פוליש לצבע מטאלי?

פורסם

פלסטלינה זהו עוד סוג חומר הדומה לפוליש ....פשוט הוא רק מנקה את הצבע מבלי להסיר שכבה .

אין שיטה מיוחדת לפלסטלינה אלא אם מים זורים והרבה כוח רצון .

לגבי הפוליש , תפסיקו כבר אם העניין שמטאלי זהו צבע " מיוחד " וצריך פוליש מיוחד .

אני משתמש בפןליש עדין לצבעים מטאליים ופוליש גס לצבעים רגילים ( לפעמים גם עדין , כשור במצב הצבע ) , לאנשים שאין מכונות הייתי ממליץ להם לבצע את הפוליש כאשר הרכב רטוב ולאחר שטיפה , כך העבודה קלה יותר ופחות שורטת .

לאחר שעברתם על הרכב אם הפוליש , לשטוף שוב את הרכב אם סבון ( כדי להוריד את הפוליש ) , לייבש ולהתחיל אם הווקס .

אני משתמש בחומרים שאינם נמכרים בחנויות אבל אתה יכול להשתמש ב-"טרטל " , מניסיון הוא מאוד טוב ! לצבע מטאלי קופסא ירוקה / לבנה ( חומר צבע לבן ) , לצבע רגיל קופסא ירוק כהה / לבן ( חומר חום ).

מקווה שעזרתי.

פורסם

אם תוכל להרחיב על הטכניקה של לעשות פוליש כשהרכב רטוב, פעם ראשונה שאני נתקל בשיטה הזאת.

תקן אותי אם אני טועה , אתה התכוונת בעצם לעשות את הצעדים הבאים:

1. שטיפה רגילה של הרכב עם סבון

2. הרטבה של הרכב

3. מריחת פוליש

4.שטיפה של הרכב עם סבון

5. יבוש

6. מריחת וקס והסרה עם מטלית יבשה

האם זאת ההמלצה? או שבין 3 ל-4 יש גם לנקות את הפוליש עם מטלית יבשה (שזה מה שהייתי בטוח שעושים עד היום..)

בקשר לסוגי פוליש, האם אתה מכיר את הפוליש העדין בצבע אדום-חום שמגיע בפחת כמו של צבע לעץ? (לא זוכר את השם במדוייק אבל אני חושב שזה התחיל בP), האם הוא מומלץ?

פורסם

פרייםקארט ... איזה שנה המיאטה?

משום מה יש לי תחושה קלה שהיא דור שני ונמצאת על הכביש בערך שנתיים לפה או לשם ... לא ממש השוואה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני יסביר שוב :

לאנשים שאין מכונה יעודית , יהיה קשה מאוד לעשות פוליש לרכב שלם וגם הם עלולים להזיק לצבע ( צבעים בהירים ומטאליים בעיקר ) ע"י פוליש על רכב יבש.

מנקים את האוטו ע"י מים וסבון , שוטפים את הסבון לגמרי , מתחילים למרוח פוליש על כל חלק בנפרד ודואגים שהרכב ישאר רטוב כל התהליך . זאת אומרת שאתה משתמש בפוליש כמו סבון .

משפשפים את הרכב היטב אם הפוליש במיוחד על כתמיםאו שריטות ( אין מה לפחד ) , לא לגאוד אם הפוליש נמרח על גומיות , הוא לא יגרום לשוב נזק ( הרכב רטוב ) .

שוטפים את הרכב שוב אם סבון ומים , מיבשים אם ג"לדה ויאללה לעשות ווקס כמו שאתם תמיד עושים.

שווה לכם לנסות את העצה שלי , קלה ופשוטה ....

בני550.

נ.ב :

אם מכונה שיטה זאת לא תופסת .

פורסם
אני יסביר שוב :

לאנשים שאין מכונה יעודית , יהיה קשה מאוד לעשות פוליש לרכב שלם וגם הם עלולים להזיק לצבע ( צבעים בהירים ומטאליים בעיקר ) ע"י פוליש על רכב יבש.

מנקים את האוטו ע"י מים וסבון , שוטפים את הסבון לגמרי , מתחילים למרוח פוליש על כל חלק בנפרד ודואגים שהרכב ישאר רטוב כל התהליך . זאת אומרת שאתה משתמש בפוליש כמו סבון .

משפשפים את הרכב היטב אם הפוליש במיוחד על כתמיםאו שריטות ( אין מה לפחד ) , לא לגאוד אם הפוליש נמרח על גומיות , הוא לא יגרום לשוב נזק ( הרכב רטוב ) .

שוטפים את הרכב שוב אם סבון ומים , מיבשים אם ג"לדה ויאללה לעשות ווקס כמו שאתם תמיד עושים.

שווה לכם לנסות את העצה שלי , קלה ופשוטה ....

בני550.

נ.ב :

אם מכונה שיטה זאת לא תופסת .

יצא לי כמה פעמים לעשות בצורה הזו פוליש (ברכב לבן) ואכן יוצא מצויין :mm_yeah:

המים ממיסים את הפוליש והפעולה הרבה יותר קלה מאחר והפוליש דליל יותר וחודר לשריטות בקלות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה על התשובה ההמפורטת.

רק שוב חסר לי פרט קטן וחשוב,

כתבת: "משפשפים את הרכב היטב עם הפוליש במיוחד על כתמים או שריטות"

האם הכוונה היא לשלב ה"מריחה"? ("להשתמש בפוליש כמו סבון")

איך מומלץ לשפשף את הפוליש הייטב? עם מטלית רטובה? ספוג?

לפי מה שאני מבין לא נוצר מצב שנותנים לפוליש להתייבש על הצבע, האם זאת באמת הכוונה?

מה בקשר לשאלה השניה לגבי הפוליש האדום?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אני יסביר שוב :

מתחילים למרוח פוליש על כל חלק בנפרד ודואגים שהרכב ישאר רטוב כל התהליך . זאת אומרת שאתה משתמש בפוליש כמו סבון .

לא הבנתי ... אני שופך תסבון לדלי שיתערבב עם המים

אותו דבר עם הפוליש ??

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

• אחראי פורום
פורסם

איפה אפשר למצוא פוליש ברמה טובה?

אני לא זוכר שבחנויות לאביזרים נתקלתי בזה.

יש יצרן בולט?

תודה,איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...