Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

היום בבוקר גררו לי את הרכב ברחוב של ההורים שלי שבד״כ אפשר להחנות בו אבל בגלל בנייה ברחוב החליטו לבטל את החניות, ואני אמור לנחש את זה כשאני רגיל 30 שנה להחנות שם, מגיע ב 5 בבוקר ורואה את כולם חונים, וצריך לנחש שהם יזיזו את הרכבים שלהם ב 8 בבוקר.

לעניינינו,

הלכתי לאסוף את הרכב מהגרירה, ואחרי מס דקות שהתחלתי לנהוג שמתי לב לרעש מוזר, כאילו אני גורר משהו.

עצרתי את הרכב, הסתכלתי מתחתיו וראיתי את החלק שבתמונה בולט וכנראה כתוצאה משיפשוף על הכביש עשה את הרעש.

כמובן שהתקשרתי למוקד העיריה לדווח שהרגע הוצאתי את הרכב מגרירה ויש רעשים ושאני נוסע למוסך.

הגעתי למוסך רון, כל הליפטים היו תפוסים ולא לגזול לו יותר מדי זמן, הצעתי לו לראות את התמונה במקום שיתכופף,

הוא הסתכל על התמונה ואמר ״שטויות זה פלסטיק תן לזה לעוף מעצמו״

שאלתי אותו אם הוא בטוח שזה לא מסוכן? הוא אמר לא שטויות לא רלוונטי אם זה ישאר או יפול.

נשמע לי קצת מוזר, זה בכל זאת משהו שהיה חלק מהרכב.

מה דעתכם?

20170703_105556.jpg

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה כמו מגן חום של האגזוז. זה לא פלסטיק.

תחנה עם צד אחד של הרכב על מדרכה, כנס מתחת וצלם לנו תמונות יותר טובות, או שתצליח לאלתר שם משהו שיחזיר אותו למקום.

images.jpg

Stay Dirty

פורסם

לי זה לא נראה כמו חלק מהרכב, אלא כמו פלסטיק שנתפס ברכב.

אבל - עדיף לבדוק כדי להיות בטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תחנה עם צד אחד של הרכב על מדרכה, כנס מתחת וצלם לנו תמונות יותר טובות, או שתצליח לאלתר שם משהו שיחזיר אותו למקום.

[ATTACH=CONFIG]490533[/ATTACH]

שכחתי לציין, ​זה נמצא פחות או יותר מתחת לאנדברקס. זה לא קרוב לאגזוז מבחינת מיקום

פורסם

תסתכל בתמונה שצירפתי... האגזוז זה לא רק מה שאתה רואה מאחורי הרכב. הוא רץ מתחתיו לכל האורך, עד למנוע - לסעפת הפליטה.

Stay Dirty

פורסם

האגזוז יוצא מסעפת הפליטה באזור המנוע והולך לכל אורך הרכב עד לסוף.

המגן מתאים למיקום מתחת להנדברקס. מדובר במגן חום שמגן על תא הנוסעים מחדירה של חום מהאגזוז לפנים הרכב באזור תא הנהג וההנד ברקס , הנהיגה בלעדיו לא נעימה במיוחד בקיץ.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

האמת שאני לא מרגיש חום, קירבתי אותו למקום שלו אבל לא הידקתי.

האם הנזק יכל להגרם מגרירה של הרכב?

זה בודאות לא היה קיים לפני, הייתי אתמול 4 שעות על ההגה וזה לא היה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם (נערך)
יכול להיות נכנסו מתחת לאוטו בשביל לשחרר הרמברקס וקראו את המגן

אוקי לתשובות כאלה חיכיתי- המטרה של הפוסט זה למצוא קשר בין הגרירה לנזק כי הם טוענים שהם השתמשו בגרר משקפיים שבכלל לא נכנס מתחת לרכב

אבל!

הרכב חנה עם חלקו הקידמי כלפי קיר, וכדי לגרור עם גרר משקפיים צריך לגרור מהחלק הקדמי,

מה שאומר שבאיזשהי צורה היה צריך למשוך את הרכב מהחניה החוצה.

יש שם מספר עסקים, דאגתי להציע להם כל מה שהם מבקשים בשביל שיתנו לי את תיעודי המצלמות.

לגבי הערעור עצמו:

כפי שאמרתי, ההורים שלי גרים שם שנים, תמיד היה מותר להחנות שם.

אני הגעתי לרחוב בשעה 5 לפנות בוקר, כשאני יודע שמאז שאני זוכר את עצמי יש שם חנייה תקנית,

כל החניות (באיזור האסור!) היו תפוסות חוץ מאחת שבמקרה הייתה פנויה.

חניתי את הרכב ותכננתי להוציא אותו ב 10 בבוקר.

מה מצפים ממני, לבוא לרחוב ולחפש שלט שאומר שאסור לי להחנות ?

פאקינג 30 שנה אני רגיל שהכל מותר שם,אתם רואים שיש על הרכב תו איזורי ושמדובר במישהו שכנראה גר כאן ולא מצא חניה. למה לא להיות יותר מתחשבים ?

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

[ATTACH=CONFIG]490533[/ATTACH]

אתה צודק בדיוק. זהו החלק המדובר. חתיכה מאלומיניום שתפקידה לבודד בין חום האגזוז לבין המרכב.

פורסם

לדעתי כן כדאי לך להרים את האוטו על ליפט,

לא בטוח שראית הכל מהזווית שצילמת, יתכן ויש דברים יותר חמורים,

אולי גם האגזוז עצמו נפגע,

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
אוקי לתשובות כאלה חיכיתי- המטרה של הפוסט זה למצוא קשר בין הגרירה לנזק כי הם טוענים שהם השתמשו בגרר משקפיים שבכלל לא נכנס מתחת לרכב

אבל!

הרכב חנה עם חלקו הקידמי כלפי קיר, וכדי לגרור עם גרר משקפיים צריך לגרור מהחלק הקדמי,

מה שאומר שבאיזשהי צורה היה צריך למשוך את הרכב מהחניה החוצה.

יש שם מספר עסקים, דאגתי להציע להם כל מה שהם מבקשים בשביל שיתנו לי את תיעודי המצלמות.

לגבי הערעור עצמו:

כפי שאמרתי, ההורים שלי גרים שם שנים, תמיד היה מותר להחנות שם.

אני הגעתי לרחוב בשעה 5 לפנות בוקר, כשאני יודע שמאז שאני זוכר את עצמי יש שם חנייה תקנית,

כל החניות (באיזור האסור!) היו תפוסות חוץ מאחת שבמקרה הייתה פנויה.

חניתי את הרכב ותכננתי להוציא אותו ב 10 בבוקר.

מה מצפים ממני, לבוא לרחוב ולחפש שלט שאומר שאסור לי להחנות ?

פאקינג 30 שנה אני רגיל שהכל מותר שם,אתם רואים שיש על הרכב תו איזורי ושמדובר במישהו שכנראה גר כאן ולא מצא חניה. למה לא להיות יותר מתחשבים ?

למרבה הצער, כן, האחריות היא שלך לוודא שמותר לחנות שם. מקובל לתת זמן התרגלות כאשר משנים סדרי תנועה ולא לתת דוחות מיד עם השינוי אז השאלה היא מתי עשו את השינוי ומתי אתה החנת. אם זה קרה בהפרש של יומיים שלושה תוכל בהחלט לטעון שזה לא סביר. אם זה כבר כמה חודשים ככה ואתה פשוט לא היית מודע לזה, האחריות למרבה הצער היא עליך בפרט אם יש תמרור בולט וברור לגבי הסדרי החניה שם. לגבי הנזק לרכב, אולי אתה צודק ואולי לא, נראה לך שתוכל להוכיח את אשמת הגרירה? אם כן, סבבה אבל תצטרך לעבוד קשה בשביל זה והשאלה אם הזמן שתבזבז על זה שווה פשוט לתקן את הנזק ולבלוע את הרוק.

פורסם

אני מבחינתי מוכן לשלם כמה שצריך כדי להוכיח שהם אשמים גם אם בפועל לא יצא לי מזה שום דבר חוץ מתשלום שלהם על הנזקים זה נטו פרנציפ

אני מנסה להשיג את המצלמות אבטחה של הבתי עסק מול המקום

פורסם

לדעתי אם יוכח שהנזק נגרם מהגרירה עצמה הם צריכים לשלם על הנזק, וקצת מפתיע אותי שרון אומר שזה שום דבר ושחתיכת האלומיניום הזאת לא חשובה, לפי דעתי כן כדאי לנסות לסדר אותה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...